Карти Mo

1Задайте въпрос, който ви вълнува


2Натиснете Изпрати и вижте какво ще ви отговорят Картите Мо


Описаниe на Kарти Мо

Този начин на гадаене, наречен МО, е познат от Древността и се използва и до днес. Някъде може да прочетете, че е най-старият начин на гадаене на Земята, но подобно твърдение без съмнение е преувеличено. Въпреки това древността на този метод на гадаене не буди съмнение. Тибетци и всички, живеещи по земите на Азия, са запознати с него и не пропускат възможността да получат достоверен отговор на вълнуващите ги ежедневни въпроси.

Картите Мо са общо 12 - по две от всеки вид (6х2). По принцип в рамките на един ден можете да получите отговор на не повече от шест въпроса – колкото е и броят на картите. Не ги задавайте един след друг, а с интервал от няколко часа. Ако не се нуждаете от толкова много отговори на вълнуващи ви въпроси, е по-добре да не “питате”, защото не е изключено, ако упорствате и задавате един и същ въпрос няколко пъти на ден или всеки ден, да получите подвеждащи отговори. Ако сте получили положителен отговор за предстоящо постигане на поставена цел и настоявате за още един отговор за по-голяма сигурност, може да се провалите сами. По-добре с увереност изчакайте събитието да се осъществи и не предизвиквайте Съдбата си.

За да получите точен отговор, формулирайте точен и ясен въпрос. Когато избирате карти, не се разсейвайте, не мислете за странични неща, а се опитайте да се слеете с незримото за вас знание, посредник към което са картите. Тълкуването на картите и техните комбинации са оригиналните, допълнено от Светлана Тилкова-Алена и одобрено от тибетските й Учители.

Картите:

Описание на карта:  Dhi

Силна комбинация от символи. Помага ви да си отговорите дали сте в състояние да развиете интуицията си, дали да се вслушвате в съветите, дали да проявите разум при взимане на важни решения или да се оставите във властта на чувствата. Ако въпросът ви е свързан с предстояща среща с непознати хора, дава отговор дали ще бъде успешна и дали ще ви донесе полза или вреда.
Последни статии
  • Войната на буквите
  • Лунен календар на красотата за август 2020
  • Интересни планетарни аспекти за август 2020