Интересни планетарни аспекти за август 2017 година

Планети
Снимка: iStock

1 – 31 август 2017 г.
Нептун е ретрограден в Риби
Продължава периодът на осъзнаване и изчистване на кармични грешки, натрупани в минали прераждания или от този живот. Гласът на нашата интуиция ще ни помогне да открием пътя, по който да ги поправим. Странни и нетипични отношения с познати или непознати са отглас от предходен живот.

1 – 31 август 2017 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Не бива да сте тревожни при срещи и раздели с любими хора, партньори, приятели, познати, защото докато Плутон е ретрограден в Козирог, имате шанса по собствена воля да промените обкръжението си и да отдалечите хората, с които нямате допирни точки или липсва взаимна търпимост.

1 – 31 август 2017 г.
Хирон е ретрограден в Риби
За пореден път Хирон предупреждава да забравите лесните начини за печелене на пари, особено ако е за сметка на нечии загуби или провал, за да не търпите Съдбовни удари, които няма лесно да осъзнаете от какво са породени, а причината е липса на почтеност в действията и стремежите. По-добре поставете ръка на сърцето си и се извинете или помогнете на човека, на когото сте навредили, да възстанови загубите. Не мислете, че действието ви е наивно, така ще си спестите болезнени Съдбовни удари, когато си вярвате, че сте в най-силна позиция.

1 – 16 август 2017 г.
Сатурн е ретрограден в Стрелец
Планетата ни помага да осъзнаем мястото си в този живот, знанията и интелекта си и да не се опитваме да навлизаме в чужда територия, за която не сме готови. Ще си спестим удари от неприятели и ще избегнем опасността от изолация заради липса на толерантност към чуждите знания.

3 – 31 август 2017 г.
Уран е ретрограден в Овен
И в най-незаинтересованите, семпли и ограничени хора ще проблесне искрата на несъгласието, че животът около нас е в застой, а делникът ни – скучен. Засилен е стремежът да накараме околните да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, за да не се окажем победители, но губещи.

13 – 31 август 2017 г.
Меркурий е ретрограден в Дева
Засилва до маниакалност перфекционизма във всяко отношение. Липсата му води до ярост, лични и професионални провали заради неконтролируемия изблик на агресивна емоция. Най-силно повлияни са родените в Дева, Козирог, Телец и Рак. Семейните или ще се примирят и дори с цената на доза самоунижение ще стабилизират проблемния си брак, или ще се решат на раздяла заради отказа им да бъдат в подчинение на половинката си, родена в един от тези знаци, или заради опитите є да наложи ред, който отхвърлят.

1 август 2017 г.
Квадратура на Луната с Лунен възел
Противоречието е в нежеланието ни да осъзнаем своята карма – положителната и негативната, и да преосмислим поведението си, за да не си създаваме кармични врагове. Смирението е по-доброто решение от противопоставянето и битките, които могат да имат трагичен завършек, във вторник, деня на Марс, и заради Луната, преминаваща от Скорпион в Стрелец, която засилва агресията на мнозина с по-нестабилна психика.

4 август 2017 г.
Квадратура на Юпитер с Плутон
Време е да промените представите си за щастие, защото погрешните са вашият най-голям враг. Не бива да търсите лесните печалби, за да задоволите капризите на търсещия непрекъснато емоции ваш дух.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения