Карти на Живота

Ред на работа

Колодата е от 32 карти, разпределени на четири групи по 8 карти. Този начин на гадаене идва от Тибет и Мексико. В Тибет е по-разпространен култът към Слънцето, а в Мексико към Слънцето и Луната. Конкретно тези карти са обединен и лесен за използване метод на гадаене, свързан именно с Бога Слънце и Богинята Луна. Те ви дават възможност да придобиете увереност в живота, да се предпазите от враговете си и да си изясните кой около вас ви вреди и как да избегнете неочакваните удари.

 

Картите са авторски на Светлана Тилкова-Алена.

 

Изберете една от четирите категории за гадаене.

Във всяка категория можете да задавате въпрос по веднъж на ден.

 

ГАДАЕНЕ ЗА ЛЮБОВ

Първата група от осем карти ви дава възможност да изясните чувствата си, да се предпазите от нещастна любов или нещастен брак, да разберете дали партньорът ви мами или чувствата му са истински, кога да очаквате любовни трепети и кога да се пазите да показвате чувствата си. Най-общо картите ви дават информация за вашето правилно поведение и очаквания в областта на емоциите и чувствата.

ГАДАЕНЕ ЗА ЩАСТИЕ

Вторите осем карти ви дават възможност да изясните за себе си дали се радвате на лично щастие или си внушавате, че го имате, получавате ли обществено признание или околните ви отхвърлят, обгражда ли ви любовта на хората или сте самотни.

ГАДАЕНЕ ЗА ЗДРАВЕ

Третата група от осем карти ви дават възможност да изясните за себе си дали се радвате на крепко здраве или си внушавате, че го имате. Какви опасности крие бъдещето за вашето здраве. На кого може да разчитате за своето лечение и от кого да се пазите, за да съхраните доброто си психическо и здравословно състояние.

ГАДАЕНЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН ВЪЗХОД

Четвъртата група от осем карти ви помагат да разберете пътищата за вашия професионален възход, невидимите препятствия, които неизбежно го съпътстват, начина, по който вие трябва да действате в някакъв определен момент, както и знанието кой може да ви подаде ръка или да ви подложи крак.

Последни статии
  • "Зонта клуб София" отбеляза своя 29-и рожден ден
  • На тържествена церемония наградиха победителите в двата национални конкурса „Рицарят в мен“ и „Рицарска постъпка“
  • Излезе книга втора "ОСНОВИ НА АСТРОЛОГИЯТА" на Светлана Тилкова - Алена