Автор: Светлана Тилкова-Алена

1 АПРИЛ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Юпитер. От една страна заради вибрация 1 в деня на раждане,ще е агресивно и упорито, амбициозно и целеустремено, а от друга - общително, но и изпитващо желание насила да налага своето мнение.Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

2 АПРИЛ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Венера. Въпреки колебливата вибрация в деня му на раждане, когато тръгне по своя самостоятелен път ще бъде на моменти нетактично, защото смята че така ще защити себе си. Съдбовният му път изисква да е умерено, търпеливо и да не надскача възможностите си.

3 АПРИЛ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Сатурн. Заради вибрацията в деня на му раждане ще е амбициозно, но и общително и често ще сменя средата си, но ще е склонно да привлича и неподходящи приятели. Съдбовният му път изисква да преценява добре хората, които допуска в живота си.

4 АПРИЛ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето, което е причина да е любвеобвилно. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и на трудности в живота, чрез чието преодоляване чисти кармата си от грешки, натрупани в неговите минали прераждания. Съдбовният му път е причината за трудности, породени от странични фактори, които трябва да преодолява само. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 АПРИЛ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Луната - на моменти меланхолично и затворено в себе си, но амбициозно и умеещо да гони целите си. Денят му на раждане е носител на стремеж към промени и пътувания, на желание да опознава света. Ще бъде страстен пътешественик или ще избере професия, която му позволява много да пътува. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

6 АПРИЛ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Марс, който е управител и на знака. Денят му на раждане е носител на стремеж към стабилност и хармония в личния и професионалния живот. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

7 АПРИЛ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде амбициозно и устремно ще гони върхове в професионалната си реализация, на моменти агресивно ще налага правилата си, но идеите му ще бъдат приемани и част от тях ще са двигател на общественото развитие. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

8 АПРИЛ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Юпитер. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на трудности в живота, за да изчистите кармата си от негативите, натрупани в предишни прераждания. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 АПРИЛ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Венера, която е причината да помага с готовност на хората. Влиянието на огнения знак и на огнената планета, комбинирани с вибрацията в деня на раждане го превръщат във взрив от емоции и инат, на моменти до агресивни реакции, заради трудно осъществими амбиции. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

10 АПРИЛ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Сатурн, който му налага умереност и забавяне при взимане на решенията и притъпява неговата агресия примесена с инат. Вибрацията в деня му на раждане ще го превърне в амбициозно и целеустремено, но също така в инатливо и склонно да не върви към върха, а да стои сред незабележимата тълпа ей така, в противоречие уж на околните, но всъщност на самото него. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

11 АПРИЛ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Слънцето. Вибрацията в деня му на раждане, носител на стремеж към общуване, налага изискването когато тръгне по своя самостоятелен път да внимава какви хора допуска до себе си, за да не се налага с груби думи да разчиства обкръжението си от неподходящите използвачи. Съдбовният му път изисква да е умерено, тактично и търпеливо и на не надскача възможностите си, както и да не прави непоискано добро.

12 АПРИЛ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Луната. Вибрацията в деня му на раждане, носител на стремеж към общуване, налага изискването когато тръгне по своя самостоятелен път да внимава какви хора допуска до себе си, за да не се налага с груби думи да разчиства обкръжението си от неподходящите използвачи. Съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си.

13 АПРИЛ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Марс. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причината за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, допускани в миналите му прераждания, но числото 13 му носи късмет, ако надмогне първичната си същност и се отдаде на духовното си развитие. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14 АПРИЛ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Меркурий. Ето защо и заради вибрацията в деня му на раждане детето ще е агресивно когато налага мнението си, амбициозно и изпълнено с желание да успява, обичащо промените и пътуванията, на моменти само предизвикващо спънки и трудности в живота си. Съдбовният му път изисква изживее голяма част от живота си извън своята родина.

15 АПРИЛ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Юпитер. От една страна ще е общително, любвеобвилно, от друга устремено да гради стабилност, но вибрацията в деня му на раждане изисква да постига целите си само по честен начини и никога за сметка на нечий провал, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

16 АПРИЛ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен, и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака и го превръща в любвеобвилно и готово да помага на хората. Изискването на вибрацията в деня на раждане, ако си я избрало само, да се примирява с второто място в живота, заради кармично наказание. Но то ще се стреми към първото и ако не осъзнае Съдбовното си изискване, ще пати от провали и често ще се налага да започва от нулата. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера и да не прави компромиси в своя вреда. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17 АПРИЛ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен, и на управителя на деня Сатурн, който ще го принуждава да не взима прибързани решения. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата, на трудности и изискване да пречисти негативната карма, както и на засилени материални стремежи. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18 АПРИЛ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен, ако е родено преди и на управителя на деня Слънцето, което е причината да помага на хората. Ако само си е избрало тази дата на раждане, то е орисано на кармично наказание, заради проява на материален егоизъм в предишно прераждане, който сега ще се прояви по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

19 АПРИЛ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено до 23.35 ч. в този ден, е подвластно на Овен, а след този час на Телец и на управителя на деня Луната - отново противоречиви заложби, заради които на моменти ще се изолира напълно от света. Денят му на раждане е причината да очаква винаги да го поставят на първа позиция, дори и ако не я заслужава, а когато това не се случва проявява жестокост към всички, дори и към добронамерените хора, които не са угодили на егото му. Съдбовният му път налага да не е прибързано.

20 АПРИЛ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден е подвластно на Телец и на управителя на деня Марс - противоречие между земния знак и огнената планета, което може да изригне в неочаквана агресия, ако ядосат Телеца. Без значение от зодиакалния знак то ще бъде умерено, колебливо, на моменти меланхолично и необщително, докато намери мястото си в живота и изживее своето мощно пробуждане. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си.

21 АПРИЛ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Меркурий. Заради вибрацията в деня му на раждане, ще бъде общително, но ще притежава качеството да забравя хората, които му подават ръка и дори да ги унижава, като ги превръща с поведението си в свои врагове. Съдбовният му път изисква да общува.

22 АПРИЛ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Юпитер, поради което както е общително, така ще е склонно да назидава, околните и да изисква подчинение от страна приятели и партньори. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и на трудности в живота, както и на изискването да развива предпазливост и прозорливост. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23 АПРИЛ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака и го превръща в любвеобвилно и готово да помага на хората. Вибрацията в деня му на раждане също е променлива, орисва го на кармична отплата, ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи да търси причината за неуспехите си в себе си, а не в околните.

24 АПРИЛ – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Сатурн, който ще го принуждава да не взима прибързани решения, въпреки че това не е типично за Телеца. Орисано е на кармична отплата и на закрилата на Съдбата, ако не превръща парите в своя основна житейска цел. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

25 АПРИЛ – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Слънцето, което е причината да помага на хората. Вибрацията в деня му на раждане изисква да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера и да не прави компромиси в своя вреда.

26 АПРИЛ – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Луната - отново противоречиви заложби, заради които на моменти ще се изолира напълно от света. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и на трудности в живота. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешки, допускани в миналите му прераждания. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27 АПРИЛ – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден е подвластно на Телец и на управителя на деня Марс - противоречие между земния знак и огнената планета, което може да изригне в неочаквана агресия, ако ядосат Телеца. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост и желание да е в първите редици но и на инат. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

28 АПРИЛ – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Меркурий. Денят на раждане е причината да е амбициозно и целеустремено, но също така и безкрайно инатливо и упорит, дори и когато греши. Съдбовният му път налага да не е прибързано.

29 АПРИЛ – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Юпитер, поради което както е общително, така ще е склонно да назидава, околните и да изисква подчинение от страна приятели и партньори. Ако само си е избрало тази дата на раждане е орисано на най-тежка кармична разплата, защото не е изявило себе си в предишни прераждания и е живяло непрекъснато в услуга но околните. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30 АПРИЛ – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака и го превръща в любвеобвилно и готово да помага на хората. Ще се стреми да общува, но също трябва да цени подадената му ръка, да не загърбва и унижава хора, които са го подкрепяли - ето на какво сте длъжни да го научите. Съдбовният му път изисква да общува.