вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Интересни планетарни аспекти за февруари 2019 година

планети
Снимка: pixabay

1 февруари

Квадратура Луна - Хирон

Стремежът за творчество е в непрекъсната борба с желанието да сме полезни на околните, защото не успяваме да отказваме поисканата услуга с подобна добродушна мекушавост, естествено в наша вреда. В състояние сме сами да изпълним живота си с неприятности и неудовлетворение. Обикновено взима връх желанието да се жертваме за обществото и жалещите се негови представители, но е полезно да помислим дали си струва да го сторим точно сега, н този си живот.

2 февруари

Квадратура Луна - Марс

Не бива да драматизирате всичко в живота си и прибързано да се впускате да отмъщавате или да обвинявате. Не е лошо да се научите да мерите приказките си, защото след време може да съжалявате, но ще бъде късно, за да коригирате отношенията си.

Квадратура Марс - Плутон

Да се заемем само с неща, за които сме дорасли и да не надскачаме възможностите си, дори и ако ни ласкаят и ни убеждават в нашето величие, само защото някой иска да ни използва.

3 февруари

Венера е в Козирог

Сега е идеалния период да осъзнаем красивото в живота, но не само в личния, в любовта и брака, а в професионалните ни отношения и кариерата, която градим или мечтаем да съградим.

4 февруари

Новолуние във Водолей

Време е да осъзнаем, че можем да сме различни и сега е мига да го стори без колебание. Да бъде добри, но мярка, да бъдем категорични в мнението си, но ако сме прави и сигурни във фактите, да обичаме всеотдайно, но ако отговарят на чувствата ни.

5 февруари

Съвпад Меркурий - Лилит

Трудно ще пренебрегнем факта, че сме омаловажавани и ще искаме да вървим напред и към но връх. Можем да го постигнем, въпреки препятствията.

Съвпад Марс - Лилит

Ако се борим за равенство в живота, без значение дали в личния или професионалния е в наша полза осъзнаването, че лесните успехи са в страни от пътя ни и че няма да ни е лесно, но ни очакват натоварени и напрегнати дни.

8 февруари

Секстил Меркурий - Марс

Доказали сте вашия професионализъм, ако не сте, днес е подходящият момент да го сторите, но не очаквайте веднага да ви припознаят като незаменими.

9 февруари

Съвпад Слънце - Лилит

За да бъдем възнаградени сме длъжни да се научим на толерантност. Ако съумеем да сме отговорни и да спазваме дадените обещания, успеха ще е с нас.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения