Меркурий е ретрограден в Рак в периода 18.06.2020 - 30.06.2020

Аспектът е причината да сте силно привързани към своя дом и своето семейство, да не успявате да се откъснете лесно от средата, в която сте пораснали, защото не ви стига смелост и самостоятелност. И все пак идва момент, в който нямате избор и криене от Съдбовните заложби и когато сте длъжни да започнете своя самостоятелен живот. Тук възрастта е без значение.

Венера е ретроградна в Близнаци в периода 01.06.2020 - 25.06.2020

Всички сте променливи в чувствата си. Имате задачата да се научите на вярност в своите връзки и на отговорност в личните отношения. Не бива да градите живота си на основата на стари внезапно изплували спомени за отдавна отминали отношения, нито да ги споделяте с партньора до вас, защото може да се стигне до бурни емоции, ревност и раздяла.

Юпитер е ретрограден в Козирог в периода 01.06.2020 - 30.06.2020

Засилен е стремежът ви към кариерно израстване, ако може максимално бързо, но не и за сметка на някой около вас, за материални придобивки, са основната цел, която имате да осъществявате, но Уран не позволява да прекалявате, нито допуска да богатеете за сметка на някой друг. Добре е да се огледате, да отстранявате грешките си  и да развиете у себе си и интелект и чувство за отговорност.

Сатурн е ретрограден във Водолей в периода  01.06.2020- 30.06. 2020

Не ви е приятно да се връщате назад във времето. От миналото  знаете необходимото и сте длъжни да го е съхраните дълбоко в подсъзнанието си. Желанието на Сатурн в ретроградното му движение е да вървите само напред и да попивате новото от времето в което живеете. Трябва да се научите и другите да ценят знанията си от миналите си прераждания, да не се страхуват от тях и да използват полезните в настоящия си живот.

Нептун е ретрограден в Риби в периода 23.06.2020 - 30.06.2020

Позволява ви за пореден път да се вгледаме в себе си, да опознаете преражданията си, за да изчистите сериозните си кармични грешки от минал живот.

Плутон е ретрограден в Козирог в периода 01.06.2020 - 30.06.2020

Лишени от такт, търпение и коректност за този период, сте  готови на всичко, за да заемете мечтаната професионална позиция, дори с цената на нечие нещастие или провал. Не товарете кармата си, защото този товар няма лесно да премахнете. Търсете своето място. Чуждото е вредно за вас, но късно го осъзнавате.

1 юни
Опозиция Луна - Хирон

В първия ден на месеца аспекта блокира развитието на творческите ви заложби. Не позволява да се разгърнете напълно. Пречи ви и в професионалния напредък. Всичко става много трудно и с неочаквани препятствия, често непреодолими, затова е по-добре да се откажете от начинанията. Дори в ситуации, в които са потребни символични усилия, действията ви са забавени и пропускате подходящият момент.

2 юни
Секстил Венера- Лилит

Постарайте се да не противоречите на никого, защото противопоставянето вреди на вас самите. Не бива да заставате и срещу самите себе си в личните отношения, защото Лилит може да ви подкрепи да сте щастливи, но може и да промени живота ви и да го тласне в негативна посока.

3 юни
Квадратура Венера - Марс

Склонни сте сами да създавате проблеми в живота, обсебени от съмнения във верността не само на партньорите си, а и на останалите хора, с които сте в по-близък, роднински или приятелски контакт. Можете да избухнете в изблик на ревност без никаква причина.

Съвпад Слънце - Венера

Погледнете се в огледалото и вижте своето друго изображение. Не пропускайте да сте доволни от себе си и да се усмихнете на образа си, ако искате да сте чаровни, да създадете семейство или да се влюбите. Въпреки, че на моменти искате да да живеете за собствено удоволствие и да се радвате на красотите на живота, както и да се впускат в любовни връзки, помнете че това може да ви лиши от щастлив семен живот.

5 юни
Новолуние в Стрелец

Най-красивите мигове в живота ви ще са краткотрайните, но оставящи ярки и незабравими спомени за дълги години. Вземете това, което ви предлага Съдбата.

6 юни
Квадратура Слънце-Марс

Имате шанс за себеизява, за крачка към новото и непознатото, но трудно правите разлика между фантазия и реалност, между възможни и невъзможни неща, между реални и нереални желания. Взимате прибързани решения и се впускате да гонят цели, които не са по силите ви, а ако се провалите страдате в депресия.

8 юни
Секстил Луна - Марс

Дори и сред притеснителните ще се намерят пробивни, решителни и много смели хора, готови да постигат целите си и знаят как да вземат от живота това, което им е необходимо.  Аспектът съветва да не проявявате агресия, когато се озовете пред бариера.

Секстил Луна - Нептун

Често ще се оказвате в различна компания, особено ако обичате да общувате и искате да смените средата си. Винаги сте обградени с приятели, на които както можете да помогнете, така можете и да разчитате.

11 юни
Квадратура Слънце - Нептун

Границата между съмнението и доверието, между любовта и омразата е много малка и невидима. В личен план не е изключено да търпите сериозни разочарования. Колкото повече се задълбочавате в разсъждение както ви се случва, толкова по-малко вярвате на своя вътрешен глас. Необходимо е да осъзнаете грешките си и да заживеете в съзвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие между материалната си и духовна същност, за да намерите своето вярно място в живота.

13 юни
Съвпад Марс - Нептун

Само ако знаете заобиколните пътища, ще се доберете до желаната цел. Стигнете ли до недоразумения избликът на емоция ще е светкавичен. Товарите себе си с повече задачи отколкото сте в състояние да свършите, само за да блеснете и се докажете. От напрежението може да пострада единствено вашето здраве. Внимавайте с кого общувате, защото няма да липсват разочарования.

16 юни
Секстил Слънце - Луна

Вашата амбиция, ви помага да осъществявате всичките си желания. Радвате се на обичта на околните, които също ви подкрепят.

19 юни
Тригон Луна - Сатурн

Във ваша полза е факта, че никога не смесвате чувствата и професионалните си задължения. Когато имате някаква задача забравяте околния свят, докато не я завършите. Не позволявате да ви се пречи и можете да загърбите във всеки един момент този, който се опитва да го направи, дори да прекратите изцяло отношенията си с него.

20 юни
Съвпад Слънце - Лунен възел

Очаквайте срещи, които повлияват положително вашия живот и ви помагат да обмислите новите си идеи и планове. Позволява също да се изявите като отговорни за своето семейство и родените в брака деца. Във ваши ръце е орисията съдбата им да бъде щастлива и да изживеят хармонично живота си.

Квадратура Луна - Нептун

Аспектът предупреждава, че живота ви ще бъде низ от неприятни моменти, ако винаги сте в услуга на някого и не успявате да насочите усилията си в полза на самите себе си.

21 юни
Новолуне в Рак

Чувствате се по-добре, ако не допускате негативни емоции, които не искате да изпитвате, но те ви се натрапват неочаквано.

22 юни
Квадратура Луна - Хирон

Вашият стремеж да творите творчество е в непрекъсната борба с желанието да сте полезни на околните, защото не умеете да отказвате поисканата услуга. В състояние сте сами да изпълните живота си с неприятности и неудовлетворение, въпреки че надмогва желанието ви да се жертвате за обществото и жалещите се негови представители.

28 юни
Марс преминава в Овен

Първо беше действието и стремежа към различни цели. Ако не се концентрирате в една, рискувате влакът, с който ще пътевате да тръгне без вас. Не бива да се стремите да сте винаги сред първите, бъдете себе си и не надскачайте вашите възможности.

30 юни
Съвпад Юпитер - Плутон

Стремите се да работите много с амбицията да усъвършенствувате себе си и да вземете от живота най-доброто. За вес интелектуалното развитие е водещо.  Стараете се да постигнете максимално възможната степен на обучение за себе си и за семейството си.