Логичен е въпросът защо точно Звезда на Давид трябва да открием в конфигурацията на планетите на 29.07.2013 г. Без да проявявам излишна фантазия, веднага отчитам още две фигури, при това с безспорно по-голяма важност от тази на Давидовата звезда.

Свързала съм планетите в тяхната последователност. Образуваната фигура е правилен шестограм. Ако си припомним строежа на Вселената и факта, че шестограмът е полето на живот на Демона на Мрака, и материалното начало, получената фигура е безспорно с несравнимо по мащаб значение за живота, този който е горе, и този, който е долу, спрямо идеята, която човечеството е вложило в Звездата на Давид.

Както каза колегата Боби Лазаров, в опи­та си да съкрати текст в репортажа, това е просто снежинка. За някой е снежинка, но за християните тази фигура има своето ясно значение и се нарича Хризма. Тя съчетава в едно първите букви от името на Иисус Христос – I и Х. Как ви се струва, дали този знак има по-малко значение от Давидовата звезда и трябва да бъде пренебрегнат само защото нечия фантазия не е под­сетила собственика си за неговото съществуване. Да се върна обаче в астрологичната реалност.

Свързала съм планетите, които образуват опозиция. Луната е в опозиция със Сатурн, Марс и Юпитер са в съвпад и са в опозиция с Плутон, Венера е в опозиция с Нептун.

Нито Хризмата, нито шестограмът на Демона, който изобразих­ме в звездната карта на деня 29.07.2013 г., имат каквото и да било астрологично значение... но е ваше право дали ще ги тълкувате.

Статията е продължение на >>