вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Интересни планетарни аспекти за януари 2019 година

планети
Снимка: pixabay

Уран е ретрограден в Овен в периода 01.01.2019 - 06.01.2019 - 22.27 ч.

Без значение в кой знак е планетата, тя е носител на стремеж към духовно и интелектуално израстване, но в този случай, с присъствието си в Овен мнозина отказват да се примирят с мисълта, че света може да живее в застой. Ето я причината за техния стремеж да накарат хората да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляват в битките си за надмощие, и без друго ще успеят в отредения им момент, стига да са се родили в своето време и човечеството да е готово да ги разбере и приеме вижданията им.

1 януари 2019

Марс в Овен - изявете цялата си сила и възможност от първия ден на новата година. Смелостта и желанието за активни действия се засилва. Въпреки това преди да заложите на един или друг поеркт обмислете всичко внимателно.

2 януари 2019

Съвпад Слънце - Сатурн - заредени сте с много положителна енергия, изпълнени с оптимизъм, знаещи какво искате от живота и как да го постигнете. Очакват ви както запознанства така и помощ от приятели и познати. Бъдете пестеливи.

3 януари 2019

Квадратура Меркурий - Хирон - аспектът не ни позволява да се главозамайваме, да гоним химерични цели. Възможно е да ни тласне в другата крайност - на пълна апатия и нежелание да се развиваме като личност.

4 януари 2019

Тригон Меркурий - Уран - Заради този аспект няма да сме особено любими на хората от нашата среда, защото обичаме да се ровим във всички тъмни кътчета на човешката душа. Любопитството ни е безгранично и ни помага да напредваме в интелектуалното си и духовно развитие, но не бива да се възползваме от човешките тайни и да нараняваме тези, които са ги споделили с нас.

6 януари 2019

Новолуние в Козирог - Наблегнете на важното в живота си. Честността и правилните, коректни действия са вашия начин за възход.

8 януари 2019

Квадратура Меркурий - Марс - прибързаните думи или критиката са днес са в наша вреда. На всяка цена сме длъжни да си наложим такт, търпение, умереност и уважение към околните. Директният отказ да изпълним молба, която не е възможностите ни ще ни спести бъдещи проблеми и душевно страдания.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения