Автор: Светлана Тилкова-Алена

В средата на декември във в. „Уикенд“ излезе моето мнение и астрономерологичен анализ за променените дати на герои и събития в българската история. Много пъти съм писала по темата, но интересът на институциите е никакъв. Изненада ме заглавието на материала – „Алена не се крие“, което нямаше общо с темата. До снимката ми от лекция на астроконгрес в Германия пише, че „Алена не е потънала вдън земя, нито се крие от някого или нещо. Има много работа“ и т. н. Озадачена се обадих във вестника, където ми обясниха, че се говорело, че прогнозата ми за изборите не се била случила и затова съм се криела. Говорело се! Ей такъв клюкарско-пазарски е манталитетът на обществото ни. Всичко съм написала, но се било говорело!

В последствие отново ми беше зададен подобен въпрос – защо някои от прогнозите ви за изборите на 14 ноември не се сбъднаха? Какво попречи на проф. Герджиков да стане президент? И пак – така се говорело и пишело в интернет.

Хайде сега да направим проверка какво съм написала и какво се е случило. Всички мои политически астропрогнози, за който е пропуснал да си купи вестника, са налични в сайта на в. „Труд“, в. „Ретро“, ПИК, четете и сверявайте. Проверката ще е само за 14 и 21 ноември 2021  г.

Първо и най-важно. Пиша го отпреди 11 юли, първото предсрочно гласуване за НС и първото машинно гласуване.

„Астрологичната картина е с две лица. Първото, истинското лице е астрологично заложеното на партиите и коалициите. Второто е лицето на измамата заради манипулирания чрез изборните машини вот. Докато се гласува с машини в България, всеки вот ще бъде манипулиран в нечия полза, но за друг − вреда.“

Манипулирането е факт, нали? Доказателствата преливат в отпечатан и виртуален вид, но очевидно това е удобно на всички, включително на новата опозиция. Законен протест не видяхме.

Какво прогнозирах за „Продължаваме промяната“

„Тези хора нямат шанс по естествен път, чрез реални гласове, да достигнат до съставяне на коалиция на „почтените“ в НС и правителство. Реалността на манипулираните машини обаче може да се окаже друга и от 6-8 процента действително избрали да гласуват за „ПП“ те да подскочат дори до второто място.“

Какво се случи? Непосредствено преди вота социолозите им даваха около 10 процента. На 14 ноември „ПП“ поддържаха около 15 процента и така щяха да си останат, на второто място с пренасочени гласове, ако Борисов не беше направил изявлението, че ако ГЕРБ са първа политическа сила, каквито бяха към 15 часа, ще направят правителство. Категорично, но неуместно изказване. Страхът от тази нежелана от новото статукво възможност от три до осем часа, края на изборния ден, натрупа на „ПП“ цели 10 процента компютърно пренасочени гласове. Така станаха първа сила с 25.32%. Уплаши се новото задкулисие, въпреки че бях написала, че ГЕРБ ще са първа сила, но няма да съставят правителство. Тъй че редът на „ПП“ пак щеше да дойде. Точно съм го изчислила, нали? Изказването на Борисов направи буря в чаша вода, но не промени нищо по същество.

Какво прогнозирах за „ГЕРБ – СДС“

„Заради политическия труп на СДС, носен от ГЕРБ, разрухата в партията продължава. ГЕРБ-СДС ще са първа сила с най-много гласове на изборите, дори след манипулациите с машините.

Коалиционно правителство няма да сформират. Астрологично изчислимо, реалните проценти само за ГЕРБ са около 32. Заради СДС и манипулация на вота да се радват, ако имат с 10 по-малко.“

Какво се случи? По-горе написах защо ГЕРБ станаха втори, а процентите, които им изчислих месец по-рано – 22%, съвпадат с отчетените 22.44%.

Какво прогнозирах за „БСП за България“

„БСП продължава да се самоунищожава. Астрологичното ми изчисление от преди три години е, че партията не е припозната, а само е употребена от Радев. Като астрологично изчисление БСП имат шанса да бъдат втори на изборите, но каква част от техните гласове ще бъдат пренасочени към „почтените“, не може да бъде астрологично изчислено.“

Видяхме по телевизора как след изборната катастрофа на БСП г-жа Нинова обвини президента, че е употребил партията. Чух си отколешната прогноза почти дословно изречена. БСП от реален шанс за второ се срина на четвърто място с компютърно отнети гласове. И за лична благодарност, малко по принуда, че не им достигат гласове за мнозинство, Корнелия Нинова стана вицепремиер. Който иска, да прочете какво съм писала за продължаващия срив на БСП.

Какво прогнозирах за ДПС

„ДПС както винаги са верни на себе си, практични, не позволяват на емоцията да им бъде господар. Блестящ е ходът им с издигането лидера на партията за кандидат-президент.“

ДПС си получиха реалното трето място с 12.83%.

Какво прогнозирах за „Има такъв народ“

„Бавно, но неизбежно върви към своя заник тази партия еднодневка, на възраст само 16 месеца. Заради моментните астрологични компоненти все още не се очертава възможността да изпаднат под 4-те процента, но при предсрочните избори за 48-о НС реалността ще е друга.“

Какво се случи? От първа политическа сила на изборите на 11 юли ИТН се срина на петото място с 9.39%. Заникът на ИТН наближава.

Какво прогнозирах за „Изправи се, БГ! Ние идваме!“

„По естествен път нямат шанса да присъстват в 47-ото НС. Възможно е чрез манипулиране на машините, ако някой прецени, че са удобна бройка за „почтените“.

Не влязоха в 47-о НС, очевидно се оказаха нежелани и за „промяната“, и за президента.

Какво прогнозирах за президентските избори

Написах, че „в България юмрукът се предпочита пред интелекта, затова шансовете са на страната на Радев“.
„Астрологичният шанс на двойката Радев – Йотова им гарантира присъствие на втори тур, но не и победа на изборите. Е, затова са изборните машини, с чиято манипулация може да спечелят още на първи тур. Пропуснат ли момента, манипулациите на втория тур ще са твърде рисковани и победата няма да е за тях. Идеята е да няма втори тур, за което трябва да помогне машинното пренасочване на гласове. Стигне ли се до втори тур, поне за себе си ще приема, че нещо се е объркало, защото вторият тур не гарантира победа на Радев.“

„Двойката Герджиков-Митева имат астрологичен шанс на втори тур да спечелят, но не сами, а с помощта на рамото, което ще ги подкрепи. Такива са астрологичните заложби заради подкрепата, която ще получат, а дали владеещите машините ще се осмелят да пренасочват гласове, това не мога да отговоря. Рискът е твърде голям, въпреки че и залогът не е малък.“

Къде е моята грешка? Тя не е в тълкуването, то е ясно. Още повече че от протестите през юли 2020 година написах, че „с неадекватното си поведение Борисов опакова подаръка за Радев – втори мандат“. След изборите на 4 април 2021-а написах, че „Борисов и панделка върза на подаръка и чака президентските избори да му го поднесе“. Е, поднесе му го!

Написаното от мен не буди никакво съмнение, че Радев ще спечели още на първия тур и с помощта на пренасочени гласове въпреки шансовете за Герджиков, който обаче два дни преди изборния ден – 21 ноември, беше предаден, но така и не го узна.

И тук е интересният момент и ударът по мен. Какво се случва? Радев отива на втори тур и печели убедително. Това е сензацията – доживяхме след 20 години Алена да сгреши в прогнозата си, нищо че всичко ясно съм казала.

Опитите да бъде сринат авторитетът ми на водещ астролог са от март миналата година и знам, че ще продължат, дори вече ми го подсказаха. Сякаш не мога да си го видя.

Неизвестно защо от политическите ми хороскопи някой се страхува, което не говори за изявен интелект. Дали хороскопът ще бъде обществено популярен или дори няма да бъде направен, е без значение. Има ли дата и час, звездната карта вече е фиксирана на небосвода с всичко заложено в нея. Написани или премълчани, датата и часът действат и няма как да бъде обезсилено тяхното влияние.

Забелязала съм, че в България мисленето е обратно. Ако хороскопът не е написан или казан, значи не съществува. Свещена простота.

Въпреки че победата на Радев беше астрологично ясна още на първия тур, хората около него си позволиха да го пратят на втори тур със спокойното съзнание, че ще спечели, и нулев процент риск да излезе от зоната си на комфорт, ако трябва, и с малко компютърни манипулации. Важното е да се вмени на обществото – спрете да вярвате на политическите хороскопи на Алена.

Не, че не съм написала, че „датата 14.11 носи на Радев емоции и бъдещи трудности в управлението“, заради което се стигна до втори тур, защото беше казано пак от мен, че „ако се стигне до втори тур, датата 21.11 е по-добра за бъдещото му управление“. Очевидно някой се е съобразил с предупреждението ми.

Приемам този удар по моя авторитет. За първи път в последните 20 години политик или кръгът около него не чакат да се случи прогнозата, че да се изненадат колко е точна, а се опитаха да видоизменят, но без да променят астрологично заложеното, без никакъв риск за Радев обаче.

Добре го изиграха, но втори път такъв шанс няма да имат, а всичко, което съм изчислила астрологично, е факт въпреки изричното ми уточнение, че докато има гласуване с машини, всеки избор ще е манипулиран и астрологичните прогнози се обезсмислят. И въпреки това моите са точни, защото не хората са ми съдници.

Оттук нататък политическите ми хороскопи ще са така направени, че няма да посочвам подводни камъни, кризи и никой няма да има възможност да се възползва от написаното, за да го промени в своя угода.

Накрая да кажа, че въпреки манипулациите с изборните машини Радев си заслужи победата, но не видях някъде някой да ме цитира.