1 – 30 юни 2019 г.
Юпитер е ретрограден в Стрелец

Не само че планетата е в обратното си движение, а е и на своя трон в знака, на който е господар. Всички, които са му подвластни, са лесно податливи на влияние и в същото време  прекалено сериозно приемат живота, себе си и околните. Разумната мисъл и задълбочени разсъждения водят към успех, обратното е гаранция за провал.

1 – 30 юни 2019 г.
Сатурн е ретрограден в Козирог

В периода на ретроградния Сатурн в Козирог ще блесне истината, че мнозина, привидно с обичайно и според тях и околните нормално поведение, не са привърженици на силните завладяващи и всеобхватни чувства. Предпочитат да не ги показват, защото се страхуват от нечия зависимост.

21 – 30 юни 2019 г.
Нептун е ретрограден в Риби
Аспектът се отнася за хора или групи, които са натрупали негативна карма, водеща до желание за кармична мъст от тяхна страна, но са се осъзнали или заради подсъзнателните си спомени сами са предпочели този свой начин на живот, нелек и дори на моменти непосилно труден, за да изчистят сериозните си кармични грешки от минал живот.

1 – 30 юни 2019 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Ще се разруши цялата хармония и умереност в отношенията, тактът и търпението в живота на хората, които с години са ги градили, защото тази разруха ще им даде отговор дали всичко сътворено и прието за естествено няма да се окаже измамно. Дали не е време да излязат от дълбоката заблуда, да прогледнат за истините и да продължат напред с нови знания и осъзнати потребности за себе си. Аспектът може да докаже и обратното, че животът им е следвал своя верен ход, но да им покаже грешките, които са допускани и е време да бъдат поправени.

1 юни
Секстил Луна - Марс
Имате шанс да сте пробивни, решителни и много смели. Да постигате целите си, но и да знаете как да вземете от живота онова, което ви е необходимо. Не проявявайте агресия, когато се озовете пред бариера.

Секстил Луна - Нептун
В този ден ще сте много приятни и желани за компания, обградени с приятели, на които можете както да помогнете, а и да разчитате.

3 юни
Новолуние в Близнаци
Бавното осъществяване на целите ви е свързано с желанието на Вселената да ви предпази от грешки и да ви отвори с мощен поток енергия пътя към успеха. Бъдете търпеливи.

Тригон Венера - Плутон
За пореден път привличате и с омайните си думи можете да ги накарате да ви следват и да ви се подчинят, но не го правете в нечия вреда. Внимавайте да не натоварите кармата си негативно.

4 юни
Меркурий преминава в Рак
Не обсебвайте хората около вас и не бъдете настойчиви, ако няват време да ви гостуват или вие на тях. Всеки има своите задължения, вие също имате вашите. Бъдете толерантни за да не загубите приятели.

Венера преминава в Близнаци
Време е за кафе, чай и сладки, за сладки приказки. Въпреки приятните емоции, които ще си създадете, не пропускайте да обсъдите и текущи делови и лични задачи. Не се разпилявайте в много занимания, а ги степенувайте.

7 юни
Квадратура Меркурий - Хирон
Успехът е с вас, ако не вярвате, огледайте се и ще откриете пътя към него. Не бива да гоните нереални цели, нито да залитате към депресия и апатия, ако нещата не се получават според очакванията ви.

Секстил Меркурий - Уран
Аспектът ви позволява да изявите вашата прозорливост, а чрез нея успявате да видите реалното състояние на нещата и да бъдете полезни на тези, сред които живеете.

9 юни
Квадратура Слънце - Нептун
Предпазвайте се от проблеми в личния си живот, дори и да не сте много щастливи, за да не търпите нови разочарования. Необходимо е да осъзнаете грешките си и да постигнете равновесие между материалната и духовната си същност. Това е пътят, за да намерите своето вярно място в живота.

10 юни
Опозиция Слънце - Юпитер
Овладейте желанието си да се впускате в безкрайни удоволствия, да стоите продължително на трапеза, с планина от ядене и пиене, дори и да не е празнична. Рискувате да навредите сериозно на здравето си, изгубите ли мярката.

12 юни
Квадратура Венера - Лилит
Мнозина ще се запитат защо жена е готова да напусне спокойствието и удобството в семейството си, уважението на съпруга си и да се впусне в авантюристична връзка без бъдеще и шанс за развитие. Отговорът е невъзможен. Времето ще го поднесе.

13 юни
Опозиция Марс - Лунен възел
Позволено ви е всичко, което не е в противоречие със законите на Кармата и на Вселената, всичко ново и смислено, за което сега сте прогледнали или още не сте го забелязали. Бъдете разумни и дейни.

14 юни
Опозиция Меркурий - Лунен възел
Внимавайте с думите и действията си, за да не ви изненадат неприятни неочакваности, които  може да ви наранят, ако не проявите силата на характера си и не се защитите.

Тригон Марс - Нептун
Фантазията ви е на висота. Възползвайте се от дарбите си и ги претворявайте или в рисунки или в своя професия.

16 юни
Тригон Меркурий - Нептун
Нищо не е в състояние да ви притесни, защото се чувствате добре във всяка социална среда и  грабвате  хората с приказките си.

Квадратура Юпитер - Нептун
Лесно се поддавате на чуждо влияние, особено когато нещо ви е впечатлило. Затова и често допускате грешки в отношенията си.  Ако в последните дни сте търсили вратата към Рая, можете да опитате сега. Дали ще се появи и отвори пред вас зависи от умението ви да се справяте при противоречия с околните и да постигате компромис в отношенията.

17 юни
Пълнолуние в Стрелец
Съхранете доброто си настроение, каквото и да се случва около вас, и ще се убедите колко красив е светът и какви положителни емоции дебнат около вас и чакат да бъдат изживени.

18 юни
Съвпад Меркурий - Марс
Прибързани сте във всяко ваше действие и изливате безпричинно гнева си. Конролирайте се, за да си спестите дълготрайни неприятности.

Секстил Сатурн - Нептун
Отдайте се н рутината и се заемете с обичайните си задачи, защото необичайните ви занимания могат да доведат до проблеми в отношенията с хората и до пречки в контактите  им, но те не се отказват.

19 юни
Опозиция Меркурий - Плутон
Надарени сте с големи възможности, които трябва да изявите. Единствената пречка ,за да не го правите е мисълта, че може да не бъдете  приети и идеите ви да бъдат отхвърлени, което ще ви причини болка, но без причина, защото това е част от реалностите на живота. В същото време се радвате на подкрепа и одобрение от множеството си приятели.

20 юни
Опозиция Марс - Плутон
Възможно е под въздействието на този аспект да се окажете водещата фигура в отношенията си в личен и професионален план. Не се самозабравяйте в желанието да командвате. Ще си спечелите врагове.

23/24 юни
Квардатура Венера - Нептун
Мечтите ви може да се сбъднат, защото Вселената е решила така.  Поднася ви радостта от промени, не само в личен, а и в професионален план. Вгледайте в себе си и променете някои от вижданията си за света и отношенията между хората, защото така ще си спестите проблемите и прибягването до утеха в алкохола и опиатите. Не бива да се поддавате на емоциите си.

27 юни
Меркурий в Лъв
Не само ще сте чаровни и омайни, но мнозина, особено родените в Лъв и тези, които в рождената си карта Меркурий в Лъв, често ще говорят сами със себе си, но не заради лудост или психически отклонения, а защото са се подложили на самоанализ - полезно и навременно действие.

30 юни
Секстил Луна -Меркурий
Имате дарбата да мислите светкавично, с верни изводи. Добре боравите с думите и бихте били съвсем в свои води в писателските и журналистическите среди. Успехът ви е гарантиран.