Меркурий е ретрограден в Риби в периода 17.02.2020 -02.54 ч -  29.02.2020

Хората родени с Меркурий в Риби, но и всички останали ще се научат да гледат реално на света и събитията. Трудно, но все пак ще трябва да превъзмогнат лутането си в своите неясни виждания и теории.

  1. 02.2020

Луната е в Овен

Причина да сме  амбициозни и целеустремени, да постигаме целите си, но да не забравяме, че това се случва с търпение и без прибързано, вместо да очакваме незабавната му реализация, така както е в собствените ни представи. Прибързаността и импулсивните действия работят в наша вреда.

  1. 02.2020

 

Луната в Телец

 

Обещава ни много положителни емоции, красиви мигове и приятни изживявания. От нас зависи да си осигурим финансова стабилност, да изявим дарбите си, да станем известни и търсени.

 

  1. 02.2020

Меркурий е в Риби

Ще ни е трудно се справяме с житейските неуспехи, особено лабилните зодиакални знаци, които не успяват да контролират своята емоционалност и трудно осъществяват контакти. От значение за всички нас е да преодолеем своята разсеяност, защото тя може да стане повод за конфликти както у дома, така и в професионален план.

 

  1. 02.2020

Венера в Овен

Внимание, както бързо и лесно да печелим приятели, така ставаме критикари, ако не са подходящите, защото не сме ги преценили добре. Мнозина рискуват да изневеряват или да се  впускат устремно в недобре обмислени връзки. Добере е за всички нас заради това положение на Венера и влиянието на Уран, да се научим да оставяме правото на другата страна да поеме инициативата, както и да уважаваме чувствата на околните, за да не жънем провали.

 

  1. 02.2020

Съвпад Венера - Лилит

Влиянието на Лилит е причината да отделяме повече внимание на външната изява, на лустрото, отколкото на вътрешното съдържание. Харчим излишно за ненужни вещи. Не е изключено да проявяваме и безразличие по отношение на външния вид. Венера подтиква към красивото, но не налага да купуваме само скъпото.

Пълнолуние в Лъв

За да усещаме хората и чувствата им със сърцето си се нуждаем от умението да се вглеждаме в себе си.

  1. 02.2020

Съвпад Венера - Хирон

Аспектът развива усета към красивото до съвършенство. В чувствата влиянието може да е в двете крайности - на безгранична чувствителност, на потапяне в емоциите на околните, до състрадание, но и на силна агресия, свършваща със задоволяване на първичните инстинкти.

  1. 02.2020

Марс в Козирог

Всички можете да постигнат голям успех в живота благодарение на своя собствен труд. Захванете ли се с някаква работа, винаги я довеждате до край, но е във ваша полза да внимавате, заради “добри приятели”, да не се отдадете само на удоволствия и да пропилеете шансовете си за успешна кариера и материална стабилност.

  1. 02.2020

Квадратура Марс - Лилит

Лилит е причината за неоправдана агресия и насилие, за това, целите си сте длъжни да се преследвате до край, без значение с какви средства се постигат, но не с непочтени или с агресия. Не е изключено да се изявят тези негативи и заради неуравновесеност и невъзможност да се борите, което ви подтиква да нападате.

Секстил Юпитер - Нептун

Време е да изясните сами за себе си в каква посока ще насочите своите действия. Често духовните ви стремежи ще се оказват в противоречие с материалните ви желания. А ако се отдадете само на материалната си същност, ще рискувате да не бъдете щастливи в емоционален план.

  1. 02.2020

Тригон Марс - Уран

Влиянието на този аспект е причина вие, енергични и екстравагантни хора, не приемащи да сте част от незабележимата тълпа, да се занимавате с професия, която да позволи на таланта ви да блесне и почти винаги успявате, независимо колко дълго търсите своето призвание.

Квадратура Марс - Хирон

проблемът се корени между чувството за отговорност към поставената цел и задължителното є реализиране. Стремежът за балансирани отношения в професионален и личен план се бори с желанието всичко да се осъществи бързо. Мнението се налага с присъщата за аспекта агресия. Побеждава поведението, което носи полза при постигане на крайната цел.

  1. 02.2020

Новолуние в Риби

Само ако започнем да приемаме чудесата за реалност, която ни спохожда можем да изживеем или заслужим някои от тях. Позволете си да се потопите в света на приказките и ще видите колко са реални.

  1. 02.2020

Съвпад  Слънце - Меркурий

Време е да опознаем себе си, да не сме егоисти, устремени към нашите цели и мечти, забравили хората които ни подкрепят, защото дори и облени от ярка светлина и изпълнени с доволство в един момент осъзнаваме, че някой на кого държим, но не сме го чували отдавна вече не е в зримия свят.

  1. 02.2020

Квадратура Венера - Плутон

Мечтата на мнозина е да да срещнат идеалната си половинка, но  заслепени от романтичния  стремеж често я пропускат. Когато не я  намерят са готови да скачат от партньор на партньор, за да прикрият проблемите си.

  1. 02.2020

Секстил Меркурий - Уран

Успявате да видите реалното състояние на нещата и да бъдете полезни на тези, сред които живеете.

Тригон Луна - Юпитер

Оптимисти сте, крачите уверено в живота и сте сигурни, че всеки около вас може да вземе от него най-доброто. Готови сте да помогнете и да окуражите неуверените.