вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Президентът Румен Радев е в лична година на материални стремежи

Мислите на президента са обсебени само от пари, но и на кармична разплата
Румен Радев

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на запознанства. Да преценява добре хората, които допуска до себе си.

Октомври е трудният му месец във всяко отношение. Длъжен е сам да надмогва препятствията, породени от независещи и непредвидими причини. Търси ли помощ, ще му бъде отказана. Получи ли помощ, тя ще има за цел бъдеща вреда. Месецът е изпълнен с умишлени проблеми, създаващи напрежение в обществото. Целта е обичайната – срив на управлението и мечти за предсрочни избори. Опозицията, парламентарна и извънпарламентарна, е в истерична емоционална криза, която е причина за подклаждане на недоволство сред народа.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е в лична година на анализ и обогатяване с нови знания.

През октомври е в месец на материална стабилизация, но и на кармична разплата. Съветвам го да е внимателен и да се оглежда на всички страни. Напрежението в политическия живот на държавата нараства и не е изключено да се наложи дори намесата на неговото министерство за успокояване на провокирано обществено брожение. Опитите, преминаващи в истерия, да бъде дестабилизирана държавата чрез неочакван подход, се увеличават.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките.

През октомври го съветвам да бъде особено внимателен в думите си, да е умерен с критиката, но директен, когато е в правото си. Не бива заради негови действия да провокира разногласия в коалицията, които – привидна пушилка, ще бъдат използвани от опозицията. Да не забравя, че ако не подплатява всичко с факти, ще бъде честа мишена на безпричинна критика, която от своя страна го наранява и предизвиква към агресивно и непремерено говорене.

Лидерът ДПС Мустафа Карадайъ е в лична година на стабилизация.

През октомври е в негова полза да подложи на анализ действията си, действията на съпартийците си и да успее да разбере на първо място най-наболелите проблеми в партията, на която е начело. Не го ли стори, до края на годината е орисан на неприятни изненади, на неочаквани удари от хора, на които е разчитал и се е доверявал, само защото са решили, че има опасност да ги отдалечи от публичния политически живот на държавата и от светлината на прожектора.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения