Писмо до Алена: Държа пъпчетата и косичките от кръщането на близнаците ми в една дървена кутия, която ми е подарена от свекърва ми. Те са разделени и надписани. В кутийката са гривничките от болницата, на които пише теглото на детето и часът на раждането. Държа кутийката в скрина в спалнята с други неща – бижута, снимки. Дали е редно да ги държа там? Кога е добре да се направи хороскоп за професионална реализация на децата?

Отговорът на Алена: Хороскоп за професионална реализация може да бъде направен, след като децата навършат 13 години и дойде време за записване на средно образование. Пъпчетата и косичките можеш да изхвърлиш в морето, за да пътуват в чужбина. Естествено може да изчакаш годините за хороскопите и да хвърлиш пъпчетата тогава съгласно заложеното им от звездната карта.

Изненадата ми беше голяма, че на гривничките пише теглото и час на раждане. Значи това е нова практика и ако е валидна за всички родилни домове в България, няма логика майките да не помнят часовете на раждане на децата си, дори и да са родили със секцио. Лентичките ги съхрани. Те са нещо като паспорт за децата ти. Това е съветът ми и към другите майки, ако имат лентички с изписаните данни и час на раждане, защото съм сигурна, че голяма част от тях не са видели надписа и са ги изхвърлили.