Меркурий е ретрограден в Скорпион

на 31.10.2019

Всички, които имат скрити и неизявени таланти да омайват сега имат богата възможност да изява не само на своето сладкодумие, а и да докажат, че са страстни и магнетични хора, които грабват околните от пръв поглед.

Уран е ретрограден в Телец

в периода 01.10.2019 - 31.10.2019

Настъпил е отново миг за коренна промяна - дълго забавяна умишлено, от страх, заради невъзможност да повярвате в себе си. Тя е много трудна, дори непосилна на пръв поглед, но задължителна. От вас се иска да забравите чисто материалните си стремежи, естествено без да се лишават от средства за препитание и спокоен живот, но да се грижите за всички, които обичате, без да очаквате грижа само за себе си.

Нептун е ретрограден в Риби

в периода 01.10.2019 - 31.10.2019

Аспектът се отнася за отделни хора или групи, които са натрупали негативна карма, дори и такава, която води до желание за кармична мъст от тяхна страна, но които са се осъзнали или заради подсъзнателните си спомени сами са предпочели точно този свой начин на живот, за да изчистят сериозните си кармични грешки от минал живот.

Ретрограден Плутон в Козирог

в периода 01.10.2019 - 03.10.2019

Руши цялата хармония и умереност в отношенията, тактът и търпението в живота на хората, които с години са ги градили, за да им даде отговор дали всичко сътворено няма да се окаже измамно и дали не е време да излязат от дълбоката заблуда, да прогледнат за истините и да продължат напред с нови знания и осъзнати потребности за себе си.

Хирон е ретрограден в Овен

в периода 01.10.2019 - 31.10.2019

Заради неочакваностите, които ни носи Хирон с присъствието си в Овен, при вглеждане в себе си можем да претворим лесно или пък по-трудно, но отново успешно, в ползи за нас самите. Вместо притесненията от това, което може да се случи или невъзможността да съобразим бъдещето и нашите очаквания ние сме в състояние да управляваме Съдбата си и да вземе само най-доброто, което ни носи полза, но и да я отдаваме на обществото и на хората около нас.

1 октомври

Съвпад Нептун и Лилит

Внимавайте, защото аспектът показва пропуснатите възможности и съсипаните отношения, която няма как да бъдат възстановени. Би било добре, стига да е възможно да предприемете полезни промени и за себе си и по отношение на хората, които сте отдалечили. Не е изключено откъсване от реалността, пропадане в мечти, фантазии и илюзии. Не е изключено и да отидете и в другата крайност и да се посегнете към алкохол и наркотици.

2 октомври

Меркурий в Скорпион

Не забравяйте, че това положение на Меркурий е причина лъжовните думи да бъдат разкривани на мига, затова е във ваша полза да не изричате лъжи, а ако не искате да кажете истината, вместо да лъжете я премълчете.

4 октомври

Марс във Везни

Ще постигнем бързо целите си, особено ако не се притесняваме да подадем ръка на хората, на които разчитаме и заедно успяваме да завършим мечтаните проекти. Можем да претърпим загуби, но причината е нежеланието ни да излезем от познания и утъпкан коловоз, по който вървим, а именно извън него са правилните решения.

7 октомври

Опозиция Меркурий - Уран

Не правете компромиси, а следвайте пътя си уверени и без типичната заради аспекта притеснителност и неувереност, ако искате да намерите вярната посока. Житейското ви неумение може да доведе до проблеми с нервната система и психиката. Ако решите да осъществявате няколко идеи едновременно, предварително са обречени на провал. За да не се объркват започнете нова задача след като са приключили със старата.

Квадратура Слънце - Сатурн

Забравете завистта към чуждите успехи и се опитайте да вземете пример и да постигате със същия устрем вашите. Аспектът предупреждава, че ако завиждате сами ограничавате възможностите си за възход или интелектуално развитие, особено ако се поддавате на различни странични "добронамерени" съвети.

9 октомври

Опозиция Марс - Хирон

Най-големият ви враг, заради борбата за надмощие на доброто над злото е агресията. В мига, в който видите че с нея не постигате нищо, ставате слаби, лесна плячка за неприятелите ви, защото сами сте отрязали възможността да жънете победи.

14 октомври

Пълнолуние в Овен

Цената за компромисите, които правите без да са заслужени е депресия. Най-добре е да пуснете в действие полезния и здравословен егоизъм и без компромиси да се грижите за собствените си потребности.                                                                                                                                                                                                                        

Квадратура Слънце - Плутон

Бързо изпадате в ярост, когато срещнете хора, готови да спорят с вас и да ви опонират. Примирете се с факта, че не сте всезнаещи и се се смирете, като се научат да уважават чуждото мнение, а да не се окаже, че сте затворили всички врати пред себе си.

16 октомври

Тригон Меркурий - Нептун

Ако сте избрали материалното и духовното е останало на далечна позиция в живота ви, аспектът няма как да ви разкрие широка магистрала към мечтания успех. От вас зависи да се обогатявате с нови знания и умения и да осъзнаете смисъла на интелектуалното си израстване.

18 октомври

Тригон Меркурий - Лилит

Няма как да върнете времето назад, ако сте се отклонили от правилната посока, нито думите си, ако сте засегнали някого. От вас зависи да намерите верния подход и да се извините или да забравите завинаги приятелствата и партньорства с хората, които сте засегнали.

21 октомври

Квадратура Марс - Лунен възел

Ще се сблъскате с напрежение и невъзможност да се справите със задачите си, ако се подадете на желанието да мъстите на хора, които са добронамерени с вас, дори с риск да ги превърнете във ваши кармични врагове.

Тригон Венера - Нептун

Изцяло сте подвластни на чувствата. Привързвате се силно към партньорите си, но се превръщайте в техен придатък, загубвайки своята самостоятелност и индивидуалност. Имате възможност да развиете интелектуалните си заложби.

24 октомври

Тригон Венера - Лилит

Не мамете хората, които ви се доверяват. С този аспект се свързано изискването да се научите да отстъпвате, при необходимост, защото печеливша е именно крачката назад, без да обръщате изцяло погледа си към миналото. Не забравяйте че е тясна и почти неуловима границата между върховата позиция и падението в нищото. Успеете ли да сте стабилно, това е вашия най-голям успех-

27 октомври

Квадратура Марс - Сатурн

От вас зависи да култивирате у себе си спокойствие и да надделее разума, защото тогава живота ви ще върви в своя естествен ход. Не го ли направите сами избирате да сте рушители на съдбата си.

28 октомври

Новолуние в Скорпион

Вървете напред, бъдете независими, свободни в решенията си и не позволявайте да паднете от заеманите позиции или постигнатото, заради мимолетен отказ да надграждате.

Опозиция Луна - Уран

От голямо значение е да се научите да живеете организирано. Ако имате до минута разчетено време за денонощието ще си осигурите спокоен, успешен живот, протичащ в ненатоварващо темпо.

31 октомври

Съвпад Меркурий - Венера

Всичко, което ще ви се случва с този аспект е че в светлината на прожекторите ще излязат наяве истини, които няма да ви вредят, ако сте точни и нямате какво да губите. Няма да сте си полезни, ако въпреки вашата самоувереност раздавате непоискано добро. Бъдете умерено щедри, но там където щедростта е заслужена и ще бъде оценена.