И през февруари btv.bg и "Кармичният кръг" ви дават възможност да спечелите хороскоп от Алена за влиянието на вибрацията в деня на раждане и Сатурновия тотемен календар, съгласно годината на раждане, комбинирана с влиянието на Египетския хороскоп. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите правилно на четири въпроса, които ще намерите в страницата "Спечели хороскоп".

Всеки въпрос има ключ към верния отговор, който се крие на страниците на "Кармичният кръг". Отговорите си можете да изпращате на [email protected] до 23 февруари. Този имейл адрес е само за играта и не е за контакт с Алена.

Когато изпращате отговорите си, моля, оставете вашите данни (дата, час и място на раждане, както и трите имена). При първоначално подадена грешна информация за точен час и място на раждане, Алена няма да променя вече изготвените хороскопи.

Срокът за изготвяне и получаване на хороскопите е 60 дни. Те ще ви бъдат изпратени по куриер на Български пощи.

Този хороскоп дава допълнителна представа за характера при комбинацията на определени характеристики. Като: влияние на вибрацията в деня на раждане (например - 1), Сатурновият тотемен календар, който е свързан с годината на раждане и носи определена характеристика за хората, родени в съответната година (например - 1970),  комбинирана с влиянието на Египетския хороскоп, характеристиката при който е свързана с съответното божество (например - Озирис), което отговаря на отрязък от време, в който човекът е роден.