Зонта Клуб София започва своята кампания същата вечер в 18:30 ч. в Студио 5 на НДК, с тематичния моноспектакъл "Прегръдката на ангела" от Светлана Лажова и с участието на невероятната актриса Тезджан Ферад - Джани, под режисурата на президента на Зонка клуб "София" Магдалена Ралчева.

Словото е нашият начин да кажем "Не!" на насилието, като дадем вяра и надежда на онези жени, които не намират смелостта и куража да му се противопоставят!
Следващо представление ще бъде на 28.12.2018 г.

На 28.11.2018 в СГХГ се проведе десетото издание на Наградата Жълта Роза - едно от най-значимите събития на Зонта Клуб София. Специални благодарности за президента на Зонта клуб София - г-жа Магдалена Ралчева, и за дамите от клуба, за перфектната организация на събитието.

Лектор на събитието беше комисар Явор Колев.
Имахме честта и привилегията да връчим награда Жълта Роза на Вицепрезидента на Р България г-жа Илияна Йотова за големия й принос в проекта ни с талантливите деца от музикалните училища в Широка Лъка и Котел.

Другите награди бяха за зам.-министъра на труда и социалните грижи - д-р Султанка Петрова, и за поппевицата Кристина Димитрова, които са ни подкрепяли в благородните ни инициативи.

Грамоти получиха Даниела Бобева - бивш вицепремиер, и учениците от Широка Лъка и Котел.

Много интересна и полезна бе лекцията, посветена на кибернасилието срещу жени и деца с лектор комисар Явор Колев - нач. отдел Киберпрестъпност при ГДБОП.

Вечерта бе изпълнена с много настроение и чудесна атмосфера.
Изключителни благодарности за прекрасните думи, високата оценка и признания за усилията ни през годините, които получихме от носителите на награди!