През последните години все по-често хората очакват от мен да ги освободя от енергийно въздействие, да им направя защита, а най-вече да им изчистя негативната карма – личната или в отношенията с околните.

За съжаление изчистването на кармата е възможно само от този, който я е "замърсил", като е натворил негативна такава било в брака, било с родните си, било на работното място, а ако е на върха на държавното управление, и с народа, който му го е доверил.

Няма как аз да мета пътя ви, а вие след мен да го осявате с нови грешки и негативи. Нито пък вие да чистите моя път. Затова дойде времето да споделя с вас един ритуал, който е единствената възможност да осъществите такова изчистване, но изисква искрено желание, сили и воля. Изборът е свободен. Тези, които нямат натрупана негативна карма в настоящия живот и живеят в хармония със себе си и с хората, няма защо да правят ритуала. Той е за онази група хора, които знаят, че съзнателно са сътворили негативна карма и имат желание да я коригират, за да избегнат задължителните кармични наказания в следващите си прераждания или още в настоящото.

Ето как се прави изчистване на негативна карма между съпрузи, братя, сестри, деца и родители

Без значение с кого правите ритуала, това трябва да е само с един човек, докато го приключите. След това с друг, с трети, докато имате потребност, но никога с двама или трима едновременно, защото даже и при най-добро желание проблемите ще се усложнят заради преливането на кармични натрупвания между различните хора.

Взимате бели листове, които разделяте на две половини.

В лявата половина изписвате споделените честно проблеми с брачната половинка, родители, братя, сестри, приятели.

В дясната половина на листа изписвате несподелените, скрити, премълчани проблеми с брачната половинка, родители, братя, сестри, приятели, както и умишлено скритите или премълчани ваши действия.

Брачни партньори

Когато брачни партньори решат със свободната си воля да изчистят негативната карма в брачните си отношения, се действа по следния начин.

Всеки от вас започва да пише от деня на обвързването ви в отношения, преминаващи в брак, до днес. Няма нужда да е по дати, дни или месеци – важно е всеки да си напише греховете, които е прикривал или премълчавал дори и във вреда на другата страна.

Може да пишете и на компютър. След това си разменяте листовете и четете.

Ако написаното е честно и коректно споделено, обсъдете това, което е скривано. Ако е обратимо, го поправете, но най-важното – изяснете причината за случилото се, без значение кой от вас двамата е предизвикал нечестно поведение, защото в противен случай опрощението е невъзможно и кармата ви все така остава негативна.

Ако сте решили да изпълните ритуала, но ви е необходимо време да си припомните за грешките си, повлияли семейните ви отношения, защото греховете си всеки ги помни, първо си освежете спомените. Когато прецените, че сте готови да пишете, го сторете.

Последен етап

Когато и ако сте готови да си простите и да продължите заедно, написвате обща клетвена декларация, свързана с правилата на Вселената, Законите на кармата и на незримия свят:

Аз (името) и аз (другото име) обещаваме един на друг, каквото и да се случва в живота ни, дори и да е най-неприятното, да бъде споделяно веднага, за да го решаваме заедно с общи сили и да творим само положителна карма.

Разпечатвате в три екземпляра. Подписвате се двамата на един екземпляр, който горите като при Тибетската прошка. Пепелта изхвърляте през прозореца.

Другите два листа, също разписани от двамата брачни партньори, всеки прибира в портфейла си или при личните си документи.

Между деца и родители

Независимо колко са децата в семейството, ритуалът се извършва винаги от дете и родител. Когато приключи, детето повтаря ритуала с другия родител.

В този случай текстовете в лявата и дясната страна на листа започват от момента на раждане на детето, като спомен на родителя и от момента, в който детето има осъзнати спомени и ясни критерии за добро-зло, почтено-непочтено. Последният етап е както при брачните партньори.

Между приятели

Листовете започват да се изписват от момента на запознанството на приятелите. Останалото се повтаря както съм го написала при брачните партньори.

Успех на смелите, на отговорните, на готовите да осъзнаят грешките си и да ги признаят дори и след години, за да продължат чисти, уверени и спокойни напред към хармонията и личното щастие, освободени от оковите на негативната карма!