Към първата част >>

Минало прераждане

Потенциалните проблеми с половите органи при нея са породени от отказа й да бъде майка в предишно прераждане, когато е направила аборт, който едва не й е коствал живота. Но след осиновяването на три деца кармичната причина при лечимите болести е преодолима и тя не е заплашена от необратими проблеми с яйчниците, особено ако сега е добрата майка, каквато е трябвало да бъде в своето предходно прераждане и е осъзнала кармата си поне на подсъзнателно ниво.

Квадратурата Венера – Марс

Тази квадратура е причината да няма реална преценка за хората около себе си, особено за противоположния пол. Не умее да се предпазва сама. Има шанса да съхрани здравето си, ако приеме, че раковите заболявания не са наследствени, а са само болести на психиката и душата или на невъзможност да приеме обкръжението си – в случая личното.

Квадратура Венера – Хирон

Заради тази квадратура при нея обичта се бори с ревността, а стремежът да има много обожатели – с желанието за вярност към партньора. Ето защо животът й, а тя е още млада, може да минава през разводи и нови събирания за кратко време с един и същи партньор, докато реши какво иска. Накрая ще се окаже на първоначалната си позиция и горчиво ще съжалява за пропуснатите години.

Лечими болести – влияние на Овен

Заради присъствието на Луната й в Овен е податлива на проблеми с главата, със зрението, с лицето и челюстите. Не е изключено да страда от късогледство или далекогледство, от астигматизъм или леко кривогледство. Ако се проявят проблеми със зрението й, трябва да носи очила, а не лещи. Отказът от носене на очила заради суетното самовнушение, че я загрозяват, може да доведе до по-сериозен проблем заради лещите.

Кармични болести

В домовете на здравето й, в които са разположени болестите, породени от карма, натрупана в миналите й прераждания, или от несъгласие с начина й на живот в настоящото й съществуване, властват Риби и Близнаци.

Кармични болести – влияние на Риби

Заради влиянието на Риби здравето й е следствие преди всичко от нейното психическо и емоционално състояние. За да живее в добро здраве, е абсолютно необходимо да се постарае да премахне хроничните си отрицателни мисли и емоции. Непрекъснатото нервно напрежение, в което живее, е предпоставка за проявата на най-различни болести. И ако тя самата не положи усилия да си помогне, не бива да разчита и на най-мощните лекарства.

Трябва да е обута винаги в удобни обувки. Да не преуморява стъпалата си, защото там са разположени важни акупунктурни точки, чието травмиране може да разболее органите в тялото й. Носенето на обувки с висок ток я орисва на здравословни проблеми, но, уви, тя не може да прецени степента на възможните последствия за здравето й.

Квадратура Нептун–Лилит

Квадратурата е признак за опит да застане срещу себе си и да си вреди, без да го осъзнава. Когато дойде сериозният и нелечим здравословен проблем, ще започне да се страхува и от сянката си. Положителното в случая е, че ако осъзнае причината за неговата поява, ще го претвори в лечим.

Кармични болести – влияние на Близнаци

Заради влиянието на Близнаци често може да страда от нерви. Стресът, който сама си докарва в желанието неуморно да се занимава с много неща наведнъж, й се отразява зле. Обичайни са внезапните сривове, които изненадват и нея самата. В такива случаи помага само строгото съблюдаване на почивка, при която трябва да се изключи докрай от работата си.

Уязвимите места по тялото й са раменете, ръцете и гръдният кош. За нейните чувствителни бели дробове и бронхи е от огромно значение да е на чист въздух. При студено време е застрашена от възпаление на белите дробове, астма, бронхиален катар, тежка простуда и алергични реакции, свързани с възпаление на дихателните пътища.

Ако пренебрегва правилната си стойка, неизбежно ще получи смъкване в раменния пояс, а оттам проблеми с гръбначния стълб, които може да се проявят и заради постоянното носене на обувки с висок ток.

Липсата на сън също има отрицателно въздействие върху физическото й състояние. Да не говорим за пушенето, което е противопоказано заради чувствителните й дробове и бронхи. Ако е по-отговорна към себе си, ще си спести много здравословни проблеми.

Минало прераждане

Причината за евентуални прояви на проблемите, заложени от Близнаци, е свързана с нейно минало прераждане, когато е била господар на голямо имение, но не е успявала да се сработи с роднините и прислугата си. Вечното й недоволство е довело до проблеми с дишането и си е отишла от този неин живот именно заради задушаване, породено от нежелание да се сработи със средата си и невъзможността да диша един въздух с околните.

Лилит в осми дом

Присъствието на Лилит в 8-и дом на нейното здраве е признак, че неприятел й е самият живот, който живее. Нещо я тласка да се лиши от него, да се самоубие. За да се защити, започва да развива комплекса на вечното неудовлетворение и в същото време да изпитва неистов страх от смъртта – достатъчна причина, за да направи операцията, която вече е придобила широка публична известност. Често се защитава от уж по интуиция осъзнати несъществуващи опасности. Вярва, че ще се предпази само ако се откаже от всичко, дори и от някои от органите в тялото си, за да не бъде въвлечена в неприятности и болести по невнимание или наследени от нейните кръвни роднини. И понеже няма причина за страховете си, тя се депресира и разболява заради самовнушенията си, пренесени подсъзнателно от миналите й прераждания.

ИЗВОДИ

1. След като Лилит в 8-и дом ни казва, че основният враг на здравето на Анджелина Джоли е самият живот и нещо на подсъзнателно ниво я тласка да се лиши от него, даже и като постепенно се самоосакатява, не буди съмнение, че основната причина за направата на мастектомията е страхът от смъртта. Този извод се потвърждава и от всички други аспекти в хороскопа на здравето на актрисата.

Възможността чрез операцията на гърдите си да направи реклама на свой филм или да привлече медийно внимание е вторична, а не съзнателно търсена. Също така вторични са многомилионните приходи от обявяването на извършената оперативна интервенция.

2. В здравословен план по мое мнение е некоректно да се говори за проценти възможност да се събуди каквото и да било заболяване, включително нелечимо. 1% шанс да не се разболее човек от рак може да е по-силен от 99% шанс да се разболее. Зависи от човека, средата, в която живее, и неговото кармично наследство. В тази връзка при Анжелина Джоли няма заложени ракови заболявания, въпреки че може да се проявят мастопатии на гърдите й, които не са опасни и по-често не водят до необходимостта за отстраняването им по оперативен път, защото ракът не е наследствена болест.

3. С операцията, която си е направила актрисата, рискува да провокира събуждането на други болести в тялото й заради неосъзнати кармични причини, породени от нежеланието й да приеме реалностите на живота, параноичното вглеждане в себе си и внушаване на болести.

4. Станалите обществено достояние нейни потенциални здравословни проблеми не е изключено да предизвикат негативна мисъл-форма в хора, които приемат извършената от Джоли операция като рекламен ход, а не като необходимост, както и от хора, разделили се с нея със скандал. Тази силна мисъл-форма може да сътвори нови здравословни драми в живота й, даже и нелечими.

5. Съгласно цялата съвкупност от заложени потенциални и лечими болести и силно изразените страхове в здравословен план на Анджелина Джоли изводът е, че с направената превантивна операция е успокоила психиката си. Постъпката й е била правилна.

Действието на Джоли, което може да обезсмисли направената операция, е нейното обществено популяризиране, намерило отзвук по цялата планета.

Всички хора – мъже и жени – отхвърлящи постъпката й, въпреки че тя е право на нейния свободен избор, ще я зареждат с мисъл-форма на негативизъм, която може да я разболее, даже и нелечимо.