Автор: Светлана Тилкова-Алена

1 СЕПТЕМВРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Марс. Ще бъде упорито, инатливо и целеустремено. Ще се опитва да направлява живота на околните, но без агресия. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън своята родина.

2 СЕПТЕМВРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий, който е управител и на зодиакалния знак. Ще бъде умерено и тактично, но в същото време готово да подрежда живота на хората около себе си, понякога с агресия. Съдбовният му път изисква да гради стабилност в личен и професионален план и да създаде хармония в живота си.

3 СЕПТЕМВРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер.  Ще бъде общително, ще говори добре и ще обича да го слушат. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

4 СЕПТЕМВРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. Денят му на раждане, ако само го избрало, е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване ще изчисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква с труда си да гради материалната си стабилност. Денят не е добър избор за раждане със секцио или предизвикано раждане.

5 СЕПТЕМВРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде подредено, добър партньор в личен и професионален план, но и любвеобвилно и чаровно. Ще се стреми към перфекционизъм в работата си.  Ще бъде и променливо и устремено да пътува. Съдбовният му път е носител на емоции и чувствителност.

6 СЕПТЕМВРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Вибрацията в деня му на раждане е носител на стремеж към стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

7 СЕПТЕМВРИ – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Ще бъде устремено към духовно и интелектуално израстване и ще умее да говори добро. На моменти ще е лъчезарно, в други ще е затворено в себе си. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си.

8 СЕПТЕМВРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Марс. Вибрацията в деня на раждане го орисва на кармична разплата и трудности в живота, ако се роди само в този ден. Съдбовният му път на своя ред е причина да общува и често да сменя средата си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 СЕПТЕМВРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий, който е управител и на зодиакалния знак. Понеже вибрацията в деня му на раждане е управлявана от Марс, а се ражда в година на Юпитер, то ще бъде изключително упорито, на моменти агресивно, ако види, че не успява да постигне целите си и да наложи мнението си. Съдбовният му път изисква да се справя с трудностите без странична помощ.

10 СЕПТЕМВРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер.  Ще бъде импулсивно, общително, инатливо и ще успява да налага мнението и идеите си с лекота. Ще се стреми винаги към върха. Второто място няма да му харесва. Съдбовният му път изисква да да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

11 СЕПТЕМВРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. От една страна ще бъде умерено, на моменти бавно при взимане на решения, а от друга, когато вече ги е взело, ще отстоява упорито и безкомпромисно позициите си. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

12 СЕПТЕМВРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде общително, чувствително и съпричастно към проблемите на хората, но е добре да се научи как да разпознава кого да не допуска в живота си, за да не бъде използвано. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

13 СЕПТЕМВРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Натоварено е с избраната от него кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, ако само е избрало да се роди в този ден. Числото 13 му носи и късмет, ако успее да се възползва от неговата сила и не действа прибързано. Не бива да допуска до себе си хора, които не са добронамерени. Съдбовният му път изисква да да постигне с труда си материална стабилност и финансова независимост. Денят не е добър избор за раждане със секцио или планово раждане.

14 СЕПТЕМВРИ – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната, която го превръща в меланхолично и готово да помага на хората. Заради вибрацията в деня си на раждане ще е променливо, неспокойно и готово да пътува по света. Съдбовният му път е причината да е емоционално и чувствително.

15 СЕПТЕМВРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Марс. Ще се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Длъжно е да постига целите си по честен начин, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

16 СЕПТЕМВРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий, който управлява и знака. Ще бъде упорито, интелигентно, но орисано да се примири с второто място в живота, а този факт от своя страна ще го превърна в агресивно и готово да се бори за първото, но не винаги с успех. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не допуска странично влияние и импулсивни действия. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

17 СЕПТЕМВРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер. Вибрацията в деня му на раждане е носител на избраната от него кармична разплата, ако се появи само в този ден на бял свят. Ще бъде общително и готово да помогне на нуждаещите си. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си докато намери своята. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

18 СЕПТЕМВРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. От една страна е орисано на кармично наказание, заради проява на егоизъм в предишно прераждане, но само ако то е избрало този ден на раждане, за да коригира кармата си. От друга ще проявява егоизъм до степен на агресия по отношение на чувствата и ще иска да получава много, а да дава малко от себе си. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

19 СЕПТЕМВРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Сатурн, който ще забавя взимането на важни решения,  за да избегне грешките. Ще бъде амбициозно, устремено на всяка цена към първите редици, но също така и очакващо винаги да е възкачено на пиедестал, дори и когато не го заслужава. Научете го да е целенасочено и по-умерено в действията си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина, за да си спести личните, професионални и здравословни проблеми.

20 СЕПТЕМВРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Денят му на раждане е причината да е колебливо и неуверено през първите години от живота си, докато дойде миг на мощното му пробуждане и осъзнаване кое е неговото място в живота и каква е житейската му мисия. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

21 СЕПТЕМВРИ – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата. През целия си живот е длъжно да развива предпазливост и прозорливост, за да избегне дебнещите го опасности. Съдбовният му път изисква да се развива в духовно и интелектуално отношение и да гради професионална кариера.

22 СЕПТЕМВРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден до 16.32 ч., е подвластно на Дева, а след този час е във властта на Везни  и на управителя на деня Марс, който е причина да е на моменти агресивно даже и при общуването с хората и да налага мнението си упорито и инатливо. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата. През целия си живот е длъжно да развива предпазливост и прозорливост, за да избегне дебнещите го опасности. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23 СЕПТЕМВРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Меркурий. Заради деня си на раждане ще бъде любвеобвилно и чувствително. Ще бъде орисано на кармична отплата и ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не търси причината за неуспехите си в околните, а се научи да се вглежда най-напред в себе си. Ще обича да пътува. Съдбовният му път е причината да е емоционално и чувствително.

24 СЕПТЕМВРИ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден е подвластно на Везни и на управителя на деня Юпитер. Вибрация в деня му на раждане е носител на кармична отплата и то ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите на първо място в живота си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

25 СЕПТЕМВРИ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на дена Венера, която е управител и на знака. Заради деня си на раждане ще бъде любвеобвилно и чувствително. Ще е упорито и устремено към професионална кариера и ще очаква да е винаги на върхова позиция дори и с цената на упорство. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не прави опит да надскочи възможностите си.

26 СЕПТЕМВРИ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Сатурн, който ще притъпи импулсивността му и ще го принуждава да обмисля продължително решенията, които взима. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности в живота, но и на материални стремежи и възможност след години да постигне финансова независимост. Съдбовният му изисква често да сменя обкръжението си, докато намери своето, но го научете да преценява правилно хората, които допуска до себе си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27 СЕПТЕМВРИ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Слънцето и е орисано да е всеотдайно и да помага на хората. Ще бъде любвеобвилно и чувствително. Ще бъде упорито и амбициозно, на моменти избухливо, ако не се чувства добре в своята среда. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ.

28 СЕПТЕМВРИ – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Луната, която ще е причината на моменти да е меланхолично и затворено в себе си. Амбициозно и целеустремено, ще иска винаги да е в първите редици, но инатът може да му вреди на отношенията. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина, за да си спести личните, професионални и здравословни проблеми.   

29 СЕПТЕМВРИ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Марс, който е причина да е на моменти агресивно даже и при общуването с хората и да налага мнението си упорито и инатливо. Вибрацията на деня му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармично наказание, защото не е успяло да се изяви в предишно прераждане. Сега е длъжно да върви по пътя си и да преследва упорито целите си. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30 СЕПТЕМВРИ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Меркурий. Заради деня си на раждане ще бъде любвеобвилно и чувствително. Няма да му е лесно, защото ще е общително, но трудно ще разпознава неподходящите партньорства. А и ще си създава неприятели, ако не цени подадената му за подкрепа ръка. Съдбовният му път изисква да се развива в духовно и интелектуално отношение и да гради професионална кариера.