Автор: Светла Тилкова-Алена

ОВЕНЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Родените в Овен и в година на Тигъра ще се радват на градивна 2022 година, изпълнена с нови перспективи. Големите проблеми ги заобикалят, стрес и сърдечна болка ще изживяват единствено на полето на любовта, но ако не са прекалено напористи, и в тази сфера ще е спокойно. Сили имат в излишък, ако следват неотклонно целите си и са наясно какво искат да постигнат, успехът ще е техен спътник през годината.

Останалите представители на Овен да довеждат докрай всичко, което започнат. Начинанията им осигуряват впечатляващи финансови постъпления и шанс не само да преуспяват, а да започнат собствен бизнес или да разширят съществуващия. Важно е да помнят, че дори в дреболиите трябва да са точни и почтени в думи и дела през 2022 година. Всеки опит да постигат целите си с измама обещава провал на всичко планирано и вместо на върха ще се озоват в пропастта, при това неусетно и без да могат да направят обрат. Проблемите в семейството са преодолими, стига отношенията да не са достигнали точката на омразата. В такъв случай – по-добре развод. Несемейните, срещнали любовта в началото и до средата на годината, които са извън периодите си на Съдбовна забрана за брак, в края на годината може да създадат семейство.

ТЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Родените в Телец и в година на Тигъра са орисани през годината на Черния воден тигър да живеят между спокойствието и проблемите. Слава Богу, трудностите са временни и бързо преодолими със спокойствие и правилна реакция. Този е начинът да се изкачите на мечтания кариерен връх, който вече е на ръка разстояние.

Останалите представители на Телец, както са амбициозни и вдигат до нереални висоти летвата на плановете, мечтите и желанията си, така неочаквано ги обзема леността и изоставят всичко доникъде или се разпиляват в множество начинания. Вниманието, отдадено на семейството, им пести проблеми в личния живот, които пречат и на професионалната им кариера. Черният воден тигър е подготвил през цялата година за Телеца много интересни и значими начинания, към чиято организация обаче трябва да се върви спокойно, без напрежение. През зимата е време за почивка, отмора сред домашния уют, отхвърляне на забавени задължения, наслада от постиженията или терзания заради пропилените възможности. Здравето ви е стабилно, ако избягвате преумората. Семейните ви отношения са хармонични. Несемейните със стабилни партньорства са готови да създадат семейство, но нека не е през месец май.

БЛИЗНАЦИТЕ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Черният воден тигър ще помогне на вас, Близнаци, родени в година на Тигъра, да осъзнаете грешките си, да се самоанализирате, да работите върху себе си, да престанете да се разпилявате и да не разчитате само на късмета си. Предстои ви година на самота, ограничения, преосмисляне на житейските ви цели и морални стойности.

Останалите представители на Близнаци е време да намерят воля за промяна. Годината ви обещава възход и щастливи бъднини, но ако продължите да гоните ветровете или да тичате срещу тях, нищо добро не ви очаква. Изборът е ваш. Първата половина на годината е сравнително спокойна. Напрежението се успокоява и сами избирате посоката, в която да тръгнете. Наложете си самоконтрол и ще разкриете целия си потенциал. Попълнете празнотите в знанията си, не допускайте да ви спохожда често преумората. Включвайте се само в занимания, които формират вашето бъдещо развитие. Внимавайте на какви хора се доверявате, за да не се окажете сред измамници и лицемери, които да ви донесат финансови загуби. От вашите правилни действия зависи да избегнете застоя, да сте здрави и щастливи и в личните отношения. Семейните са склонни не само към флиртове, но и към изневери. Необвързаните имат шанса да срещнат своята половинка.

 

РАКЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

За родените в Рак и в година на Тигъра настоящата година на Черния воден тигър е градивна, възходяща, обещава ви повишение в службата, подобряване на финансовото ви състояние. От вас се иска да сте трудолюбиви, целеустремени, спокойни, търпеливи, отговорни, все познати ви качества. Даром нищо няма да получите.

Останалите представители на Рак е добре да помните, че ако сте егоисти и не проявявате щедрост, а искате да имате и това, което не ви принадлежи, няма да сте галеници на Съдбата и Кармата и чрез страдание ще се наложи да преосмислите своето поведение, цели, намерения. Не бива да забравяте, че както винаги в живота ви ще се редуват добри и проблемни дни, което не е повод за отчаяние, нито причина да затънете в безпокойство и депресия. Ще се справяте с трудностите, ако сте готови да се приспособите към неочакваностите, които ви поднася Съдбата. През пролетта и началото на лятото много ще работите, а успехът ще е със смелите и решителните, които не се спират пред препятствията. Здравето ви е стабилно. При мнозина от семейните отношенията с брачния им партньор са подложени на изпитание.

ЛЪВЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

През годината на Черния воден тигър успехът заслужено ще съпътства родените в Лъв и в година Тигъра. Дейни и отговорни, ще се радвате на заслужени приходи, признание и амбицирани ще работите още повече. Откриете ли новата си посока, тръгнете към неочакваното и ще се радвате на постижения, спокойствие и хармония. Предупреждавам ви, заслепени от постигнатото в началото на годината, е възможно да сбъркате и да изберете грешен вместо верния път и тогава успехът ще ви подмине.

Останалите представители на Лъв няма да скучаете заради липсата на развлечения. Колкото повече работите, толкова повече ще ги имате. Не пренебрегвайте запознанствата, защото чрез някои от новите си познати ще творите бъдещето си. Неприятно, но ще се наложи да прекратите отношенията си с ваши непочтени партньори и познати, колкото и да са ви полезни в работата. Есента ще ви натовари с важни за вас отговорности, но не пренебрегвайте почивката. Здравето ви е променливо заради страховете ви, че пропускате нещо важ­но. През тази година несемейните ще се влюбят безумно, но внимавайте да не се окаже, че не сте срещнали подходящата половинка. Водният тигър няма да ви подкрепи да съхраните чувствата си, ако след време ще бъдете нещастни.

ДЕВАТА В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Родените в Дева и в година на Тигъра, както винаги се стремите към целта по дипломатичен начин, с разум, мъдрост и търпение. През тази година обаче Водният тигър ви налага да се промените, да станете тихи, тайнствени, притворни и така да браните интересите си, защото осъзнавате, че успяват наглеците, а вие не бива да изоставате, разбира се, като не изпадате в морални терзания.

Останалите представители на Дева се опитайте да се влеете в наложената ви нова посока, за да успеете сами или чрез познати да постигнете целите си. Приспособите ли се към новото, годината ви обещава да е спокойна и без съсипващи ви професионални и здравословни безпокойства. Пуснете се по течението, стабилизирайте стари, създайте нови отношения. Вие, перфекционистите и почитателите на рационалното в живота, може неочаквано да се окажете привлечени от психологията. Участието ви във всички професионални събития е задължително. Искат ли ви подкрепа или съвет, не ги отказвайте, за да се обградите с хора, които ви ценят и ви се доверяват. Не допускайте интимна връзка само заради нечий чар и красива външност. Опознайте душата на човека, обсебил чувствата ви, за да си спестите неприятности и любовта неочаквано да се превърне в омраза.

ВЕЗНИТЕ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Годината на Водния тигър напълно лишава от късмет и позитивни случайности Везните, родени в година на Тигъра. Всичко, което ви се случва или постигате, зависи от вашето поведение, желание, отговорност, подходящи или незаслужено обидни думи, работа или мързел, поставени цели или хаотично битие. Само от вас зависи дали ще достигнете до висини, за каквито и не сте мечтали, или ще живеете в сивота и несполуки.

Останалите представители на Везни в началото на годината са пасивни и доволни, че нямат много работа. През пролетта господар им е емоцията. Ще са влюбени, разлюбени, но е възможно и заради непремерени думи да останат безработни. През лятото са претоварени от работа, забравили почивката. Съветвам ги да отделят време за отпуска, за да имат сили и желание за работа до края на годината. Склонни са да се разпиляват в различни занимания, които няма да ги зарадват с успех, нито с признание. Както са пестеливи, така и ще прахосват парите си, без да си правят финансов разчет. Току-виж в края на годината са затънали в дългове. Тези от вас, които са самотни, ще бъдат чаровни и гальовни, готови да се влюбят, но това не е достатъчно, за да сте щастливи. Вслушвайте се в гласа на сърцето си, но и в този на разума си.

СКОРПИОНЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Годината на Водния тигър позволява на родените в Скорпион и в година на Тигъра да си поставят глобални цели и да ги осъществят. Ще заслужат промяната към по-добро, ако мислят в перспектива, с далечни планове, а не само за деня или месеца.

Останалите представители на Скорпион не забравяйте, че вашето упорство, дори инат в работата ще ви създаде неприятели, които ще ви притесняват с наглите си нападки и с искания, на които нямат право. Трудно могат да ви навредят, което допълнително ги озлобява. Не бива да се престаравате и да допускате преумора, защото в края на годината ще се окажете без сили и с проблемно здраве, забравите ли почивката през лятото. Желанието ви да сте самостоятелни и без делови обвързаности е причината да прекратите отношенията си с хора, които не ви помагат или са ви предали. Въпреки че действията ви ще са болезнени и неприятни, в един момент осъзнавате, че сте взели правилното решение. От вас зависи да ви повишат, да създадете успешен собствен бизнес или да разширите съществуващия. Ако пренебрегнете заради работата бликнала любов, душевните страдания ще ви тормозят дълго. В средата на годината ще се влюбите и ще задълбочите връзката си, но няма да сте готови за сериозни обещания. Нужно ви е време, за да сте сигурни в чувствата си и че са споделени.

СТРЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Годината на Водния тигър обещава на родените в Стрелец и в година на Тигъра да постигнат много, да градят и съзидават, ако сами не предизвикат провала си. Овладейте своята импулсивност, не допускайте обидни думи, когато критикувате, защото ще си спечелите враг с възможности много да ви мъсти.

Останалите представители на Стрелец съветвам да насочват енергията си в работа, да бъдат отговорни и последователни в начинанията си, за да не хлътнат във финансови загуби или да ги причинят на деловите си партньори. Спазите ли тези изисквания, ще изживеете стабилна и спокойна 2022 година. Ще останете разочаровани, ако се хвърлите в големи инвестиции и очаквате бързи приходи. Вашата активност и стремеж към обогатяване на знанията не се харесват на околните и постоянно ще се намира някой, който да ви унижава. Планирайте задачите, които ще са повече от очакваното, така че да няма провали. При необходимост помолете семейството си да ви помогне. Влюбите ли се, не бързайте с предложението за брак, а ако сте семейни, трудно ще запазите новите си чувства в тайна от брачния си партньор. Не бързайте да мис­лите за развод. От вас зависи дали ще пропилеете годината в хаотична разпиляност, загуба на пари и проблемно здраве, или ще я приключите удовлетворени от постигнатото.

КОЗИРОГЪТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

За Козирозите, родени в година на Тигъра, настоящата година на Водния тигър е кръстопът за бъдещето. Единият път е на рутината и познатото статукво, без изявена полза, но и без сериозни вреди. Вторият път изисква от тях да променят изцяло мисловните си канони в професионално отношение. Дейни са, работят до изнемога и себеотдаване, но старите им похвати, шаблони, методи на работа вече са безполезни и не водят към нови висоти на кариерно израстване.

Останалите представители на Козирога не бива да се изненадвате, ако при важни промени се опитват да ви избутват настрани и да пречат на кариерата ви. Изпитания и трудности няма да липсват и ще се налага да променяте ритъма си на живот. Бъдете сдържани и умерени. Така ще успявате да взимате правилните решения и да се изкачите още по-високо в професионалната йерархия. Прекалено сте ревниви. Изпиват ви силите завистта и самоизяждащата ви агресия, имате трудности в общуването. Неочаквани препятствия ще ви вадят от равновесие, но бързо ще го възстановявате. В чувствата също сте нестабилни заради страх да се лишите от свободата си, ако сте несемейни. На създалите семейство ще кажа, че имат поведение, заради което близките им се съмняват в техните чувства.

ВОДОЛЕЯТ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Годината на Водния тигър позволява на вас, Водолеите, родени в година на Тигъра, да тръгнете в неочаквана посока на кариерен възход. Предложението може да ви изненада толкова, че да си вземете отпуска да го обмислите, но помнете – Вселената е избрала вместо вас и ви подтиква към правилните решения, към по-добрия начин на живот и себеосъществяване.

Останалите представители на Водолей са объркани от неочакваните промени. Помнете, че само от вас зависи бързо да повярвате в себе си и да тръгнете без колебание напред. Водният тигър ви помага да възприемате промените спокойно и засилва вашия оптимизъм, благодарение на което гледате и на изпитанията с любопитство, а не със страх и притеснение. Материалното ви състояние се подобрява. Осъществявате новите си смели идеи. Радвате се на позитивна промяна в отношенията, на хармония в личния живот, на творчески постижения. Вслушвайте се в гласа на интуицията си и не се колебайте да следвате съветите є. Наложете си търпение и прозорливост, за да избегнете грешки, които ще ви губят времето, докато ги поправите. Ако изпитате желание да смените работата си или се налага да уволнявате служители, действайте без колебание. Здравето ви е стабилно. В личните ви отношения царуват хармония и разбирателство.

РИБИТЕ В ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Представителите на Риби, родени в година на Тигъра, да бъдат наясно, че в годината на Водния тигър заради присъщата им мекушавост и податливост на влияние са склонни сами да си създадат планина от проблеми във всяко отношение. Годината им поднася множество добри възможности, но заради липсата на борбеност и тънките сметчици, които си правят винаги, ще се лишат от заслуженото.

Останалите представители на Риби помнете, че от вас зависи да сте борбени, тази е повелята на годината. Иначе ще ви смажат и лишат от развитие. Време е да изберете дали ще гоните сбъдването на вашите мечти, или ще изпълнявате исканията на околните. Което и да изберете, се засилва вашата отговорност и решимост, но не винаги във ваша полза. След лятото се отдайте на себеанализ и интелектуално израстване, помислете и дали да приемете предложението за нова, по-висока длъжност. Бъдете предпазливи, за да избегнете финансовите загуби. Плановете ви са величави, но реалностите бързо ще ви приземят, за да ви предпазят от грандиозни провали. Здравето ви е лабилно заради отказа ви да чуете полезните съвети и желанието да спорите, докато си създадете врагове. В личния живот сте активни и ще спечелите сърцето на желан човек. Семейните да не изневеряват, защото самотата, когато истината стане достояние на партньора им, ги поболява.