Автор: Светлана Тилкова-Алена

1 – 3 юни 2022 г.
Меркурий е ретрограден в Телец
През тези дни и в годината на Венера ще успяват меркантилните хора, за които не съществуват други ценности. Независимо от желанието им да живеят красиво и хармонично и материално задоволено, разбира се, тези хора са изпълнени с недоверие и нежелание да повярват в нечия искреност, което скрито дълбоко в душата им трови техния живот. През тези три дни, стига да поискат, може да се обогатят и с тази положителна промяна и да сменят веруюто си и в своя, и в полза на обществото.

5 – 30 юни 2022 г.
Сатурн е ретрограден във Водолей
Никак не искаме да се връщаме назад във времето. От миналото  знаем необходимото и сме длъжни да го е съхраним дълбоко в подсъзнанието си. Желанието на Сатурн  е да вървим само напред и да попиваме новото от времето, в което живеем. Трябва да научим и другите да ценят знанията си от миналите си прераждания, залегнали в тяхното подсъзнание, да не се страхуват от тях и да използват полезните.

28 – 30 юни 2022 г.
Нептун е ретрограден Риби
Шанс за пореден път да се вгледаме в себе си, да извикаме от подсъзнанието си интуитивния спомен от своите прераждания, за да изчистим сериозните си кармични грешки от минал живот.

1 – 30 юни 2022 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Ще се разруши цялата хармония и умереност в отношенията, тактът и търпението в живота на мнозина, които с години са ги градили. Тази разруха ще им даде отговор дали всичко сътворено и прието за естествено няма да се окаже измамно. Дали не е време да излязат от дълбоката заблуда, да прогледнат за истините и да продължат напред с нови знания и осъзнати потребности за себе си. Аспектът може да докаже и обратното, че животът им е следвал своя верен ход, но да им покаже грешките, които са допускани и е време да бъдат поправени.

1 юни 2022 г.
Секстил Слънце - Марс
Инатливата вибрация в календарния ден заедно с аспекта ви задължава да намерите душевно равновесие. Успехът е във вашите ръце. Не бива да се подвеждат от чуждото мнение. Ако работите сами, ще се справяте по-добре.

2 юни 2022 г.
Секстил Луна - Уран
Умерената, притеснителна и колеблива вибрация на календарния ден заедно с аспекта са причина да търсите, но все да не успявате или трудно да да намирате вярно решение на житейски проблем или своето място в живота.  Не сте в състояние да разберете къде сте и какво сте. При мнозина тази неяснота е подтик да развият  способностите си в областта на паранормалното, надявайки се така да се справят с проблема си, но рискувате да вредите на околните, ако нямате висок морал и не осъзнавате житейските ценности. Внимавайте, защото лесно ще ви обсебят секти, прикрити зад духовни учения, ако търсите допир до незримия свят в този ден.

3 юни 2022 г.
Секстил Луна - Меркурий
Общителната календарна вибрация и аспектът са причината да мислите светкавично, с верни изводи, дори и обичайно да не ви е силната страна. Добре боравите с думите.

4 юни 2022 г.
Квадратура Луна - Венера
Кармичната календарна дата и аспектът са причината да сте бързи в решенията и действията си. Днес ви влекат удоволствията и щедро раздават парите си за тях.  Неразумното прахосничество може да ви изненада със сериозни финансови затруднения, от които няма да излезете лесно.

Тригон Луна - Марс
Въпреки кармичната вибрация на календарния ден, която увеличава трудностите, в противовес аспекта ви дарява със сила и упоритост.    Имате собствено мнение и знаете как да защитите себе си. Лошото е, че сте склонни да предизвиквате нежелани спорове и разправии. Така, без да се усетите си печелите все нови и нови врагове.

5 юни 2022 г.
Опозиция Луна - Сатурн
Календарната вибрация на деня и аспекта са причината да се изявявате като необщителни, дори и по характер да не сте такива,    да се криете от тълпите, да избягвате да са сред много хора в днешния ден, но склонността ви към усамотяване и сдържано поведение няма да ви бъде от полза. Не е изключено да пропуснете важни за вас моменти, които да са ви отворят за света, за да го приемате с неговите реалности.

6 юни 2022 г.
Квадратура Меркурий - Сатурн
Стабилната календарна вибрация и аспекта си противоречат и взаимно се обезсилват. В мислите ви няма порив към големи успехи, предпочитате да кретате сред по-посредствените хора. Сливате си с общата маса, за да не бъдете упреквани, че грешите, дори да заемате висок пост. Лесно се засягате дори и от приятелска забележка, която няма да простите, дори и когато е градивна, но не осъзнавате, че сами усложнявате живота си.

7 юни 2022 г.
Тригон Луна – Уран

Календарната вибрация на анализ и аспекта са причината да сте бунтари, които живеят според своите разбирания    и често са в разрез с общоприетите норми на поведение. Така го разбирате живота, така го живеете.

8 юни 2022 г.
Куинконс Луна - Сатурн
Вибрацията на календарния ден, която е на засилени материални стремежи в съчетание с влиянието на аспекта са причината да сте способни сте да накарате хората да видят новите идеи и техния смисъл, както и да ги приемат и заработят заедно с вас. Съветвам ви да приемете новото, ако е ваше виждане и идея, а не на някой друг. Само в този случай сте готови да се борите, за да наложите своето мнение, дори и ако е напълно погрешно.

9 юни 2022 г.
Куинконс Слънце - Уран
Емоционално агресивната календарна вибрация заедно с аспекта не позволяват да се правите на вещи и знаещи във всички сфери на обществения живот. Дори по импулсивните и агресивни хора са склонни да налагат себе си, без да засягат чувствата и уменията на околните. В противен случай ще имат сериозни затруднения в общуването.

10 юни 2022 г.
Квадратура Луна - Плутон
Не е приятно, че календарната вибрация на инат и целеустременост, но и на пасивност в допълнение на аспекта ви обричат да се изявявате като силно емоционални хора, дори и демонстрацията на емоция да не ви е присъща. Не умеете  да криете своите чувства, без значение дали са положителни или отрицателни. Самотата ви в днешния ден може да се дължи на вашето неумение да общувате и    словесната ви агресия спрямо околните. В този ден се изживявате като безпогрешни и демонстрирате самомнението, че винаги сте правите и си патите от него.

11 юни 2022 г.
Тригон Меркурий - Плутон
Обещаващата да сте компромисни и полезни календарна вибрация заедно с влиянието на аспекта са причината нищо да не е в състояние да ви притесни. Чувствате се добре във всяка социална среда и грабвате    хората с думите си.

12 юни 2022 г.
Квадратура Слънце - Нептун
Въпреки че вибрацията на календарния ден ви превръща в общителни, аспектът е причина да търпите сериозни разочарования в личния си живот. Необходимо е да осъзнаете грешките си и да заживеете в съзвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие между материалната и духовната си същност, за да намерят своето вярно място в живота.

13 юни 2022 г.
Секстил Меркурий - Нептун
Кармичната вибрация в календарния ден, носеща късмет на щастливците, които умеят да се възползват от нея, заедно с аспекта е причината да сте общителни и да търсите своето място сред интелектуалците. Развиете ли заложбите си,  което няма да се случи за ден, ще успеете.

14 юни 2022 г.
Квадратура Слънце - Лока Фортуна
Променливата календарна вибрация и аспектът са във взаимно противопоставяне, затова не разчитайте на лесна материална стабилизация за сметка на някого, докато вие черпите само благата, защото това няма как да ви се случи.

15 юни 2022 г.
Квадратура Луна - Юпитер
Календарната вибрация, привидно водеща ви към стабилност, е причината и за доза непочтеност в действията ви, която заедно с аспекта ви вреди, защото сте податливи на ласкатели и лесно се хващате на милите думи, докато ви измъкнат спестяванията. Наивността е опасна за вас в този ден.

16 юни 2022 г.
Квадратура Венера - Сатурн
Заради календарната вибрация на подчинение, също и заради аспекта, ако сте все още млади хора, но си търсите половинка, не я очаквайте скоро. Сполуката ви спохожда в по-късни години, включително и в    брака.

17 юни 2022 г.
Куинконс Слънце - Плутон
Вибрацията на кармична разплата и материални стремежи и най-вече влиянието на аспекта ви налагат да се научите да се приемате такива, каквито сте. Този най-важен за вас все още ненаучен урок, блокира шансовете ви за успех и издигане в обществото. Успехът и признанието от страна на околните в днешния ден ще ви споходи, само ако приемете себе си такива каквито сте.

18 юни 2022 г.
Куинконс Марс - Уран
Да ви пита човек, но пак няма да успеете да отговорите, защото в календарния ден на егоизъм и емоции в съчетание с аспекта, сякаш не сте в кожата си. Искате да избягате и от себе си, и то само защото сте така емоционални, че сте непрекъснато под влиянието на някакви обстоятелства, пречещи ви да се изявите, въпреки че може да не е настъпил момента да блестите.

19 юни 2022 г.
Куинконс Сатурн - Нептун
Инатливата календарна вибрация, обричаща ви на незаслужени стремежи към признание и върхове, често недостижими, заедно с аспекта са причина да искате да промените хората и света по вашите виждания, за да станат по-добри, но задачата е непосилна.

20 юни 2022 г.
Съвпад Уран - Лунен възел
Колебливата и очакваща пробуждането ви вибрация в календария месец и аспекта ви съветват, да не се възвеличавате и да не се опитвате да властвате с дарбите си над околните. В професионално отношение ще е добре да се съобразявате с чуждите гледни точки, а в личния живот - с чувствата на партньорите си. Така ще избегнете сериозни проблеми.

21 юни 2022 г.
Съвпад Луна - Юпитер
Заради календарната вибрация, се изявявате като неблагодарни към подадената ръка и получената помощ, а заради аспекта създавате впечатление, че постигате всичко, след като сте си поставили крайна цел. Оптимисти сте, но не пропускайте факта, че неочаквано може да се препънете и трудно да се изправите, за да продължите по пътя си. Не очаквайте помощ в бъдеще, ако днес сте се показали като неблагодарници.

22 юни 2022 г.
Съвпад Луна - Марс
Кармичната календарна вибрация и вашата неспособност да сте предпазливи, заедно с аспекта са причината трудно да контролирате гнева си,    причините за който    често са напълно безобидни реплики. Научете се да приемате градивната критика. Словесната агресия ви вреди.

23 юни 2022 г.
Тригон Венера - Плутон
Календарната вибрация изисква да се научите да признавате вашите грешки, а заедно с аспекта е причина да привличате околните като с магнит. Успявате да ги накарате да правят всичко, което им кажете, заради умението си да убеждавате. В днешния ден може да се радвате на идеално партньорство в личен план и да се чувствате щастливи.

25 юни 2022 г.
Съвпад Луна - Лунен възел
Календарната вибрация на анализ и интелектуално израстване, заедно с аспекта ви помагат да се заемете с уравновесяване на кармичните    отношения във вашето семейство. Сторете го, не отлагайте във времето, за да не задълбочите негативите.

30 юни 2022 г.
Съвпад Лока Фортуна - Хирон
Календарната вибрация на общителност, но и на изявена проява на неблагодарност заедно с аспекта ви напомня, че не е изключено в днешния ден да спечелите бързо пари, но бързо да ги прахосате, заради желанието ви да блеснете пред околните, че отново ще ги спечелите. Възможно е да се случи, но незнайно кога.