Вълнуващо тържество в Националния дворец на децата

Просветният министър проф. Сашо Пенов бе награден от Н. Пр. Румен Ралчев с Медал на Великия Приор

Велик Приорат България дари книги на столични училища

Велик Приорат България направи вълнуващо тържество в Националния дворец на децата по случай 1 юни. Бяха наградени всички призьори от конкурсите „Рицарят в мен“ и „Рицарска постъпка“ с медали, грамоти и парични награди. Орденът дари на столичните училища и 1000 броя от книгата ,,Да прецакаш дявола”, чийто автор е Наполеон Хил.

Гост на събитието бе и министърът на образованието и науката проф. Сашо Пенов, който бе награден от Н. Пр. Румен Ралчев с Медал на Великия Приор.

Поздравителен адрес за финала на тазгодишните конкурси изпрати кметът на София Йорданка Фандъкова.

Събитието уважи и не отказа на никого снимка Н. Пр. академик Румен Ралчев - Велик Приор на Велик Приорат България.

Заедно с представителите на МОН, ученици, родители, директори и преподаватели от училищата, участвали в конкурса, всички се насладиха на песните, танците, инструменталните изпълнения на децата от НДД.

Тържествената церемония в препълнената зала на двореца на децата премина под ръководството на проф. д-р Юлия Николова - Велик офицер във Велик приорат България.

Изказвам личната си благодарност за грамотите, които получи Командерия "Княз Борис Първи" и за моите грамоти и признанието за участието ми в организацията на събитието.

Пожелавам на наградените деца да не се отказват да творят, да изразяват себе си и своите емоции и възприятия за планетата и за България в прекрасни рисунки и литературни творби, за да са готови за участие в следващия конкурс 2023 - 2024 година.