Автор: Светлана Тилкова-Алена

Планетарните аспекти повлияват както хората, в чиято рождена звездна карта присъстват, така и всички останали, но с различна сила. Те ни въздействат, независимо дали се съобразяваме с тях или не, дали приемаме полезните и отдалечаваме умело вредните, като творим, особено в годината на Сатурн, само положителна карма и сме господари на Съдбата си.

ИНТЕРЕСНИ ПЛАНЕТАРНИ АСПЕКТИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2024 ГОДИНА

1 февруари 2024 г.

Квадратура Луна - Меркурий

Номерологичната вибрация на новоначалие и прибързаност, заложена в календарния ден, и аспектът засилват емоционалната лабилност. Ако някой ви засегне, без да се замисляте, го заливате с целия си сарказъм, което води след себе си само неприятности, злост и омраза, а и губите ценни хора, които са ви подкрепяли.

2 февруари 2024 г.

Секстил Слънце - Венера

Номерологичната вибрация, носител на такт и търпение, заложена в календарни яден, и аспектът са причина да сте изпълнени с любов към ближния, поради което няма да се поколебаете да се притечете на помощ. Готови сте да правите непоискано добро. Не забравяйте, че отплатата за него винаги е зло.

3 февруари 2024 г.

Квадратура Слънце - Луна

Номерологичната вибрация на общителност, заложена в календарния ден, и аспектът са причина, колкото и да се стремите към изява, която да ви донесе успехи и признание, да срещате много спънки. Въпреки препятствията не бива да се отказвате от целите си. От вас зависи да бъдете прозорливи, предпазливи и упорити, като  разпознавате хората, целящи да ви навредят.

4 февруари 2024 г.

Квадратура Слънце - Уран

Номерологичната вибрация на кармична разплата и неочаквани трудности, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта ви поставят важна задача -  да станете по-предпазливи, да не избързвате и да действате обмислено. Така ще си спестите не само провалите, а и разочарованията, които търпите заради предоверяване на неправилно подбрани приятели.

5 февруари 2024 г.

Секстил Слънце - Луна

Номерологичната вибрация на промени и пътувания, заложена в календарния ден, заедно с аспекта ви даряват не само амбицията, а и благотворното влияние на Съдбата да осъществявате целите си. Радвате се на обичта на околните, които също ви подкрепят.

6 февруари 2024 г.

Куинконс Луна - Плутон

Номерологичната вибрация на стабилност и хармония, заложена в календарния ден, и аспектът са причина да сте склонни на всяка цена да се сдобиете с  нечие приятелство или интимни отношения, независимо дали в отговор ще получите същите чувства. Вашата прекомерна настойчивост може да отблъсне околните от вас и в един момент да останете самотни и непожелани.

7 февруари 2024 г.

Тригон Луна - Юпитер

Номерологичната вибрация на анализ и интелектуално израстване, заложена в календарния ден, и аспектът творят оптимистични нагласи и увереността, че в днешния ден може да се вземе най-доброто от живота. Не бива да се забравя, че има разлика между оптимизъм и реалност.

8 февруари 2024 г.

Квадратура Меркурий - Юпитер

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, и аспектът са причината да се стремите да направите нещо велико, но за съжаление сте изпълнени с песимизъм заради собствената си неувереност. Родените с аспекта имат сериозен повод за работа върху себе си.

9 февруари 2024 г.

Тригон Венера - Уран

Номерологичната вибрация на инат, агресия и желание да властвате по нетипичен за околните начин, заложена в календарния ден, и аспектът не пречат заради влиянието на Уран да се чувствате добре във всякаква среда заради бързата си приспособимост. Венера ви създава емоцията в интимните отношения.

10 февруари 2024 г.

Секстил Марс - Нептун

Номерологичната вибрация на инат и целеустременост, заложена в календарния ден, заедно с аспекта са причина да сте изпълнени с ентусиазъм и оптимизъм, с намерението да осъществявате идеите си. Денят бързо ще премине, тъй че ги степенувайте по важност.

11 февруари 2024 г.

Съвпад Марс - Плутон

Номерологичната вибрация на Съдбовно подчинение, заложена в календарния ден, и аспектът ви амбицират да осигурите за себе си най-доброто, което животът ви поднася. Мнозина са готови да смажат всеки, изпречил се на пътя им към заветната цел, което води към противопоставяне и агресия, избликнала дори за дреболия.

12 февруари 2024 г.

Секстил Юпитер - Сатурн

Номерологичната вибрация на общителност и на опасност да бъдете обградени с използвачи, заложена в календарния ден, и аспектът са причина да имате в днешния ден Съдбовна подкрепа, дори и тези от вас, които са си избрали кармична разплата в деня си на раждане. Възползвайте се от тази подкрепа, денят е кратък.

13 февруари 2024 г.

Куинконс Слънце - Нептун

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, и аспектът ви предупреждават да се пазите от прекомерно отдаване на близките си, за да не  изтощите организма си от притеснения по тях в днешния ден и да се поболеете от стреса, който изживявате.

14 февруари 2024 г.

Квадратура Меркурий - Уран

Номерологичната вибрация на променливост, заложена в календарния ден, задно с аспекта са причината да успявате да намерите подходяща за себе си среда. В същото време сте изпълнени с желание да спорите заядливо, затова в днешния ден може да развалите важни и маловажни за вас отношения.

15 февруари 2024 г.

Секстил Луна - Сатурн

Номерологичната вибрация на стабилност през доза некоректност при мнозина, заложена в календарния ден, и аспектът подсказват, че на вас може да се разчита в днешния ден, дори и да не сте от този тип хора. Склонни сте да помогнете на всеки, потърсил подкрепата ви.

16 февруари 2024 г.

Съвпад Венера - Марс

Номерологичната вибрация на кармично наказание, изискващо да намирате поприще за изява, заложено в календарния ден, заедно с аспекта са причината да привличате противоположния пол, но трудно приемате   чувствата на хората до себе си за истински. В днешния ден мнозина неочаквано ще се влюбят. Разочарованието, уви, ще е светкавично. Внимавайте, денят подтиква към необмислено прибързана крачка за създаване на семейство или задълбочаване на отношенията, водещи към сключване на брак.

17 февруари 2024 г.

Съвпад Венера - Плутон

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта са причината за изява на сексуални наклонности и желание за вълнуващи приключения. Склонни сте да обсебвате, което отблъсква околните.

18 февруари 2024 г.

Тригон Уран - Лилит

Номерологичната вибрация на егоизъм и емоции, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта са причина Лилит да повлиява поведението ви и да ви подтиква към духовно израстване, което често не е предпочитаният път за развитие, но отказът ви да се възползвате е във ваша вреда.

19 февруари 2024 г.

Тригон Меркурий - Лока Фортуна

Номерологичната вибрация на инат и целеустременост, заложена в календарния ден, заедно с аспекта са причина да успявате да наложите мнението и вижданията си за кариерно израстване чрез подходящите думи, но забравете за опитите да сте агресивни, ако не приемат казаното от вас мига. Вредата е за вас самите.

20 февруари 2024 г.

Тригон Слънце - Лока Фортуна

Номерологичната вибрация на мощно пробуждане, заложена в календарния ден, и аспектът са доказателство, което важи с пълна сила за родените на тази дата, че са в състояние да печелят добри пари, но с условие да са коректни и да не опитват да постигат целите си измама.

21 февруари 2024 г.

Опозиция Луна - Плутон

Вибрация на общителност, но и на склонност към непочтеност в отношенията, заложена в календарния ден, заедно с влиянието на аспекта, изискват да давате израз на чувствата си, защото неизречените натрупани емоции могат да доведат до изблик на    разрушителна ярост, която да излеете върху неподходящия човек.

22 февруари 2024 г.

Куинконс Венера - Сатурн

Номерологичната вибрация на кармична разплата, налагаща предпазливост, заложена в календарния ден, и аспектът са причина да не искате да сте сами и без обичта на любимо същество, но се страхувате да не бъдете наранени и изоставени и избирате самотата, която може да ви поболее, но за сметка на това ще се хвърляте с жар да градите професионална кариера.

23 февруари 2024 г.

Куинконс Марс - Сатурн

Вибрацията на кармична отплата при осъзнатост на личните ви грешки, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта са причина трудно да преценявате хората, с които работите, и  затова си създавате сами неприятности, защото или сте прекалено доверчиви, или пък не искате да се доверите изобщо. Намерете златната среда, от която зависи здравата ви психика.

24 февруари 2024 г.

Квадратура Венера - Юпитер

Номерологичната вибрация на кармична отплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта предполагат вярност в отношенията в личен план и налагат изискване да не изневерявате на половинката си, ако сте сключили брак, дори и да е по сметка, защото и заради Сатурн, властелина на годината, ще влачите дълго  последиците.

25 февруари 2024 г.

Квадратура Марс - Юпитер

Номерологичната вибрация на духовно израстване, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта забраняват да потушавате емоциите си и гнева си чрез действия, които според вас са израз на смелост, но могат да ви струват физически травми заради предизвикано от вас насилие при спор или разправия.

26 февруари 2024 г.

Съвпад Хирон - Лунен възел

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта изискват отговорност и осъзнатост на всяко ваше действие, както и стабилност, постигната чрез коректност и умение да творите положителна карма. Негативната веднага ще разплатите.

27 февруари 2024 г.

Тригон Луна - Венера

Номерологичната вибрация на емоции, въпреки че е притъпена от числото 2 и от анализа на 7, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта не пречат да сте състрадателни, да потъвате веднага в проблемите на околните. Добри слушатели сте.  Ако сте решили да сте полезни и да отнемате чуждото страдание до безопасни за вас самите граници, внимавайте да не прехвърлите мярката, за да не ви наложи и за себе си да търсите лекарска помощ.

28 февруари 2024 г.

Опозиция Луна - Лунен възел

Номерологичната вибрация на инат и целеустременост, заложена в календарния ден, и аспектът са причината от вас да се изисква да сте толерантни до позволената степен към проблемите на околните заради невъзможност да прецените дали срещу вас не са ваши кармични врагове.

29 февруари 2024 г.

Квадратура Луна - Плутон

Номерологичната вибрация на поредната високосна година, носител на най-тежка кармична разплата и изискване за борбеност при хората, родени в нейната власт, която е заложена в календарния ден, и аспектът са причина да сте емоционални. Трудно, до невъзможност, криете своите чувства, без значение дали са положителни или отрицателни. Ако сте самотници в живота, често    такъв е  личният ви избор. Причината е неумението ви да общувате и  нетолерантността ви спрямо околните. Имате самомнението, че винаги сте правите. От вас зависи да претворите негативните си качества в положителни, но за съжаление денят е твърде кратък, за да го сторите с успех.