вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

За Zodia.bg

Сайтът Zodia.bg е част от портфолиото на bTV Media Group. Тук ще освен дневния си хороскоп ще откриете eксклузивно съдържание, свързано с астрологията и звездните аспекти:
- кратки астропортрети на известни хора;
- съвет на Луната за деня;
- таблица с любовни съчетания;
- гадаене с два вида карти: Карти на Живота и Карти Мо;
съновник;
- лунен календар на красотата – какво е позволено или забранено като разкрасителни процедури в съответния ден.

Регистрираните потребители могат да четат хороскопа си за два дни напред

Хороскоп за регистрирани потребители

Сайтът предлага също възможност за персонализация

Регистрираните потребители, които влязат със своето потребителско име, при отваряне на сайта или при самото влизане в акаунта ще бъдат пренасочени директно към страницата на тяхната зодия. За целта при регистрация трябва да са посочили датата си на раждане. При регистрация или редакция на профила потребителите могат да добавят зодиите на техни роднини и партньори (както и имена), които ще бъдат достъпни с едно натискане на мишката в страницата с дневния хороскоп.

Хороскопа на близки и приятели на един клик

Добавете приятели

Можете да добавите свои близки, приятели, роднини във Вашия профил. Първо влезте в профила си. След това натиснете върху потребителското име горе в дясно. Натиснете върху "Следвам" и въведете имената на Вашите близки, чиито хороскоп искате да бъде на един клик разстояние. Накрая натиснете запис.

Разглеждайте удобно

Хороскип на приятели

Когато сте въвели имена на близки и приятели, чиито хороскоп искате да четете, можете да видите техния дневен, месечен хороскоп само чрез едно натискане върху името.

В Zodia.bg можете да прочетете своя дневен хороскоп с рейтинг за Здраве, Любов, Работа, Късмет, Контакти. Да планирате чрез информацията в месечния, годишния, любовния, кармичния и езотеричния ви хороскоп. Не пропускайте и специалния Поздрав за рождениците.

Сайтът включва и статии от Алена на различни актуални теми, Годишен хороскоп на България, хороскоп на политическите лидери (месечен), Източен хороскоп, който включва хороскоп за настоящата година, знаците от източния хороскоп и зодиите в годината на съответния източен знак.

Не пропускайте да участвате и в месечната игра Спечели хороскоп – всеки месец четирима души печелят хороскоп от Алена.

Сайтът има и мобилна версия - можете бързо и лесно да проверите хороскопа си през мобилния си телефон.

Астрологичните прогнози на Светлана Тилкова-Алена са защитени от Закона на авторското право и сродните му права. Никаква част от тези материали не може да бъде репродуцирана изцяло или в частност без изричното писмено разрешение на авторката. Всички права запазени.