Автор: Светлана Тилкова-Алена

1 ЯНУАРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Венера. Детето родено в първия ден на годината ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му. Съдбовният му път го подтиква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера. Може да прави компромиси, но не в своя вреда.

2 ЯНУАРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще му помага да преценява правилно хората, които допуска до себе си. От една страна то ще е колебливо и неуверено, но от друга ще е готово да помага на хората. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

3 ЯНУАРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. Общителността му ще е причина често да сменя средата си, но е добре да го научите как да разпознава хората, които не бива да допуска в живота си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност и да приема градивната критика.

4 ЯНУАРИ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да обмисля добре решенията си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 ЯНУАРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. Ще е устремено към промени и пътувания, които ще го обогатяват и ще му помагат в професионалната реализация. Съдбовният му изисква да помага на хората, но не бива да прави непоискано добро.

6 ЯНУАРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Меркурий. Въпреки, че ще е устремено към стабилност, ще е готово да я постига с агресия в думите. Съдбовният му път е причина да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори.

7 ЯНУАРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Юпитер. Денят му на раждане го орисва да гради кариера в интелектуалната сфера или в областта на изкуството. Съдбовният му път изисква да преодолява допълнителни трудности, породени от странични фактори.

8 ЯНУАРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 ЯНУАРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му да преследва целите си, а също така ще го принуждава да размисля добре преди да действа. Ще бъде емоционално, амбициозно и инатливо и често ще застава срещу самото себе си, заради вибрацията в дена си на раждане. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност и хармония в живота и отношенията.

10 ЯНУАРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. От една страна ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му. Съдбовен път, да гради кариера в интектеуалната сфера и да е компромисно, но не в своя вреда.

11 ЯНУАРИ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Ще бъде неуверено докато тръгне по своя самостоятелен път, а след това не бива да се отклонява от него заради нечии желания, съвети или капризи. Съдбовният му път налага с труда си да си осигури финансова независимост.

12 ЯНУАРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Марс. Ще бъде готово на всичко, за да постигне целите си дори и за сметка на околните, ще е и общително и често ще сменя средата си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и да приема градивната критика.

13 ЯНУАРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Меркурий. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности, които ще преодолява през целия си живот на моменти с прибързаност и усложняване на добрите възможности, дарени от числото 13 заради подбиране на неподходяща среда. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Денят не е добър избор за раждане със секцио или предизвикано раждане.

14 ЯНУАРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и е във властта на влиянието и на управителя на деня Юпитер. Ще бъде общително и устремено към пътувания и промени, ще обикаля Света при всяка възможност и най вече ако намери подходящото за целта професионално поприще. Съдбовният му път изисква да не е прибързано, но най-вече да не надскача възможностите си.

15 ЯНУАРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане, той е носител на кармична разплата и трудности в живота му, но и на материални амбиции. Както ще бъде устремено към стабилност дори и постигната чрез агресия, така е длъжно да спази изискването на Съдбата - да гони целите си и да ги постига по честен начин, а не с цената на нечий провал, защото веднага ще търпи Съдбовно наказание. Съдбовният му път е причината често да сменя средата си.

16 ЯНУАРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще му помогне да обмисля добре действията си и да не бърза при взимане на решения. Вибрацията в деня му на раждане е носител на кармично наказание, заради липса на изява в предишни прераждания. В този живот ще се наложи да се примирява често с второто място, за да не търпи провали. Да се развива и да гради кариера в интелектуалната сфера. Съдбовният му път изисква да преодолява трудности, но без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17 ЯНУАРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. Ако само си е избрало този ден на раждане, той е носител на кармична разплата и трудности в живота му, но и на материални амбиции. Съдбовният му път изисква да преодолява трудности, но без странична помощ. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18 ЯНУАРИ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Вибрацията в деня му на раждане е носител на кармично наказание заради проявен егоизъм в предишно прераждане, който сега ще се проявява по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква от него да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

19 ЯНУАРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог ако се роди до 22.41 ч и на Водолей, ако се роди след този чес, но и на управителя на деня Марс, който ще засилва агресията и желанието му да е винаги на върха. Ще бъде и целеустремено, винаги с амбицията да е на върха и да бъде хвалено, за да грее в светлините на прожекторите. Инатът му е в негова вреда. Съдбовният му път изисква да обогатява знанията си, да развива своето духовно начало, да прави компромиси, ако не са в негова вреда.

20 ЯНУАРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Меркурий. Колебливо и неуверено, до мига, в който ще изживее своето мощно пробуждане и ще осъзнае мястото си в този живот. Съдбовният му път изиска да постигне материална стабилност с цената на своя труд, а не на чужд гръб.

21 ЯНУАРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер, който го зарежда с агресия при постигане на целите. Заради вибрацията в деня му на раждане ще е общително, търсещо приятели, но често ще е склонно да забравя подадената му за помощ ръка, което ще му печели неприятели. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията си и да приема градивната критика.

22 ЯНУАРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Венера. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата, на трудности и на изискване да развива предпазливост и прозорливост през целия си живот, за да се справя само с дебнещите го опасности. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23 ЯНУАРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Сатурн, който ще му помогне да обмисля добре действията си и да не бърза при взимане на решения. Денят му на раждане е носител на кармична отплата, но то ще се радва на закрилата на Съдбата само ако не търси причината за неуспехите в околните, а се вглежда в себе си. Съдбовния му път изисква да не надскача възможностите си и да намери място за реализация съгласно неговите Съдбовни изисквания.

24 ЯНУАРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Слънцето. Родено е под влияние на вибрация на кармична отплата и ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не превръща парите в своя основна житейска цел. Съдбовният му пък изисква внимателно да подбира средата си.

25 ЯНУАРИ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден е подвластно на Водолей и на управителя на деня Луната. На моменти може да е малонхолично и себевглъбено. Орисано е на кармична отплата и на възможност да гради кариера в интелектуалната сфера или сред хората на изкуството. Съдбовният му път е носител на допълнителни трудности, породени от странични фактори.

26 ЯНУАРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Марс, който ще засилва агресията и желанието му да е винаги на върха. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности, но и на материални стремежи.Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27 ЯНУАРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Меркурий. Денят му на раждане е на кармична отплата, на амбиция и целеустременост, но и на инат, който му вреди в общуването. Съдбовният му път изисква от него да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

28 ЯНУАРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер, който го зарежда с агресия при постигане на целите. Ще бъде общително, но също така упорито, амбициозно и устремено да е винаги в първите редици без оглед на средствата. Съдбовният му път изисква да обогатява знанията си, да развива своето духовно начало, да прави компромиси, ако не са в негова вреда.

29 ЯНУАРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане, за него той е носител на най-тежко кармично наказание заради проява на нежелание да се изяви в минали прераждания. Сега е длъжно да е ловец, а не жертва. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30 ЯНУАРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Сатурн, който ще му помогне да обмисля добре действията си и да не бърза при взимане на решения. На моменти може да е малонхолично и себевглъбено. Ще е общително, но на моменти ще е готово да загърби хората, които са му подали ръка, защото не иска да си признае, че е имало нужда от помощ. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията си и да приема градивната критика.

31 ЯНУАРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Слънцето. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и трудности. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.