Автор: Светлана Тилкова-Алена

2 - 25 април 2024 г.

Меркурий е ретрограден в Овен

Не е изключено през 2024 година аспектът да превърне по-лабилните хора в неконтролируеми в отношенията им спрямо околните до степен на словесна агресия и нападателно поведение. Говорят, без да обмислят, а в годината на Сатурн ще си платят за натрупаната негативна карма заради факта, че  нараняват със своите действия и приказки. Редно е да не демонстрират собственото си величие, като работят за преодоляването на тези качества.

1 април 2024 г.

Куинконс    Меркурий - Венера

Заради инатливата номерологична вибрация, заложена в календарния ден, и заради влиянието на аспекта от всички нас се изисква да преценяваме думите си, за да не си създадем проблеми в личните и деловите отношения. Не бива сами да рушим стабилността и разбирателството в живота си.

2 април 2024 г.

Квадратура Слънце - Луна

Колебливата и отстъпчива номерологична вибрация, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта са причина да се справяме, стига да имаме желание, с трудни начинания или себеизява. Този факт не бива да ни депресира, защото имаме силата и уменията да надмогваме трудностите и да сбъдваме мечтите си, а ако желанието липсва, можем да изчакаме следващия ден.   

3 април 2024 г.

Квадратура Луна - Меркурий

Заради номерологичната вибрация, подтикваща към общуване, заложена в календарния ден, съчетана с аспекта, при мнозина  психиката става неочаквано лабилна. Ако някой ги засегне, без да се замислят, го заливат с целия си сарказъм, ирония, дори и със злост, което води след себе си само неприятности и им печели неприятели, но никой не им е виновен заради неподходящите познанства.

4 април 2024 г.

Секстил Слънце - Луна

Номерологичната вибрацията на трудности и кармична разплата, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта помагат не само заради амбицията, а и чрез благотворното влияние на звездите да осъществяваме желанията си. Радваме се на обичта на околните, които също ни подкрепят.

5 април 2024 г.

Куинконс Луна - Меркурий

Променливата номерологична вибрация, заложена в календарния ден, заедно с аспекта е причина родените в деня да са силно    повлияни от лунните цикли и затова настроенията им са променливи, което оказва пагубно влияние върху отношенията им с околните. Грубо приказливи са, особено когато им се прииска да  кажат и това, което не трябва. Вредите от необмислените им думи могат да са много сериозни.

6 април 2024 г.

Куинконс Слънце - Юпитер

Въпреки номерологичната вибрация на стабилност и хармония, заложена в календарния ден, повлияна  и от аспекта, сте склонни да се подчинявате лесно. В състояние сте да изпълните всяка разпоредена ви задача, но продължителното ви занимание с рутинна работа заличава собствената ви индивидуалност и ви лишава от собствена воля до степен на отчаяние при по-лабилните сред вас и потъване в лапите на депресията.

7 април 2024 г.

Съвпад Луна - Венера

Номерологичната вибрация на анализ и умение да боравите с думите си, заложена в календарния ден, повлиян и от аспекта, ви позволява да наложите спокойствие там, където сте. В този ден общуването е лесно и с удоволствие.  Идеални  събеседници сте.

8 април 2024 г.

Съвпад    Марс - Юпитер

Не само родените на датата, а и всеки от нас заради вибрацията на материали стремежи и кармична разплата, заложена в календарния ден, съчетана с аспекта, ни зарежда с енергичност и умение да се справяме с   няколко задачи едновременно. Мнозина са променливи    в чувствата си до степен да създадат и поддържат по няколко връзки. Залитането в крайности може да им създаде грамада проблеми, включително здравословни.

9 април 2024 г.

Съвпад Юпитер - Уран

Номерологичната вибрация на инат и целеустременост, заложена в календарния ден, заедно с аспекта поне за ден ни превръща в оптимисти, които умеят да се радват на живота и да създават радост около себе си. Знаем как да оправим нечие лошо настроение и да докажем, че сме незаменими, както и да помогнем на песимистите да се отърсят от черногледството си.

10 април 2024 г.

Съвпад Слънце - Меркурий

Номерологичната вибрация на целеустременост и инат, заложени в календарния ден, заедно с аспекта създават  двойнствена същност. Родените под негово влияние са заети със своето собствено его и не могат да го надмогнат. При всички останали егоизмът е изявен. 

11 април 2024 г.

Съвпад Марс - Сатурн

Номерологичната вибрация на колебливост и жертвоготовност, заложена в календарния ден, и аспектът създават от родените на датата енергични хора, умеещи да се справят с  няколко задачи едновременно. Доста са променливи в чувствата си, но все пак късмет не им липсва въпреки склонността им към многобройни връзки.

12 април 2024 г.

Квадратура Луна - Марс

Още една номерологична вибрация на общителност, но на допускане от родените в нейна власт на неподходящи приятелства и познанства, заложена в календарния ден, която заедно с влиянието на аспекта ги подтиква да драматизират всичко и прибързано да се впускат да отмъщават или да обвиняват. През този ден си мерете думите, за да не съсипете важни отношения.

13 април 2024 г.

Квадратура Луна - Нептун

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта е причината животът на родените на тази дата да е низ от неприятни моменти, ако решат винаги да са в услуга на някого, но не и в полза на самите себе си.

14 април 2024 г.

Секстил Марс - Юпитер

Номерологичната вибрация на промяна и желание за пътувания, заложена в календарния ден, заедно с аспекта изисква от родените на тази дата да се опитат да чуват съветите отстрани. Може би не всичко е безполезно. Прекалената им склонност да се чувстват независими може да им изиграе лоша шега в този ден.

15 април 2024 г.

Секстил Марс - Уран

Номерологичната вибрация на стабилност, но и на изискване за почтеност, заложена в календарния ден, заедно с аспекта информират, че на света има и новатори, които не се притесняват дали идеите им ще бъдат приети от обществото, в което живеят. Сили имат и вярват в себе си.

16 април 2024 г.

Куинконс Слънце - Нептун

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, и аспектът предупреждават родените на датата да се пазят от прекомерно отдаване на близките си, за да не  изтощят организма си от притеснения по тях и си докарат неочакван здравословен проблем.

17 април 2024 г.

Квадратура Слънце - Плутон

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, и аспектът са предупреждение към родените на датата да не допускат бързо да изпадат в ярост, когато срещнат хора, готови да им се противопоставят. Ще спечелят, ако  се примирят с факта, че не са всезнаещи, и се научат да уважават чуждото мнение.

18 април 2024 г.

Съвпад Меркурий - Хирон

Номерологичната вибрация на егоизъм и обсебване чувствата на околните, заложена в календарния ден, заедно с аспекта засилва интелекта на мнозина и без да са родени на тази дата, засилва умението да се подбира бързо и вярно подходящата среда, прави индивида изключително общителен. Внимание! Има един подводен камък - прекаляването може да доведе до неподходящи контакти, които да вредят и да не позволяват на личността да се изявява творчески.

19 април 2024 г.

Съвпад Венера - Хирон

Номерологичната вибрация на егоцентризъм и самовъзвеличаване, дори и при липсващи качества и интелект, особено при родените в нейна власт, заложена в календарния ден, и аспектът развиват усета към красивото до съвършенство. В чувствата влиянието може да е в двете крайности - на безгранична чувствителност, на потапяне в емоциите на околните до състрадание, но и на силна агресия, свършваща със задоволяване на първичните инстинкти.

20 април 2024 г.

Съвпад Луна - Лилит

Вибрацията на такт, търпение, мощно пробуждане и осъзнатост каква задача имат родените на тази дата, заложена в календарния ден, и аспектът засилват материализма и емоционалната лабилност, което ги превръща в неуправляеми, но и неспособни да се контролират хора.

21 април 2024 г.

Квадратура Нептун - Лока Фортуна

Вибрацията на общителност и склонност от родените на тази дата да се възползват от околните, заложена в календарния ден, и аспектът са причина често да са без достатъчно средства, ако са придобити по нечестен начин, защото кармата ги лишава от тях. Те са единствените, които могат да променят живота си.

22 април 2024 г.

Опозиция Луна - Хирон

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта блокира развитието на творческите заложби. Не позволява на родените на тази дата да се разгърнат напълно. Пречи в професионалния напредък. Всичко става много трудно и с неочаквани препятствия, често непреодолими. Действията са забавени и се пропуска подходящият момент.

23 април 2024 г.

Съвпад - Марс - Нептун

Номерологичната вибрацията на кармична отплата, налагаща осъзнаване на собствените грешки, заложена в календарния ден, заедно с аспекта са причината родените в деня да са заредени с енергия и обсебени от желание за удоволствия. От напрежение може да пострада тяхното здраве. Стремят се да са в компания на особени хора и често се оказват там, където не им е мястото, но измъкването, след като вече са се обвързали, е много трудно.

24 април 2024 г.

Съвпад Плутон - Лока Фортуна

Номерологичната вибрация на кармична отплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта изискват родените в деня да не са напористи и да не търсят само материални облаги, особено в годината на Сатурн и на кармично наказание, заради нечестно спечелени пари. В противен случай ще са повлияни в отношенията от проблеми и с по-младите, и с по-старите поколения.

25 април 2024 г.

Тригон Уран - Лилит

Номерологичната вибрация, подтикваща към интелектуално израстване, заложена в календарния ден, заедно с аспекта принуждава хората, повлияни от датата, към размисъл и наложени от тях самите ограничения, които им помагат да избегнат крайностите и провалите в дните си.

26 април 2024 г.

Съвпад Меркурий - Лунен възел

Номерологичната вибрация на кармична разплата, заложена в календарния ден, заедно с аспекта са причина не само родените на датата, а и всички ние да осъзнаем, че целта, към която трябва да се стремим, е поддържане на добри отношения с роднинския ни кръг, но далеч не винаги тези, с които сме близки сега, са свързани с нас от предишен живот. Трябва да изявим също и интелектуалните си заложби, денят помага да го сторим.

27 април 2024 г.

Съвпад Сатурн - Лока Фортуна

Номерологичната вибрация на инат и целеустременост, на упорство до степен на агресия, заложена в календарния ден, заедно с аспекта  повлияват родените на тази дата, както и всички останали, като наказват изявените материални стремежи и лишават от нечестно спечелени пари.

28 април 2024 г.

Опозиция Марс - Лилит

Номерологичната вибрация на целеустременост и амбиции за успех на всяка цена, заложена в календарния ден, и аспектът са достатъчна причина всички хора да си наложат умереност, да не са насилници, дори словесни, ако искат да постигнат целта си. 

29 април 2024 г.

Тригон Луна - Лилит

Номерологичната вибрация на най-тежка кармична разплата, заложена в календарния ден, и аспектът, от една страна, изисква от родените на датата да са ловци, а не жертви. От друга, ги принуждава да се съобразят с влиянието на Луната и нейната сянка и подтиква да застанат от страната на Светлината.

30 април 2024 г.

Опозиция Нептун - Лилит

Номерологичната вибрация на общителност, но и на забрава за подадената за помощ ръка, заложена в календарния ден, заедно с аспекта е причината родените на датата, по време на това кратко влияние, или да са безпристрастно мислещи, или потънали в своите фантазии да посегнат към алкохола и наркотиците, а обратният път ще е труден.