вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Думи. Мълвят любов, но палят война

думи
Снимка: iStock

Думите и делата, знаем, невинаги имат връзка помежду си. Има планети в съчетание с номерологични вибрации, под чието влияние думите отлитат като шума подгонена от вятъра, без спомен за изреченото, без желание за мъст. Океан от думи да изглаголим, биват забравени като летен дъжд под знойно слънце. 2019 година, подвластна на Юпитер и на вибрация 3, обаче не е от тях. Тройката подтиква към говорене, но в годината на Юпитер всичко се помни. Дословно или донаписано от нашите чувства и емоции. Правилни думи се разбират грешно, грешните – още по-крайно. А Юпитер подтиква към действие, често потискайки разума и давайки пълна воля на агресията. Не бързайте да казвате, че отпреди Нова година само за това говоря и предупреждавам. Да, така е, и ще продължа да го правя, защото една грешна или недоразбрана дума може да възпламени крайна агресия. Ей така, от нищо. Насилствено отнетите животи само през януари са пример за всички, които могат да разчитат звездните знаци. А е отминал само един месец от 2019-а. България и без това се топи най-бързо на цялата планета – без война. Да забавим малко темпото, като говорим по-малко, премисляме всяка дума и бързо казваме извинявай, ако усетим полъх на неразбиране в човека или в хората, с които говорим.

От умението ни да сме тактични, въпреки че за мнозина това е почти невъзможно, зависи да съхраним добрите си отношения с околните и да не си печелим неприятели, които превръщаме в кармични врагове, обсебени от омраза към нас и готови на всичко, за да ни мъстят. Такива ги твори Юпитер в съчетание с вибрация 3. Дори и да искаме да сме независими, да говорим това, което мислим и чувстваме, не бива да забравяме, че сме обществени създания. Длъжни сме да се приспособяваме и сработваме със средата, в която битуваме, за да не бъдем отхвърлени и потърпевши от словесна и физическа агресия.

В годината на Юпитер думите се помнят и рано или късно подтикват към действия. Ако човекът е разумен и се контролира, трудно би могъл да избухне в сляпа агресия, водеща до унищожението на семеен, интимен, делови партньор или на случайно сблъскал се с него минувач на улицата, забравил да каже извинявай. Но в колцина разумът властва над емоцията?

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения