Риби

01.03.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде упорито, но в същото време заради влиянието на Сатурн ще обмисля добре действията си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

02.03.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня Сатурн, който ще е причина да е колебливо и неуверено. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре с годините да преценява добре хората, които допуска до себе си.

03.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Луната - чувствително и меланхолично. Общително и с годините съумяващо да се чувства добре във всяка среда. Съдбовният му път е причина за трудности по пътя му, които е добре да се научи да преодолява само.

04.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс. Ако само го е избрало е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да живее извън родината си. денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

05.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде променливо, изпълнено с желание за промени и пътувания, ще говори добре и ще печели хората. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията.

 

 

06.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Юпитер. От една страна ще иска да е стабилно, от друга ще се опитва да налага с агресия своята стабилност в живота на другите хора. Съдбовният му път изисква да анализира и коригира грешките си и да гради професионална кариера.

07.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Венера. Ще бъде устремено към своето духовно и интелектуално развитие, но на моменти ще е в противоречие с целия свят, ако не успява да наложи идеите си. Ще помага на хората. Съдбовният му път позволява да печели с лекота парите си.

08.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Сатурн, който ще го принуждава да обмисля добре действията си. Ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

09.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде амбициозно, целеустремено, но и разпиляно. Инатът му ще е причина да се противопоставя на Съдбата си, но в същото време ще е щедро и добронамерено. съдбовният му път изисква не е прибързано и да обмисля добре действията си. Симпатично и сърдечно, ще вижда много надалеч в бъдещето, ако не се отдаде само на материалните си стремежи. Ще развие окултни способности. Ще е добър учен.

10.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Луната, а меланхолията, която е заложена в този ден няма да повлиява живота му, защото денят е носител на амбицията да е винаги на върха, но в същото време инатливо може само да се откаже от борбата и да остане на най-ниското стъпало на житейската стълбица. Обидчиво, ако бъде засегнато на тема професионализъм. Съдбовният му път изисква да не се опитва да надскача възможностите си.

 

 

11.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс, който ще му помага да преследва без колебание целите си. Съдбовният му път изисква да сменя често средата си, но трябва да разпознава хората, които може да допуска до себе си.

12.03.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде общително и ще се чувства добре във всяка среда, ще се изява добре като журналист, радио и телевизионен водещ, а трудностите заложени в съдбовният му път ще му дават възможност да спира и да преценява посоката и действията си.

13.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс. Ако то само си е избрало деня, е орисано на кармична разплата, въпреки че числото 13 му носи и късмет. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън своята родина.

14.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Венера. Ще се стреми към промени и пътувания, като не е изключено заради Венера да търси партньори зад граница. Съдбовният му път изисква постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

15.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде устремено към стабилност но и планетата управител на деня и вибрацията изискват да постига всичко по честен начин, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера, да е компромисно, но не когато е в негова вреда.

{*

 

16.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде човеколюбиво и състрадателно. Вибрацията на деня у носител на кармично наказание, заради факта, че в свое предишно прераждане не изявило интелектуалните си заложби. В настоящия живот е орисано да бъде често на втора позиция. Съдбовният му път изисква да гради материалната си стабилност. денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

17.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Луната, но също така и на кармична разплата, ако само е избрало да се роди. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

18.03.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс, но също така и на кармична разплата, заради проява на егоизъм към материалните блага в предишно прераждане. В настоящия живот е егоист по отношение чувствата на околните. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

19.03.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде чувствително, емоционално нестабилно, но и много приказливо. няма да му липсва инат заради деня му на раждане, но Съдбовният му път ще го принуждава да е добронамерено и състрадателно.

20.03.2014 - до 19.00 ч. - Детето, родени в този ден до този час е подвластно на Риби и на управителя на деня Юпитер. Ще притежава разностранни интереси, разпиляно и импулсивно, затова е добре да го научите на целенасоченост. Съдбовният му път изисква да внимава какви хора допуска до себе си.

*} {literal} {/literal}