Автор: Светлана Тилкова-Алена

1 02 октомври 2022 г.

Меркурий е ретрограден в Дева

През първите дни на влиянието на тази ретроградност мнозина ще се изявят като впечатляващи перфекционисти във  всяко едно отношение, а когато не успяват да се наложат и да накарат хората да следват техния ред, ще изпадат в депресии и ярост. След това заради Слънцето във Везни може да решат да са по-сговорчиви, особено при влиянието на Венера, защото емоцията и грубото поведение вредят на отношенията им, но ще е нужно време, за да бъде осъзнато.

1 30 октомври 2022  г.

Юпитер е ретрограден  Овен

Тази ретроградност на Юпитер, дори и в годината на Венера, изправя всички пред трудна задача, защото от всеки от нас се изисква да се научим на умение да различаваме доброто от злото, обичта от омразата, лицемерието от почтеността. Да превърнем себе си в коректни и   почтени хора. Ако не го направим, се обричаме на проблеми както в общуването, така и в личните отношения.

1 23 октомври 2022  г.

Сатурн е ретрограден във Водолей

Никак не искаме да се връщаме назад във времето. От миналото    знаем необходимото и го съхраняваме в подсъзнанието си, но трябва и да го използваме, като позволим на интуицията ни да се изяви. Желанието на Сатурн  е да вървим само напред и да попиваме новото от времето, в което живеем.

1 31 октомври 2022  г.

Уран е ретрограден в Телец

В живота е време да настъпи коренна промяна. Тя е много трудна за всички нас, но най-вече за родените с Уран в Телец, дори непосилна на пръв поглед, но задължителна и полезна. Планетата ни налага да да се отдадем на духовното си развитие,  да бъдем подвластни на чувствата си, да се грижим за хората, които обичаме, а да оставим материалните си стремежи на втори план.

1 31 октомври 2022  г.

Нептун е ретрограден Риби

Изисква от нас да се вгледаме в себе си, да събудим скритите в подсъзнанието си знания, за да поправим сериозните си кармични грешки от минал живот.

1 8 октомври 2022  г.

Плутон е ретрограден в Козирог

Ще се разруши цялата хармония и умереност в отношенията, тактът и търпението в живота на хората, които с години са ги градили, защото тази разруха ще им даде отговор дали всичко сътворено и прието за естествено няма да се окаже измамно. Дали не е време да излязат от дълбоката заблуда, да прогледнат за истините и да продължат напред с нови знания и осъзнати потребности за себе си. Аспектът може да докаже и обратното, че животът им е следвал своя верен ход, но да им покаже грешките, които са допускани и е време да бъдат поправени.

1 -  31 октомври 2022  г.

Хирон е ретрограден в Овен

Хирон с присъствието си в Овен ни помага чрез вглеждане в себе да претворим, лесно или по-трудно, неудачите си в ползи. В състояние сме да управляваме Съдбата си сами, вместо да очакваме чудеса или да се притесняваме от неизвестното. Засилва амбициите ни, но пречупени и през доза агресия, която сме длъжни да овладеем. Сторим ли го, неприятните неочакваности ще са по-малко.

1 октомври 2022 г.

Съвпад Луна Марс

Инатливата вибрация на календарния ден заедно с аспекта превръща мнозина в неуправляеми многознайковци, които отстояват мнението си, дори и да е погрешно, с цената на всичко. Смятат, че ако се впуснат първи в атака, ще победят и правдата ще тържествува. Ето я причината за прибързаните ви действия. Ако не наложите контрол над чувствата си, речника и острите си думи, рискувате да сте нещастни, не само в днешния ден.

2 октомври  2022 г.

Опозиция Слънце - Юпитер

Колебливата вибрация на календарния ден изисква заради влиянието на аспекта да се владеете, защото заради обзелото ви желание да се впускате в безкрайни удоволствия, преди всичко на трапеза, с планина от ядене и пиене, рискувате да изгубите мярката и да навредите сериозно на здравето си.

3 октомври  2022 г.

Съвпад Слънце - Венера

Календарната вибрация, носител на общителност, в съчетание с влиянието на аспекта, който ви подтиква  да живеете за собствено удоволствие и да се радвате на красотите на живота, ви подтикват да се впускате необмислено в не една романтична връзка. Ако още не сте обвързани, в главата ви няма и помисъл да създадете семейство, за да не ограничава чрез отговорностите у дома личната ви свобода.

4 октомври  2022 г.

Тригон Луна - Меркурий

Календарната вибрация на трудности и кармична разплата заедно с аспекта е причина мнозина да се наредят сред амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора. Съветът ми е да бъдете по-смели в своите изяви в този ден, да пътувате и да опознавате нови места и хора.

5 октомври  2022 г.

Съвпад Луна - Сатурн

Календарната вибрация, подтикваща към промени, но с обща вибрация на Съдбовно подчинение, заедно с влиянието на аспекта налага на повечето от вас да разчупите бариерите, които сами си поставяте. Да премахнете своите страхове и колебания, изградени още в детските ви години. Да забравите и хилядите забрани, които са ви налагани, както и песимизма, чрез който си внушавате обреченост в личния живот и в професионалната си реализация. Сторете го в днешния ден и успехът ще е с вас дълги години.

6 октомври 2022 г.

Квадратура  Меркурий - Марс

Календарната вибрация е на стабилност и хармония, но в годината на Венера изисква заедно с аспекта да овладявате прибързаните думи или критиката, които са само във ваша вреда и дълго ще се помнят. В днешния ден премълчавайте и бъдете тактични, дори това качество да е закърняло в характера ви.

7 октомври  2022 г.

Опозиция Меркурий - Юпитер

Календарната дата на анализ и интелектуално обогатяване заедно с аспекта ви пречи да сте фантазьори, пълни с идеи, които по ваше мнение са печеливши, но от които, ако бъдат приложени на практика, загубите са гарантирани.

8 октомври  2022 г.

Съвпад Луна Нептун

Вибрацията на кармична разплата и материални стремежи на календарния ден заедно с аспекта са причината, от една страна, да сте открити за чувствата на околните. От друга, си патите от  неумението да избегнете вживяване и преливане в чуждите проблеми и емоции. Забранено ви е да се занимавате с езотерика и окултизъм в днешния ден.

9 октомври  2022 г.

Опозиция Меркурий Нептун

Календарната инатлива вибрация и аспектът са причина да сте подвластни на емоцията, която е водеща в днешния ден, затова  попадате в проблемни ситуации. Не бива да се доверявате сляпо на околните заради някакво първо впечатление, което ви е привлякло, защото патилата, когато след време осъзнаете грешката си, може да се окажат непреодолими.

10 октомври  2022 г.

Квадратура Луна - Плутон

Календарната вибрация е носител на инат и целеустременост, но в комбинация с аспекта е причина да сте крайно емоционални, до невъзможност да криете своите чувства, без значение дали са положителни или негативни. Неумението да общувате и самомнението, че винаги сте правите, е причината да ви избягват в днешния ден.

11 октомври  2022 г.

Тригон Меркурий Плутон

Календарната вибрация изисква да не сте прибързани и да не надскачате себе си, но в комбинация с влиянието на аспекта нищо не е в състояние да ви притесни. Морето ви е до колене. Чувствате се добре във всяка социална среда и грабвате вниманието на всеки с приказките си, но внимавайте, да не се окажете обградени с използвачи, които, неуспели да се възползват от добрината ви, се превръщат във ваши врагове.

12 октомври  2022 г.

Тригон Слънце - Уран

Календарната вибрация на общителност и влиянието на аспекта са причина мнозина сред вас да не подлежат на подчинение. Дори и работещите под нечие ръководството настояват, не винаги деликатно, за свободна изява на творческите и интелектуалните си заложби. В днешния ден подчинението потиска дори неспособните на самостоятелно решение, които се възприемат като унизени заради невъзможността да блеснат с възможностите си, дори и да нямат такива.

13 октомври  2022 г.

Тригон Венера - Сатурн

Календарната вибрация на кармична разплата, но и на късмет, заедно с аспекта ви позволяват да изявите ценни ваши качества, които прикривате зад маската на безразличие. Никак не обичате да се поддавате на емоции, които могат в един момент да се окажат препятствие към осъществяване на мечтаните от вас цели.

Куинконс Венера - Уран

Календарната вибрация, даряваща и късмет, заедно с аспекта са причината за вашата склонност да ви обсебват проблемите на другите и да забравяте, че имате и свои собствени грижи и задължения. Смятате, че вашето отношение към хората гради уважение към вас, но след време осъзнавате, че безвъзвратно  сте пропуснали ценно време за себе си, а уважението всъщност е подигравка за наивността ви.

14 октомври  2022 г.

Квадратура Марс Нептун

Календарният ден на промени и аспектът ви даряват сили  да отхвърлите много задачи, ако не се впечатлявате от действията на околните и от странични дразнители. Избухнете ли, излизате от релси за много време с риск да навредите на вашето здраве.

15 октомври  2022 г.

Квадратура Сатурн - Уран

Календарният ден на стабилизация, но чрез почтени действия и без вреда за околните позволява да градите успешна кариера и се радвате на постижения в днешния ден, но в само в професия, свързана интелектуално обогатяване, творчество, изкуство.

16 октомври  2022 г.

Съвпад Уран -Лока Фортуна

Календарната вибрация, орисваща ви да сте на втора позиция, дори и да не ви е рождена вибрация, заедно с аспекта позволяват чрез духовното и интелектуалното си израстване на печелите парите си в днешния ден..

17 октомври  2022 г.

Секстил Нептун Плутон

Календарната вибрация на деня е носител на кармична разплата, затова заедно с влиянието на аспекта изисква  да направите преоценка на действията си. Така ще избегнете повторението на грешките към хората, които са ви се доверили.

18 октомври 2022 г.

Квадратура Слънце Лилит

Календарната вибрация на егоизъм и материализъм заедно с влиянието на аспекта ви орисват на борба без победител в днешния ден между Светлината и Мрака, Доброто и Злото във вашия характер,  заложено от Лилит.

19 октомври  2022 г.

Квадратура Венера - Лилит

Календарната вибрация на целеустременост, егоцентризъм и себевъзвеличаване, но и на инат заедно с аспекта ви налагат да допуснете Любовта да властва над сенките на Мрака, преди всичко в личните отношения, в брака и при възпитанието на децата.

20 октомври  2022 г.

Секстил Уран - Лилит

Календарната вибрация е носител на пробуждане, но дали ще се случи след изборите на 2 октомври, зависи от всеки един от вас. Заедно с влиянието на аспекта е знак, че само чрез духовно осъзнаване може да бъдат заличени мрачните следи в живота и дните ни наследени от изминалите месеци.

21 октомври  2022 г.

Опозиция Плутон - Лилит

Проблемен ден. Календарната вибрация на общителност, но и на готовност да бъде унизен всеки, подал ръка на подвластните на тази вибрация, заедно с аспекта е носител за всички  на невъзможност да бъдат умиротворени отношенията между поколенията заради проява на най-мрачните черни в характера на по-възрастните. Търпението в младите е задължително, за да бъдат избегнати прояви на крайна агресия.

22 октомври  2022 г.

Тригон Марс Медиум цели

Календарната вибрация на деня изисква да развиете предпазливост и прозорливост, а заедно с аспекта подсказва, че с агресия при необходимост ще успявате да се наложите като професионалисти, ако отказват да приемат знанията ви. Доза словесна агресия в днешния ден е полезна.

23 октомври  2022 г.

Квадратура Плутон Медиум цели

Въпреки че календарният ден е носител на кармична отплата, тя  няма да се случи заради аспекта, който предупреждава за война между поколенията, свързани с решение за кариерно развитие на техните потомци. Правото да спечелят е на младите.

24 октомври  2022 г.

Съвпад Венера Медиум цели

Номерологичната вибрация на календарния ден  е носител на кармична отплата, която, допълнена с влиянието на аспекта,  може да бъде постигната при хармония на работното място, а също и ако не гоните цел - брак по сметка, който би бил несъвместим с материалните ви мечтания, които вибрация 24 и без това ограничава.

25 октомври  2022 г.

Съвпад Лока Фортуна - Асцедент

Календарната вибрация на деня е носител на духовност, на анализ, на осъзнатост и интелект, а заедно с влиянието на аспекта подсказва, че за да сте добре материално и да ви озари силата на планетата на щастието, трябва да използвате  качествата на вашия асцедент.

31 октомври  2022 г.

Квадратура Хирон Асцедент

Календарната вибрация е на кармична разплата и заедно с асцедента усложнява дните ви заради изискването да надмогнете негативите, заложени от Хирон, като ги съчетаете с позитивите, заложени ви от асцедента.