Кметът на София Йорданка Фандъкова е в лична година на засилено общуване и създаване на нови познанства в личен и професионален план. Месец март ще й донесе стабилност в личен и делови план, както и хармония в отношенията. „Добронамерени“ съветници ще се стремят да я тласнат към решения привидно правилни, но носещи й вреда в бъдеще. Начинанията са нежелателни. Ако са неотложни, да ги предприеме само в подходящите дни за целта. През месеца около нея ще кръжат хора, които под маската на желаещи да са й полезни ще се опитат да извлекат лична полза или информация във вреда на общината и лично на кмета.

Иван Костов е в личната си година на запознанства и нови контакти, по-често с неподходящи хора и с такива, които целят да извлекат лична полза. Да внимава с думите и действията си, защото липсата на добри отношения с ГЕРБ ще доведе до неочаквани негативни обрати в ръководената от него партия ДСБ. През този месец на стабилизация и създаване на хармония е в негова полза да вземе решение кого ще подкрепи на следващите избори – на думи и де факто, за да не предизвика с лутане и нестабилност, докато открие къде е личният му интерес, пълния крах в редиците на своите съпартийци и избиратели, привърженици на партията.

Президентът Росен Плевнелиев е в личната си година на стабилизация. Март е месецът му на емоции, на чувствителност към всичко и всички. В негова полза е да не прекалява с желанието си да е полезен навсякъде, където го молят за подкрепа, и да не влага емоция в  междудържавни отношения. Месецът не е добър за пътувания и срещи в чужбина. Ще спечели, ако ограничи срещите си с представители на други държави у нас. Не бива да проявява нетърпимост към отправената му критика, която в повечето случаи ще е градивна, но заради неговата чувствителност ще му се струва крайна и не на място. Не е желателно през този месец да подписва международни спогодби.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в лична година на стабилизация и хармония в отношенията.
Бях предупредила, че е в полза на него самия и на партия ГЕРБ да внимават какво поведение ще имат спрямо народа и спрямо техните избиратели и че до средата на март имат възможност да преобърнат позициите си и поведението си, ако искат да се представят добре на следващите избори, защото периодът е такъв, че по думите, а не по делата ще ги оценяват. През март е в месец на емоции, които може и да не успее да овладява не само заради собствената си претовареност, преумора и чувствителност, но и заради непрекъснатите провокации от партиите, гладни за власт. Да не им обръща внимание, но и да приема градивната критика.

Лидерът на БСП Сергей Станишев е в лична година на стабилизация. През целия март да си контролира емоциите или поне да ги овладява до възможното. В негова полза е да преценява добре думите си и да не обвинява ГЕРБ във всички прегрешения на Вселената, дори и в тези, които са свързани с действия на Тройната коалиция, но – типично за членовете на партията и за електората й, удобно са забравени. Да не дава неизпълними обещания и да не прави изявления, които при влизането на БСП в следващото Народно събрание ще се окажат нереални, а този факт ще е причина за загуба на доверие на избирателите, които подкрепят партията.

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров е в лична година на ново начало. Март му носи трудности, породени от странични фактори. Верен на характера си, няма да ги преодолее сам. Като вземем под внимание неговата импулсивност, неспособност да се задълбочава в случващото се и ината, който го тласка винаги в погрешна посока, препятствията може да се окажат непреодилими. Да не се изненадва, ако неочаквано осъзнае, че партията му е загубила шанса да влезе в следващото Народно събрание. Няма как с агресия, със свиреп поглед и думи като унищожителни снаряди да накара разумните националисти да го подкрепят.

Лидерът на ДПС Лютви Местан е в личната си година на глобални промени, която изисква от него да е активен, но с разум, мисъл и без емоция да крачи по пътя си. През март, от една страна, има шанс за материална стабилизация – лична и на ДПС. От друга страна, Съдбата му налага трудно изпълнимо изискване – да твори само положителна карма, да превърне съградената негативна също в положителна, за да не се сблъска с неочаквано противопоставяне от своите съпартийци и симпатизанти, което ще донесе негативи на ДПС на предстоящите избори.

Яне Янев, лидерът на РЗС, е в лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори. През март го съветвам да анализира думите и действията си, да отстрани допусканите грешки, да не позволява прояви на неуважение към неговата работа, да е коректен, директен, но не компромисен. Само по този начин ще си спести проблемите при изпълнение на поставените му задачи и чрез личния пример ще гради авторитета на РЗС. Месецът е подходящ за разговори и планиране на коалиционната стратегия.