С повече от 3500 участници започна осмото издание на международния конкурс за детска рисунка "Рицарят в мен" и литературна творба "Рицарска постъпка", организирани от Велик Приорат България, включен в националния календар за изяви на Министерството на образованието и науката. До заключителния етап на национално ниво достигнаха 25 ученици в конкурса за рисунка и 9 ученици в конкурса на литературна творба, които получиха своите грамоти, медали и отличия в Националния дворец на децата в София, съорганизатор на събитието.

Авторите на най-добрите пет творби от всяка от двете категории бяха отличени от Велик Приорат България и с парична награда. В конкурса взе участие и българското училище във Виена.

Тържествената церемония в препълнената зала на двореца на децата премина под вещото ръководство на проф. д-р Юлия Николова - Велик офицер във Велик Приорат България. Уважиха я с присъствието си Н.П. академик Румен Ралчев - Велик Приор на Велик Приорат България, г-жа Ваня Кастрева - РУО София, г-жа Светла Струмина – в-к Учителско дело, председател на комисията по оценяване на литературните творби, г-жа Събка Попова РУО - старши експерт по БЕЛ, ученици, родители, директори и преподаватели от училищата, участвали в конкурса.