Меркурий е ретрограден в Риби в периода 05.03.2019 - 20.19 ч - 28.03.2019 - 15.59 ч

Важен аспект за всички нас, особено за хората, които имат вече един завършен цикъл на прераждания или това е последното прераждане от този цикъл, защото е настъпи момента да се научат да гледат реално на света и събитията, да дават реалистична оценка на самите себе си, на възможностите си, както и и да се вглеждат с очите на разума в хората, които не познават или продължават да опознават. Трудно, но все пак са длъжни да превъзмогнат лутането си в своите неясни виждания и теории.

1 март
Квадратура Венера - Уран

Всичко, което ви се случва ви доставя удоволствие и не бива да го възприемате като пропиляно време, защото това са красивите мигове от живота ни, които позволяват на сърцето ни да бие с учестен ритъм. И все пак, ако се влюбите, внимавайте да не изгорите в огъня на собствените си чувства.

2 март
Съвпад Луна - Венера
Ще успявате да наложите спокойствие там, където сте. Ще общувате без проблем и с удоволствие.  Ако имате намерение да поднесете идеите си този аспект ви помага.

3 март
Квадратура Луна - Марс
Не бива да драматизирате всичко в живота си и прибързано да се впускате да отмъщавате или да обвинявате. Не е лошо да се научите да мерите приказките си, защото след време може да съжалявате, но ще бъде късно, за да коригирате отношенията си.

6 март
Новолуние в Риби
Дори и когато началото и краят на едно начинания или на отношенията ни с някого съвпадне, междувременно може да ни се случат много неща.

Уран - в Телец
За разлика от засилените ни духовно стремежи, дарени ни от планетата, този път положението в земни язнак ще ни помогне да печелим добре от новите си граничещи с гениалност идеи. Тръгнете без колебание към покоряването на нови върхове.

7 март
Съвпад Слънце - Нептун
Засилва се нашето търсене на нови идеи и постиженията ни, свързани с нашите професионални цели. Дори и не всичко да се подрежда така, както е в представите ни, а краските да са различни от нашите желания, успеха няма да ни подмине.

12 март
Секстил Слънце - Луна
Благодарение на вашата амбиция и подкрепата на Съдбата можете да осъществите вашите желания. Радвате се на обичта на околните, които също ви подкрепят и в най-лудите ви начинания.

14 март
Квардратура Слънце - Юпитер
В нашите представи можем да нарисуваме живота си в най-прекрасните цветове на Вселената. Дали обаче ще ги превърнам в реалност, зависи от нас.

Тригон Марс - Сатурн
Слезте на земята. Нашите действия, особено свързаните с деловите ни задачи и партньори изискват да живеем, работим и творим в света на реалните си въможности.

15 март
Съвпад Слънце - Меркурий
Време е да сверите часовника си и да осъзнаете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с мечтите си да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не ви смачка обществото и да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

21 март
Квадратура Венера - Марс
Люлеем се между "искам" и "мога". Връзката между двете и мостът, който можем да изградим ако поискаме и превърнем "искам" в цел-мечта, която да постигнем, а с "мога" и придобитите знания и умения ще успеем. И да претърпим малка загуба не бива да се притесняваме, защото идва печалбата.

Пълнолуние във Везни
За да може всеки да получи това, което иска сме орисани да работим заедно и да го постигнем и споделим един с друг.

24 март
Съвпад Меркурий - Нептун
Изречем ли само една вълшебна дума и вратата към  мечтите ни ще се отвори сама. Всичко, което се разиграва в нашана фантазия сега може да се превърне в реалност чрез нашите умения, сили и воля.

26 март
Венера  в Риби
Ако имаме право на желания и искаме да ги изречем, сега е момент. Нека позволим да ни омагьоса всичко, които ни доставя удоволствие, да ни грабне и завърти на колелото на сбъдващите се мечти. Без значение е кой и за какво ни се е противопоставял през изминалите седмици, защото то не е вечно, а е преходно.

30 март
Квадратура Луна - Хирон
Не бързайте да проявявате щедрост и да помагате на изпаднали в беда, без да са ви помолили, или да назначавате на работа хора без интелектуален потенциал и знания само защото сте ги съжалили. В един момент задължително вашата саможертва и добротворство ще ви се върнат като зло заради стореното непоискано добро. Губещите и страдащите ще сте вие.

31 март
Марс  в Близнаци
С преминаването на планетата в знака сме поставени през изпитания, защото осъзнаваме че за мнозина всичко е позволено. Изява на умения, лъжовни твърдения и измамни обещания, неочакваности. Да сме прозорливи и предпазливи е главната ни задача, за да избегнем разочарованията.