01.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Марс. Чувствително, емоционално, но и агресивно-инатливо заради влиянието на Марс. Вибрацията на деня му на раждане го зарежда с допълнителна агресия, инат, целеустременост и амбиция винаги да е в първите редици. Съдбовният му път изисква да постига стабилност в живота и хармония вотношенията.

02.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. От една страна, ще е обсебващо, от друга, общително, но не на последно място - тактично и притеснително. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера и да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване, като не му позволява да прави непоискано добро.

03.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер и ще бъде особено по характер. От една страна, ще е общително и ще се стреми към запознанства, а от друга страна, няма да прощава, ако някой го засегне и ще реагира с типичната за Юпитер агресия, дори икогато няма причина за нея. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност и да твори само положителна карма.

04.07.2014 - Детето, родено в този ден, ако само си е избрало тази дата, е подвластно на Рак и управителя на деня Венера, но е орисано и на кармична разплата. Чрез трудностите, породени от тази разплата, ще чисти кармата си от грешки, допускани в миналите му прераждания. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност. Денят не е добър за секцио или планово раждане.

05.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн. Денят му на раждане изисква да предприема промени и пътувания, но Сатурн ще блокира всякакви опити да е прибързано и да се отклонява от пътя си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля детайлно действията си. 

06.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето. Ще се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията, ще бъде жертвоготовно и обсебващо. Съдбовният му път също е причина да се стреми да помагана хората, но не бива да прави непоискано добро.

07.07.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната, която е управител и на зодиакалнияму знак. Ще бъде обсебващо, а на моменти меланхолично и затворено в себе си. Вибрацията в деня му на раждане изисква да върви по пътя на своето духовно и интелектуално израстване. Съдбовният му път е причината да общува.

08.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Марс. Ако само си е избрало този ден за раждане, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, за да изчисти кармата си от грешките, натрупани в миналите му прераждания.Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си само. Денят не е добър избор за секцио или плановораждане.

09.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде амбициозно и целеустремено, изпълнено с желание да е начело и на върха, ще говори добре и ще има подкрепата на околните, ако тушира ината си и разпиляването в ненужни занимания. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

10.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер. Ще бъде амбициозно и целеустремено, но също така обсебено от желание да властва, дори и като воюва заради влиянието на Юпитер. От него заради ината му зависи дали ще достигне върха или ще стои в подножието на житейската стълбица и ще гледа завистливо как го подминават. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност и хармония в живота.

 

 

11.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня -Венера, която е причина да е обсебващо и обичливо, всеотдайно, дори и когато вреди на себе си. Не бива да се отклонява от отредения му път в полза на роднински желания. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера, да е компромисно, но не когато е в негова вреда.

12.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн. От една страна, ще е общително и обсебващо, ще привлича с чар хората към себе си. От друга, Сатурн ще му пречи да взима прибързани решения и самичко да проваля добрите си шансове за успех. Съдбовния му път изисква да гради с труда си материална стабилност, както и да твори само положителна карма.

13.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, но и на закрилата на числото 13, което му носи късмет. Съдбовният му път е причината да е емоционално и чувствително. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

14.07.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната, която е управител и на знака. Детето ще е променливо и устремено да опознава света, но и чувствително и готово да помогне, до степен на обсебване, което ще дистанцира околните. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. 

15.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Марс. От една страна, му е заложено да се стреми към стабилност и хармония в живота и отношенията, а от друга страна, трябва да се подчини на изискването да постига целите си по коректен начин и никога за сметка на нечие нещастие, което няма да е лесно заради влиянието на Марс. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

16.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде устремено към духовнои интелектуално израстване, общително, но ако само си е избрало тази дата за раждане е орисано да се примирява винаги с второто място в живота заради факта, че не се е изявило в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да общува и да сменя често средата си, докато намери своята. Денят е е добър избор за секцио или планово раждане.

{*

17.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота, чрез чието преодоляване чисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

18.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на влиянието на Рак и на управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармично наказание, заради факта, че в предишно прераждане е било материален егоист. Сега може да проявява егоизма си по отношение чувствата на околните. В негова полза да е дава от себе си повече, както повелява и Венера. Съдбовният му пъти зисква да изживее голяма част от живота си извън България. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

19.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който със своето влияние ще блокира неговата целеустременост до степен на болна амбиция да е винаги на върха, да бъде хвалено, дори и когато не го заслужава. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния ипрофесионалния си живот и хармония в отношенията.

20.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което ще му помогне да се справи със своята неувереност в първите години от живота си и да намери мястото си, когато тръгне по своя самостоятелен път. Съдбовният му път изисква да анализира живота си, да гради професионална кариера, да е компромисно, но не и в своя вреда.

21.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната, която е управител и на зодиакалния знак. Ето защо ще е общително, обсебващо,но и меланхолично и на моменти затворено в себе си, което ще му помогне да недопуска до себе си неподходящи хора. Съдбовният му път изисква да печели парите си само и да твори положителна карма през целия си живот.

22.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Марс, затова на моменти ще преследва целите си с агресия. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, за да се научи на предпазливост и прозорливост. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и да приема градивната критика. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

23.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде изпълнено с обич и топлота към околните. Денят му на ражданее на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи да търси причините за неуспехите си в себе си, а не встрани. Съдбовния му път изисква да обмисля добре действията си и да не е прибързано.

24.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер. Орисано е да бъде готово да помага на хората, но на моменти ще налага мнението си с агресия. Денят му на ражданее носител на кармична отплата и то ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите като своя основна цел в живота си. Съдбовният му път изисква да ненадскача възможностите си.

25.07.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. Ще бъде изявен интелектуалец, но също така и обичливо и отговорно, готово да помогне при проблемите на хората. Съдбовният му път изисква да сменя средата си докато намери своята и да преценява добре хората, които допуска до себе си.

*} {literal} {/literal}