Разберете какъв ще е характерът и бъдещето на децата според датата им на раждане.

1.12.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Стрелец и на управителя на деня - Слънцето. Ще бъде общително, ще обича да говори и да омайва с думите си, целеустремено и амбициозно, но заради Луната в Скорпион на моменти и отмъстително, ако го засегнат или омаловажат знанията му. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

2.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня - Луната. Ще бъде чувствително, самокритично, но тактично към другите хора. На моменти ще е колебливо и неуверено. Съдбовнитя му път изисква да не надскача възможностите си и да не е прибързано.

3.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня - Марс. Ще бъде устремено към запознанства, често неподходящи, но също така и агресивно заради влиянието на Марс и на Луната му в Стрелец и до болка откровено, ако види, че го използват. Съдбовният му път засилва желанието му да общува.

Децата, родени през ноември>>

 

 

4.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня - Меркурий. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и на трудностите в живота си, чрез които чиста кармата си от грешките, допускани в миналите му прераждания. Съдбовният му път е причина да преодолява трудности породени от странични фактори. Денят не е добър избор за раждане със секцио или планово раждане.

 

5.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня - Юпитер. Ще бъде промеливо, типично за неговия зодиакален знак, а също устремено да опознава света. Съдбовният му път изисква да изживее през по-голямата част от живота си извън България, а Юпитер ще му помага да се справя с неочакваните ситуации в живота си, в допълнение с Луната в Козирог, която ще го превърне в добър професионалист.

6.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Венера. Ще се стреми да постига стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Тези стремежи са в съзвучие с управителя на деня - Венера. Съдбовният му път изисква също да се стреми към стабилност, но не бива да я налага в живота на другите хора.

Децата, родени през октомври>>

 

{*

7.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Сатурн. Ще е устремено към духовно и интелектуално развитие и ще действа добре обмислено заради влиянието на Сатурн. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера, да бъде компромисно, но не в негова вреда.

 

8.12.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня - Слънцето. Ще бъде усмихнато и отзивчиво към проблемите на хората. Ако само си е избрало тази дата на раждане, то е орисано на кармична разплата - причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път му помага да гради материална стабилност и изисква от него да твори само положителна карма. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

9.12.2013- Детето, родено в този ден е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Луната. Ще бъде целуестремено, чувствително и инатливо, но Луната ще го привърне и в по-меланхолично и не така прибързано и разпиляно. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и да приема градивната критика.

Децата, родени през септември>>

 

*} {literal} {/literal}