"Не е желателно днес да се насрочва раждане със секцио! - предупреди в "Тази сутрин" астроложката Светлана Тилкова-Алена. Тя сподели какво точно вещаят шестте двойки в датата 22.02.2022 г. 

"Ако детето се роди по собствено желание, душата си е избрала датата, ще си поеме пасивите и негативите. Ако е наложена обаче, заради 22, което изисква да се развива предпазливост, детето през целия си живот, ще бъде използвано от хората. В момента, в който то осъзнае това, ще се превърне в агресивно дете" - споделя повече тя.

Според астроложката магични и фаталистични дати няма. 

Повторяемостта на двойките в днешната дата не я прави огледална. Също така не я прави съвсем подходяща за сключване на брак. Причината е, че все още сме под влиянието на Марс. Важно е обаче при желание за брак да се направят изчисления върху композитната дата на двамата партньори.  

22-ро число, без значене от зодията и месеца, е число на кармична разплата. Но все пак представителите на една зодия ще се чувстват най-добре днес. На 18.02 Слънцето премина в Риби и тази зодия ще е облагодетелствана.  

Алена подчерта, че датата трябва да се изписва 22.2.2022, без нулата през двойката на месеца.

"22.02.2022 не бива да украсяваме с нула пред месеца - той се състои от едно число, докато не дойде октомври, когато започват двойните числа. Огледална дата до края на 21 век няма" - каза Алена. 

Според нея има нумеролочни дати, които, ако се тълкуват правилно, могат да донесат много плюсове на хората. 

Днешната дата е подходяща за взимане на важни решения.