Насочвам вниманието ви към новолунието, което настъпва на 1 януари 2014 година. Съветът ми е да не търсите правата си защото ще сте губещи. Ако в личното ви пространство е време нещо да се промени и да разцъфне имате шансове за успех. Уловете мига и подайте ръка за сдобряване.

На 7 януари Меркурий съвпада с Венера. Имате възможност да постигнете компромис в отношенията и да изгладите стари недоразумения. Постарайте се да не изисквате невъзможното от хората около вас.

 

 


На 8 януари Марс образува квадратура с Юпитер - денят е подходящ да се насочите устремно към целта и да я достигнете, особено ако сте в правото си. Настъпил е истинския момент.

 

Ще спечелите благоразположението на вашите колеги и началници - Слънцето и Венера са в съвпад на 11 януари. В същия ден Меркурий е във Водолей. Използвайте следващата седмица за разумни съждения и се предпазвайте от импулсивни решения.

Осъзнайте, че това, което сте си пожелали, не е лесно осъществимо. Помислете си за какво си струва да се борите.

 

{*


На 16 януари Венера образува квадратура с Марс. Току виж сте срещнали ваша стара любов и сте възобновили отношенията си. Ако сте семейни, няма да ви е лесно, ако не сте, може би това е вашата дълго чакана половинка.
На 16 януари настъпва пълнолунието. На всяка цена отстоявайте позициите си, дори и ако се налага да си спечелите неприятели.

На 24 януари Меркурий във Водолей образува тригон с Марс във Везни и ви позволява да постигнете целите си чрез такт и дипломация.

 

 

*} {literal} {/literal}