Въпрос към Алена: Бих искал да допълня темата на твоя анализ на родените на 18-о число с въпрос относно Брад Пит и във връзка с казаното от теб за предишен негов живот. След като тогава той е убивал, защо сега, въпреки числото на кармично наказание, му се дават такива големи шансове за успех в живота – кариера, известност и т.н.? Не би ли трябвало например да бъде убит или да бъде обречен на мизерно съществуване заради тези убийства? Знам, че това тълкуване е прекалено елементарно и не обхваща цялостната картина. Първо, защото той може да е градил и положителна Карма в други свои животи. Второ, защото не се знае дали наистина е щастлив вътре в себе си въпреки това, което се вижда на повърхността. Трето, защото може би понякога човек трябва да премине през същия път и отново да му се даде добър живот, за да се научи да не го пропилява и да не се поддаде на изкушенията.
Ще ми бъде интересно твоето допълнително тълкуване за Брад Пит, а и като цяло за родените на 18-о число от месеца.

Отговорът на Алена: Има логика в думите ти, но тя е човешката логика, която е различна от логиката на Вселенските и Кармичните закони.
Ако човек е убивал, е редно да си плати, като му бъде отнет животът. И това неотменно се случва. Не е задължително обаче кармичната разплата да се осъществи точно в живота, в който човекът се е родил под влияние на вибрация 18. Кармичното наказание с отнемане на живота на такъв човек може да дойде в прераждане, в което е роден дори на дата на кармична отплата, ако тогава има среща с хората, чийто живот е отнел. Да се родиш на 18-о число не означава, че животът ти ще бъде прекъснат насилствено преди отреденото му време. Да се родиш на 18-о число е всъщност жигосване от Кармата. Нищо че не боли и няма белег върху физическото тяло. За незримия свят човек, преродил се под знака на вибрация 18, е белязан със стореното от него. Той може да е разплатил или пък му предстои да разплаща онова, което е заслужил, като също загине от човешка ръка, раздаваща кармична мъст, тъй че самият акт на възмездие не е задължително да се осъществи в настоящото му прераждане. Наказание естествено има. Числото 18, дори и когато носи успехи в професионален и материален план, лишава родения под неговата вибрация от чистата човешка обич. Мнозина хора твърдят, че за тях обичта е без значение, важно е пари да има. Но е ясно, че са неискрени. Обичта е като солта. Колкото и да я ограничаваш и отхвърляш, не можеш без нея, защото е задължителна част от нашия живот...

Очаквайте скоро продължение на статията.

Вижте още >> Брад Пит - забрава или бягство от реалността и Брад Пит - забрава или бягство от реалността (продължение)