Загадка

Разстрелът на последния руски император Николай ІІ и неговото семейство през юли 1918 г., вече 96 години подхранват множество загадки, които през 2000 г. -след направени археологически разкопки и генетични изследвания - се приемат за разрешени. И все пак остава съмнението, че нещо е скрито или неразкрито. Въпреки сякаш категоричното твърдение, че всички членове на императорското семейство  са разстреляни, неяснотата дали има оцелели при разстрела продължава да съществува.

Оцелели ли са Анастасия Романова и брат й Алексей, който е бил единственият наследник на руския трон или не? Дали са успели да избягат от болшевишкия терор и да се заселят в България подкрепени от верни хора? На този въпрос ще отговоря от позицията на астрологично-кармичното тълкуване, като в процеса на изследването ще коригирам една изключително важна дата погрешно записана в историята и ще разкажа за разстрела и следващите действия на убийците.

Тайните около разстрела на Романови – най-после разкрити?

В началото на 21 век следствието категорично постанови - няма оцелели след екзекуцията на руското императорско семейство. Никой от семейството на император Николай II не е оцелял след юли 1918 г.

През 1991 г. случайно са открити погребани останки от 9 души, за които се предполагало, че са членовете на царското семейство и техните слуги. Проведените няколко експертизи, включително и генетична, потвърдили, че останките принадлежат на Николай II, съпругата му Александра Фьодоровна, дъщерите им Олга, Татяна и Анастасия. Мария и Алексей не били сред погребаните. Техните останки са намерени 9 години по-късно, а едва през средата на 2008 г. е дадено и крайното становище, че никой от императорското семейство не се е спасил от екзекуцията през 1918 г. Така почти се слага край на едно от най-гръмките престъпления на XX век. За да има тази загадка истински финал, разкритията трябва да бъдат официално признати и от Руската православна църква, и от роднините на Романови. А самото царско семейство трябва да бъде реабилитирано - като жертва на политически репресии.

 

Княгиня Анастасия в Габарево?

През лятото на 1922 година в казанлъшкото село Габарево пристигат няколко души, които говорят руски. В общината те се записват с имената д-р Пьотър Александрович Алексеев, Матвей Павлович Колишев, Сергей Максимович Кузмич, Яков Симеонович Латвинов. След тях идва една 20-годишна девойка, която се записва под името Елеонора Албертова Крюгер. Няколко месеца след нея пристига 18-годишен младеж - Георгий Павлович Жудин.

Странни са връзките между тези хора, прогонени от родните им места от болшевишката революция. Според местните хора отношенията между госпожа Нора, господин Жорж и останалите са били като между господари и слуги. Така се ражда една легенда, която дълги години витае в село Габарево и повдига самочувствието на хората от региона убедени, че редом с тях са живели не някакви обикновени руснаци, а наследниците на руската царска корона княгиня Анастасия и княз Алексей.

История

Романови е управляваща династия и фамилия на руските царе и императори в Царство Русия и Руската империя от 14 март 1613 г. (Михаил Романов) до 17 юли 1918 г., (Николай Романов).

Михаил Фьодорович Романов  е цар на Русия, първият от династията Романови. Управлението му слага край на Смутното време и възстановява стабилността на страната.

След отблъскването на полските войски от Москва през 1613 г. там е свикан Земски събор, който трябва да избере нов цар. След продължителни спорове и издигане на различни кандидатури на 14 март 1613 г. Земският събор обявява за цар Михаил Романов, който по това време е на 16 години.

Михаил Романов е обявен за цар, докато се намира в Ипатиевския манастир в Кострома.

Три века по-късно на династията му е сложен край в къщата на Ипатиев в Екатеринбург, в която на 17 юли 1918 г. е убит последният цар от династията Романови, Николай II.

Домът на инж. Ипатиев

Домът на инж. Ипатиев, където е станала екзекуцията на императорското семейство е бил музей, общежитие, партиен архив и др. През 1977 г. Политбюро на КПСС нарежда домът да бъде разрушен, тъй като чужденците проявяват особен интерес към него. Решението на партията е изпълнено от тогавашния първи секретар на Свердловския областен комитет Борис Елцин.

Николай II Александрович  е последният император на Русия, цар на Полша и велик княз на Финландия. Той управлява от 1894 г. до принудителната си абдикация през 1917 г. Неговото управление е белязано с много социални и политически противоречия, революционни движения и две революции - 1905-1907 г. и 1917 г., война с Япония и Първата световна война. Николай II е принуден да се отрече от трона по време на Февруарската революция през 1917 година.

Разстрелян е заедно със семейството си през юли 1918 г. Целта на  болшевиките е чрез избиването на семейството на последния руски император и цар Николай II да се унищожи символа и се попречи на възможността за възстановяване на руското самодържавие при неблагоприятен развой на Октомврийския метеж. Император Николай ІІ е канонизиран е от Руската православна църква през 2000 г., а през 2008 г. е реабилитиран от Руския върховен съд.

Александра Фьодоровна - германска принцеса и императрица на Русия, родена е като принцеса Виктория Алиса Елена Луиза Беатрис фон Хесен-Дармщат в гр. Дармщат, великото херцогство Хесен-Дармщат, тогава вече част от Германската Империя. Тя е дъщеря на великия херцог на Хесен-Дармщат, Лудвиг IV фон Хесен-Дармщат, и на принцеса Алиса, която е дъщеря на кралица Виктория.

Алиса приема православието на 21 октомври 1894 г. и променя името си на Александра Фьодоровна.

На 26 ноември 1894 г. Александра и Николай са венчани на пищна церемония в параклиса на Зимния дворец в Петербург.

Александра Фьодоровна става Императрица на Русия още в деня на сватбата си на 26 ноември 1894 г. Официалната коронация на Николай II и Александра става на 14 май 1896 г. на пищна церемония в Московския Кремъл.

 

Анастасия Романова

Анастасия Романова е дъщеря на руския император Николай Втори и на Александра Фьодоровна. Родена е в Петербург на 5.6.1901 година съгласно Юлианския календар. Нейната дата на раждане може да бъде видяна и като 18.6.1901 г. приравнена към Григорианския календар, но това преизчисляване е грешно и не бива да се използва при номерологично и астрологично тълкуване. Причината е, че в Русия Григорианския календар е заменил Юлианския на 13 февруари 1918 г. Въпреки това съм направила изчисление и съгласно променената й дата на раждане.

Истинска дата на раждане

                5.            6.            1901

                5             6             2             = 13 = 1 + 3 = 4

Ден на раждане

Денят й на раждане е носител на стремеж към промени и пътувания, към опознаване на нови страни и народи.

Съдбовен път

Съдбовният й път е изисквал да преодолява трудностите в живота си с лекота, сама, въпреки че няма да й бъде лесно заради влиянието на числото 13, което в Съдбовния път може напълно да блокира постигането на поставените цели.

Разнолика, тя се е нуждаела от много разбиране и съчувствие. Не е било никак лесно да приеме сериозните отношения на една връзка, още повече че трудно е цяла да се раздели с личната си свобода. Фантазията й непрекъснато я е водила към различни хоризонти и тя не е искала да бъде спирана в своя полет. Кариерата не я е блазнела. По-скоро е била в непрекъснато търсене на любовта, но на тази любов, която да я свърже с мъжа мечта, притежаващ всички качества, които е искала да открие. Трудно й е било да се примири с факта, че може и да не срещне своя идеал. Нуждаела се е от много разбиране, за да успее да намери вътрешното си равновесие.

Заради рано прекършеният й живот следващите астрологични характеристики не са осъществени, но са били заложени в нейния хороскоп, поради което ги представям за пълнота на образа >>

{*

В живота с партньора си би изживяла много емоции, защото е била и е щяла да бъде винаги с различно лице и трудно би намирала време да скучае. Била е готова да следва мъжът-мечта винаги, ако не я лишава от нейната свобода и не изисква да стане по-постоянна в действията и желанията си.

Тя е била прекалено влюбена в самото влюбване и не би се отказала от него. Въпреки че би изисквала от партньора си да гледа по-повърхностно на поведението й, тя  би била достатъчно толерантна към него, ако е най-важната в живота му. Стараела се е да създава красота в сивото ежедневие и би била чудесна, весела майка за своите деца.

Естествено въздушният знак я е превръщал в променлива натура.

Асцедент – Близнаци и Рак

Съчетанието на двата знака е засилвало променливостта, типична за Слънцето в Близнаци. Ракът като изгряващ знак й е придавал стремеж към надеждност и безопасност и я е формирал като жена по-малко безгрижна и безотговорна от типичните Близнаци. Освен това Рак я е дарявал с повече чувствителност и емоционалност. Правил я е зависима от настроението - нейното и на околните. Действала е под влияние на внезапно обзелата я емоция, а след това е започвала да разсъждава и да се ядосва на действията си. Знаела е отговорностите си и се е стараела да съхранява отношенията си с хората, които обича, без значение на какво разстояние от нея са се намирали. Сърцето й е било изпълнено с любов и нежност. Не е понасяла самотата и е изпадала в самосъжаление и депресии.

В ранното утро на 17 юли 1918 г. император Николай II, императрица Александра Фьодоровна, децата им и няколкото им верни слуги са разстреляни в мазето на Ипатиевата къща в Екатеринбург, където са били държани в изолация от болшевиките под надзора на местния ръководител на болшевишкото ЧК, Яков Юруковски, който дава заповедта за екзекуцията на 13 юли 1918 г.

Композитната звездна карта, съчетала рождената карта на Анастасия с часа на гибелта на цялото семейство, започнала и приключила в рамките на две минути, говори за неспособност за анализ на случващото се, примирение и Съдбовно подчинение с елемент на съжаление за липсата на предвидливост и прозорливост, които биха помогнали въпреки отказа от трона императорското семейство да оцелее.

Княгиня Анастасия е разстреляна заедно със семейството си.

Няма каквито и да било астрологични индикации, че е имала даже минимален шанс да се спаси, след като семейството й е било измамено и коварно убито, защото целта е била да не остане нито един жив наследник на Романови, който би могъл да претендира за промяна на държавното устройство.

Документираните разкази на хората, които твърдят, че са спасили княгиня Анастасия и княз Алексей и са ги довели в България, където са изживели дните си не отговарят на истината. При връщането ми назад във времето установих, че децата, доведени от белогвардееца, разказал как е спасил Анастасия и брат й Алексей, са били съвсем други деца, на които е помогнато именно заради твърдението, че са наследници на Император Николай Втори. И поради още една причина. Хиляди хора в Русия са вярвали, че болшевишкият метеж и завземането на властта няма да трае дълго. Когато исконните руски ценности отново заемат полагащото им се място, тогава ще трябва отнякъде да дойде и наследник на императорската корона.

Някой е създал удобна легенда с подходящи и като физическа прилика и като здравословни показатели деца, но очевидно не е предполагал, че комунизмът ще властва над Русия повече от 70 години.

Анастасия все още не е преродена, нито скоро ще се прероди. Когато получи разрешение да го стори, тя ще се върне по земите на своята майка – Германия и съгласно личния й избор ще се роди в Дармщат или в друг германски град, където й е отредено да има среща и с майка си Александра Фьодоровна и с баща си Николай Романов, но за този миг все още не е дошло времето.  Ще се прероди именно в Германия, за да осъществи кармичната мъст на детето, което никога няма да забрави видяното преди да бъде разстреляно, кръвта на своите родители сестри и брат, като тази мъст ще е и към Германия и към Русия.

Разстрелът на семейството на последния руски император е създало негативна карма между Германия и Русия, която задължително в един момент трябва да бъде неутрализирана. В някаква минимална степен тази карма е потърсила равновесната си точка чрез милионните жертви дадени и от двете страни през Втората световна война, но повече от Русия, защото руският народ не се е вдигнал да защити своя император и да го предпази от възхода на най-примитивната прослойка от обществото – болшевиките.

Кармичната мъст ще е и за Германия, защото с парите на германските индустриалци, които са целели дестабилизирането на все по набиращата мощ руска икономика, Ленин е успял да дойде на власт. Тази глобална кармична мъст между двете държави ще се осъществи след около 100 години.

*} {literal} {/literal}