1 АПРИЛ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК       

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Луната. От една страна  заради вибрация 1 в деня на раждане,ще е агресивно и упорито, амбициозно и целеустремено, а от друга - общително, но и изпитващо желание насила да налага своето мнение. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.

 

2 АПРИЛ 2019 – ВТОРНИК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Марс, който е управител и на знака. Въпреки колебливата вибрация в деня му на раждане, когато тръгне по своя самостоятелен път ще бъде на моменти нетактично, защото смята че така ще защити себе си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

 

3 АПРИЛ 2019 – СРЯДА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Меркурий. Заради вибрацията в деня на му раждане ще е амбициозно, но и общително и често ще сменя средата си, но ще е склонно да привлича и неподходящи приятели. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

 

4 АПРИЛ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Юпитер. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и на трудности в живота, чрез чието преодоляване чисти кармата си от грешки, натрупани в неговите минали прераждания. Съдбовният му път изисква да е умерено, търпеливо и да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

5 АПРИЛ 2019 – ПЕТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Венера. Денят му на раждане е носител на стремеж към промени и пътувания, на желание да опознава света. Ще бъде страстен пътешественик или ще избере професия, която му позволява много да пътува. Съдбовният му път изисква да преценява добре хората, които допуска в живота си.

 

6 АПРИЛ 2019 – СЪБОТА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Сатурн. Денят му на раждане е носител на стремеж към стабилност и хармония в личния и професионалния живот. Съдбовният му път е причината за трудности, породени от странични фактори, които трябва да преодолява само.

 

7 АПРИЛ 2019 – НЕДЕЛЯ

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето, което е причина да е любвеобвилно. Ще бъде амбициозно и устремно ще гони върхове в професионалната си реализация, на моменти агресивно ще налага правилата си, но идеите му ще бъдат приемани и част от тях ще са двигател на общественото развитие. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

 

8 АПРИЛ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК       

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Луната - на моменти меланхолично и затворено в себе си, но амбициозно и умеещо да гони целите си. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на трудности в живота, за да изчистите кармата си от негативите, натрупани в предишни прераждания. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

9 АПРИЛ 2019 – ВТОРНИК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Марс, който е управител и на знака. Влиянието на огнения знак и на огнената планета, комбинирани с вибрацията в деня на раждане го превръщат във взрив от емоции и инат, на моменти до агресивни реакции, заради трудно осъществими амбиции. От малко го приучете на такт и търпение и на умение да преценява къде му е мястото. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера.

 

10 АПРИЛ 2019 – СРЯДА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Меркурий. Вибрацията в деня му на раждане ще го превърне в амбициозно и целеустремено, но също така в инатливо и склонно да не върви към върха, а да стои сред незабележимата тълпа ей така, в противоречие уж на околните, но всъщност на самото него. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

 

11 АПРИЛ 2019– ЧЕТВЪРТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Юпитер. Вибрацията в деня му на раждане, носител на стремеж към общуване, налага изискването когато тръгне по своя самостоятелен път да внимава какви хора допуска до себе си, за да не се налага с груби думи да разчиства обкръжението си от неподходящите използвачи. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

 

12 АПРИЛ 2019 – ПЕТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Венера, която е причината да помага с готовност на хората. Вибрацията в деня му на раждане, носител на стремеж към общуване, налага изискването когато тръгне по своя самостоятелен път да внимава какви хора допуска до себе си, за да не се налага с груби думи да разчиства обкръжението си от неподходящите използвачи. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

 

13 АПРИЛ 2019 – СЪБОТА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Сатурн, който му налага умереност и забавяне при взимане на решенията и притъпява неговата агресия примесена с инат. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причината за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, допускани в миналите му прераждания, но числото 13 му носи късмет, ако надмогне първичната си същност и се отдаде на духовното си развитие. Съдбовният му път изисква да е умерено, тактично и търпеливо и на не надскача възможностите си, както и да не прави непоискано добро. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

14 АПРИЛ 2019 – НЕДЕЛЯ

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Слънцето. Ето защо и заради вибрацията в деня му на раждане детето ще е агресивно когато налага мнението си, амбициозно и изпълнено с желание да успява, обичащо промените и пътуванията, на моменти само предизвикващо спънки и трудности в живота си. Съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си.

 

15 АПРИЛ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК     

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Луната. От една страна ще е общително, любвеобвилно, от друга устремено да гради стабилност, но вибрацията в деня му на раждане изисква да постига целите си само по честен начини и никога за сметка на нечий провал, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ.

 

16 АПРИЛ 2019 – ВТОРНИК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен  и на управителя на деня Марс. Изискването на вибрацията в деня на раждане, ако си я избрало само, да се примирява с второто място в живота, заради кармично наказание. Но то ще се стреми към първото и ако не осъзнае Съдбовното си изискване, ще пати от провали и често ще се налага да започва от нулата. Съдбовният му път изисква изживее голяма част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

17 АПРИЛ 2019 – СРЯДА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен  и на управителя на деня Меркурий. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата, на трудности и изискване да пречисти негативната карма, както и на засилени материални стремежи. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

18 АПРИЛ  2019 – ЧЕТВЪРТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен  и на управителя на деня Юпитер. Ако само си е избрало тази дата на раждане, то е орисано на кармично наказание, заради проява на материален егоизъм в предишно прераждане, който сега ще се прояви по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера и да не прави компромиси в своя вреда. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

19 АПРИЛ 2019 – ПЕТЪК

Детето, родено в този ден,  е подвластно на Овен, и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака и го превръща в любвеобвилно и готово да помага на хората. Денят му на раждане е причината да очаква винаги да го поставят на първа позиция, дори и ако не я заслужава, а когато това не се случва проявява жестокост към всички, дори и към добронамерените хора, които не са угодили на егото му. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност.

 

20 АПРИЛ  2019 – СЪБОТА

Детето, родено в този ден,  е подвластно на Овен, ако е родено преди 11.55 ч. и на Телец, и на управителя на деня Сатурн, който ще го принуждава да не взима прибързани решения.Без значение от зодиакалния знак то ще бъде умерено, колебливо, на моменти меланхолично и необщително, докато намери мястото си в живота и изживее своето мощно пробуждане. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

 

21 АПРИЛ 2019  – НЕДЕЛЯ

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Слънцето, което е причината да помага на хората. Заради вибрацията в деня му на раждане,  ще бъде общително, но ще притежава качеството да забравя хората, които му подават ръка и дори да ги унижава, като ги превръща с поведението си в свои врагове. Съдбовният му път налага да не е прибързано.

 

22 АПРИЛ 2019  – ПОНЕДЕЛНИК    

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Луната - отново противоречиви заложби, заради които на моменти ще се изолира напълно от света. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и на трудности в живота, както и на изискването да развива предпазливост и прозорливост. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

23 АПРИЛ  2019 – ВТОРНИК

Детето, родено в този ден е подвластно на Телец и на управителя на деня Марс - противоречие между земния знак и огнената планета, което може да изригне в неочаквана агресия, ако ядосат Телеца. Вибрацията в деня му на раждане също е променлива, орисва го на кармична отплата, ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи да търси причината за неуспехите си в себе си, а не в околните. Съдбовният му път изисква да общува.

 

24 АПРИЛ  2019 – СРЯДА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Меркурий. Орисано е на кармична отплата и на закрилата на Съдбата, ако не превръща парите в своя основна житейска цел. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ.

 

25 АПРИЛ  2019 – ЧЕТВЪРТЪК

Детето, родено в този ден,  е подвластно на Телец и на управителя на деня Юпитер, поради което както е общително, така ще е склонно да назидава, околните и да изисква подчинение от страна приятели и партньори. Вибрацията в деня му на раждане изисква да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване. Съдбовният му път изисква да живее извън родината си, за да изживее живота си съгласно.

 

26 АПРИЛ 2019 – ПЕТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака и го превръща в любвеобвилно и готово да помага на хората. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и на трудности в живота. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешки, допускани в миналите му прераждания. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

27 АПРИЛ 2019  – СЪБОТА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Сатурн, който ще го принуждава да не взима прибързани решения, въпреки че това не е типично за Телеца. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост и желание да е в първите редици но и на инат. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера и да не прави компромиси в своя вреда.

 

28 АПРИЛ 2019  – НЕДЕЛЯ

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Слънцето, което е причината да помага на хората.Денят на раждане е причината да е амбициозно и целеустремено, но също така и безкрайно инатливо и упорит, дори и когато греши. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност.

 

29 АПРИЛ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК     

Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Луната - отново противоречиви заложби, заради които на моменти ще се изолира напълно от света. Ако само си е избрало тази дата на раждане е орисано на най-тежка кармична разплата, защото не е изявило себе си в предишни прераждания и е живяло непрекъснато в услуга но околните. Сега трябва да е ловец, а не жертва. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

 

30 АПРИЛ 2019 – ВТОРНИК

Детето, родено в този ден е подвластно на Телец и на управителя на деня Марс - противоречие между земния знак и огнената планета, което може да изригне в неочаквана агресия, ако ядосат Телеца. . Ще се стреми да общува, но също трябва да цени подадената му ръка, да не загърбва и унижава хора, които са го подкрепяли - ето на какво сте длъжни да го научите. Съдбовният му път налага да не е прибързано.