Напоследък вълна от раздели сред звездите засища общественото любопитство. Софи Маринова се развежда с Гринго, Валери Божинов и Биляна Дол вече не са заедно, Андреа напусна Кубрат Пулев след 12-годишна връзка. Защо сега и почти едновременно са тези раздели е загадката. Има ли общо между тях?

През октомври 2018-а излезе астрологичната ми книга с хороскопа за 2019 година, където в почти всеки месец от годината на Юпитер, подвластна на вибрация на общуване, на честа смяна на средата, говоря за прекратяване на лични и делови отношения заради словесна агресия и физическа саморазправа, следствие от непреценени думи или поведение, което обижда, отблъсква, разделя. Това е общото между тези раздели на известни хора, както и на много други, обществено анонимни.

Партньорските отношения при известните двойки, без значение колко дълга е връзката им и какви са техните планове за съвместно бъдеще, не правят изключение. И при Софи и Гринго, и при Валери Божинов и Биляна Дол, и при Андреа и Кубрат Пулев на първо място са личните им астрологични аспекти, отговорни за случилото се, а след това идва ред на глобалното влияние на планетите, което ги досмачква.

Ако връзката е стабилна, основана на искреност, както повелява Юпитер, а не на материални стремежи и желание да използва, докато може, уж „любимия“ човек, а след това да го захвърли като ненужна дреха, тогава връзката и при криза оцелява. Непочтеността в отношенията, търпяна в предходните години, подвластни на други планети и вибрации, е наказвана безкомпромисно от Юпитер.

И най-дългогодишните партньорства се разпадат, когато са създадени в период, обричащ ги на провал, без значение колко силни са били чувствата на партньорите, когато са се залюбили.

Изневери разделят Биляна и Валери

Взаимните обвинения в изневери са неизбежни след осъзнаването, че отношенията им вече са фасада без същност, създаваща непреодолима пропаст, а партньорите са от двете й страни.

Валери Божинов до неговата 31-а година е имал Съдбовна забрана за брак. Всичките му връзки са били обречени на раздяла заради факта, че е бил „обожаван“, за да се възползват от парите му дори и ако обожателките си имат достатъчно и печелят добре. Неговият Съдбовен път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България, където му е отредено да създаде дом и семейство, за което още не е съзрял. Този човек все още не е спазил изискването на Съдбовния си път да се установи трайно в чужбина, за да избегне провалите в личния и професионалния си живот, както и здравословните проблеми. След като е в период на нова среда и познанства и в година на Съдбовно подчинение, е напълно в реда на нещата отношенията, които създава, неподчинени на Съдбовните му изисквания, да са краткотрайни и пред разпад.

Биляна Дол е родена на дата на кармична разплата, която е причината да е с големи претенции, само претенции. Стремежът й към стабилност, бих казала, паразитираща стабилност, заложен в нейния Съдбовен път, я подтиква към търсенето на кого да се увие като лиана и да си живее живота. В момента е в период на ново начало, на прибързани и необмислени действия, склонна да обижда и наранява, с което се обрича на самота, ако не промени поведението си. Малко вероятно. Ще търси друго дърво, от което да черпи живителни сокове.

Като зодиакални знаци не са сходими, затова раздялата е естествен изход в отношенията им. Няма да се изненадам, ако Биляна отново реши да се прилепи към Божинов, усети ли, че самотата започва да владее дните й.

Грешката на Кубрат и Андреа

Кубрат Пулев и Андреа предопределиха края на връзката си в мига, когато отношенията им прераснаха в партньорство, но без обещание за брак. Като астрологични и номерологични характеристики раздялата им беше въпрос на време.

Кубрат Пулев е имал Съдбовна забрана за брак до неговата 29-а година в долната граница и до 35-ата година в горната, ако не е срещнал през интервала от 6 години своята половинка. Очевидно не е. Връзката му с Андреа е започнала много преди отпадането на неговата забрана, когато е бил на 26, а тя – на 20 години. Нейната Съдбовна забрана за брак е отпаднала през януари 2019 година, така че тя е точно в периода си на раздяла и полагането на съзнателно или подсъзнателно желано ново начало в личния си живот.

Съдбата ги разделя, когато и двамата вече имат право да променят живота си и да потърсят нови партньорства, особено след целувката на Кубрат със Суши, която обиколи световните медии и съгласно астрологичните заложби Андреа не успя да преглътне и да прости унижението. Раздялата е предопределена.

Още пет месеца ни делят от края на 2019 година, подвластна на Юпитер и вибрация 3. Още много раздели и разводи ще станат факт до края на годината между знайни и незнайни хора. Звездите не различават известни от неизвестни двойки. За Вселената всички сме еднакви. Планетите не са се подредили пагубно, за да вредят на личните отношения на известните само защото са известни. Планетите предполагат, а хората разполагат и сами градят Съдбата си. Затова съветвам всички, чиито партньорски или семейни отношения са пред своя край, да мислят как се разделят заради господаря на годината и вибрацията на общуване. Една случайна дума или неуместна емоционална реакция са способни да ви превърнат в кармични врагове с вашите предстоящо бивши партньори. Мислете какво говорите и какви са действията ви, за да остане раздялата ви без последици в кармичен план и всичко да приключи в настоящия ви живот. Иначе ще се гоните във времето и пространството, в бъдещите си животи, за да си мъстите.

Кризите в годината на Юпитер ще продължат с по-голяма сила и крайност през 2020-а – годината на Уран.

Светлана Тилкова - Алена