вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

2018-а – меланхолия, криза, възход

кафе, момиче, жена
Снимка: pixabay

Отмина годината на Слънцето и вибрация 1 – на Светлината, на новото, което нахълта, желано или натрапило се, добро или не толкова, в живота ни. Година на ново начало, на успешни начинания, година, която притъпи марсовата агресия, потребността да воюваме и да се нараняваме не само физически, но и с думите и делата си. Отмина година на възход, умиротворение, съзидание, но и на засилен меркантилизъм, подтикван от Петела в източния зодиак, която подведе мнозина да търсят лесни, бързи, дори рисковани и непочтени начини за забогатяване, довели не малко от тях до среща със закона още преди да е приключила годината, защото Петелът не допуска лесни печалби. Към някои Слънцето беше добронамерено и ги сгряваше с топлите си живителни лъчи, други изпепели в огнения си плам, но дали техните страдания ще отминат в годината на Луната, зависи само от собствените им действия, защото Луната вглъбява, но късмет не дарява.

На мнозина не беше по силите да овладяват гнева си. Без да осъзнават, че горят в пламъците на собственото си озлобление към всичко и всеки, те натовариха кармата си и превърнаха в свои кармични врагове не само случайни хора, а и най-близките си. Злобата, ескалирала до степен на омраза и мъст, убийствата – битовите и за разчистване на сметки, насилието между деца и ученици, пожарите, умишлени или заради безхаберие и мисловна немощ, катастрофите с много загинали заради егоцентризма и неподчинението на индивиди с лабилна психика обещават отново и отново кармична разплата в годината на Луната.

След напрегнатата година на Слънцето, презаредена с енергия, градивна или унищожителна, Луната през 2018 година, подвластна на вибрация 2, ще ни помогне да забавим крачка, да успокоим темпото си на живот, да се вгледаме в себе си и по-често да се затваряме в дома си и се чувстваме добре в самотата си.

Нощният ни Светлик формира нашия характер, емоциите ни, помага ни да творим, но и ни наказва, когато сме пасивни и отказваме да се пригодим към обществото и средата, в която сме се родили и се развиваме. През 2018 година ще сме подвластни на нашите спомени – от детството и до настоящето. Добри или лоши, те са оставили ярка следа в живота ни и са ни наложили правила, които ще улеснят битието ни, ако ги спазваме, или ще вгорчат дните ни, ако им се противопоставяме и пренебрегваме компромиса, дори когато ни е от полза. От проблемите и кризите – лични, професионални, душевни, ще се излиза бавно, до степен на отчаяние за слабите по характер хора, някои от които ще направят опит дори да отнемат сами живота си. Най-облагодетелствани по пътя към успеха през тази година са родените в Рак и всички, които имат Луна или асцедент в този зодиакален знак, управляван от Луната, но няма да са малко хората, чули за себе си нарицателното „предател“... дори и най-успелите.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения