В края на май 2013 г. холивудският актьор и партньор на Анджелина Джоли, Брад Пит сензационно обяви, че страда от мозъчно заболяване, което води до загуба на способността да се разпознават лица. Актьорът твърди, че лицата на хората, с които е разговарял, изчезват от паметта му веднага след края на срещата. Според описаните симптоми неговото заболяване е прозопагнозия.

Болестта може да е както вродена, така и придобита. Във втория случай заболяването може да се дължи на травма, на тумор или най-често на съдов проблем, който създава опасност от мозъчен аневризъм.

В Холивуд обаче не вярват на внезапното проявление и публично оповестяване на болестта на Брад Пит, съвпаднало по време с откровението на партньорката му в живота Анджелина Джоли за направената от нея двойна мастектомия. Според публикации в таблоидите звездите се опитват да привлекат вниманието върху себе си поне за още две години.

Къде е истината и къде лъжата? Верния отговор може да ни даде единствено хороскопът на здравето на Брад Пит, включващ и неговото кармично наследство.

Брад Пит
18.12.1963, 06.31 ч. CST
Шоуни, САЩ
роден в Стрелец
асцедент в Стрелец

Влияние на Слънцето

Независимо че известният актьор Брад Пит е в състояние да поднася най-приятните комплименти, които сте чували, при това с лекота, той е крайно непостоянен. Романтиката е част от неговата природа. Всяка връзка приема за единствена и затова не бива да бъде упрекван за непостоянството му, защото не го прави нарочно или за да засегне някого. Въпреки немалкото разочарования, които е изживял, винаги е изпълнен с нова надежда за следващия път, когато вече ще срещне наистина своето щастие. Невероятният му оптимизъм е заразителен.

Когато бъде хванат в изневяра, започва да твърди, че не познава жената, за която говорят, и че никога не я виждал. Е, как да не си докара здравословен проблем, свързан със забрава на лица и хора. Така поне ще си казват: „Абе бил е с нея, но нали не помни, не му се брои.“ А може и да не е бил, но да му вменяват връзката, което също се оправдава с диагнозата „забрава“, ама само на хора и техните лица. Иначе как ще помни текста на сценария и ще си играе ролите?

Жената до него трябва да е интелигентна. Проявите на ревност от нейна страна са забранени. Едва след като са изпълнени тези условия от първостепенна важност, партньорката му може да разчита на неговото благоразположение. Също така ще се наложи да се примири с вечните пътувания, които ще осъществява в негова компания.

Когато се влюби, мъжът Стрелец започва да ухажва жената до себе си и да я глези. Тя обаче не бива да го притиска да сключва брак, защото ще го отблъсне. Той трябва да вземе сам решението си. Намерил ли е жената, за която иска да се ожени, е щастлив... ако му се остави поне мъничко свобода. Така със сигурност няма да има проблеми в брака. Тя – съпругата или партньорката, не бива да му се сърди, че се отдава на хобито си, че се среща с приятели или пътува. Ако не е ревнива и не му досажда с въпроси, с типичния си открит характер той ще й разкаже всичко. Като съпруг се стреми да направи лек живота на жената до себе си. Като баща е много щастлив, но едва когато децата пораснат и започнат да го разбират, защото той обича да го слушат и да се гордее с потомството си. В професионално отношение може да бъде на върха, ако не е щедър и престане да прави подаръци наляво и надясно, без оглед на парите, които харчи.

Асцедент

Брад Пит създава оживление и оптимизъм в живота си, а и в този на околните. Душата на компанията е. Винаги е в центъра на събитията и в търсене на приключения. Основните черти на характера му са независимост и любов към личната свобода. Притежава силно развито чувство за справедливост. Всякога е готов да помогне на изпадналите в беда и да защити обидените. Прекрасен приятел е. До такава степен цени личната си свобода, че най-малкото подозрение към някого, който вероятно се опитва да му я отнеме, предизвиква у него агресия.

Предпочита да се влюбва в семейни партньорки, за да се предпази от сериозна обвързаност. Лишен е от чувство за собственост и не иска да го вижда и у близките си. Изживява много любовни приключения, но винаги ги държи под контрол.
 

В професионален план блика от идеи, които са причина за пътувания. При невероятния му оптимизъм рядко се обижда, освен ако обидата не го е засегнала дълбоко. Роден е да увлича след себе си и да вдъхновява другите хора.

Силната привързаност към семейството и родната къща са причината да не иска да я напусне лесно, защото се страхува през първите си съзнателни години от трудностите на самостоятелния живот. Когато необходимостта от раздяла с родния дом стане неотложна, се стига често до проблеми заради неумението в началото да се справя сам. Добре е, че вътрешната му хармония се възстановява още след първите две-три години самостоятелност и животът му се стабилизира. Препоръчително е да живее сред много зеленина и цветя, близо до вода.

Притежава изявена жизненост и непоколебима увереност. Знае какво иска и не се притеснява да си го поиска. Винаги е оптимистично настроен, весел и устремен към просперитет и успех в живота. Изключително честен е и откровен. Не изпитва неудобство да показва истинските си чувства и намерения. Има силно въздействие върху околните и без усилие грабва тяхното внимание.

Впечатляващата му харизма му помага да бъде добър ръководител. Буди респект и създава около себе си усещане за стабилност. Доброто самочувствие е негов постоянен спътник. Не е способен на низости. Винаги работи или даже воюва за възстановяване на реда и хармонията в света и между хората.

Физически силен, решителен и амбициозен, той е непоколебимо убеден в своите възможности. Склонен е към агресия, за да наложи своите разбирания, поведение, начин на действие в определена ситуация. Даже когато е принуден, пак не се съобразява с мнението и желанията на околните.

Тактът и търсенето на компромис са му чужди и неразбираеми. Така и не успява да разбере, че ако печели само врагове, трудно ще достигне житейския връх.

Енергичен е и не се колебае да се впуска в битка дори и с по-силен противник. Никога не пропуска своя шанс. Дали ще успее да стигне до реален завършек на започнатото, е нещо съвсем различно. Неговата задача през настоящия му живот е да се научи първо да мисли, а след това да действа.

Очаквайте продължение...