Лидерът ДПС Мустафа Карадайъ е в лична година на стабилизация, в която ще жъне резултатите, положителни или негативни, от собствените си действия.

През януари е длъжен да анализира действията си през изминалата година, да осъзнае грешките си, да коригира речника си и да преценява правилно думите, които използва. Така ще си спести поредната доза критика, че не умее да се изразява, казва едно, а мисли друго, разнобой, който може да доведе до смяната му като лидер на ДПС. Ако държи да остане на поста си и да си спести негативните обрати, е време да осъзнае реалностите в държавата, вместо да се отдава на мечти и фантазии.

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на запознанства. Да преценява добре хората, които допуска до себе си.

През януари го очакват трудности, породени от странични и неподвластни на предвиждане фактори, с които ще се справи с лекота, ако не се поддава на опитите да бъде принуден да спори или пък да се оправдава. Той си има своите задачи и в месеца на рутина успява да ги отхвърли със спокойствие и да си гарантира успешните месеци до рождения си ден. В негова полза е да избягва подписване на международни договори за инвестиции, ако не са неотложни, но тогава да има клауза за преподписване.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е в лична година на анализ и обогатяване с нови знания.

През януари има шанса да постигне както завидна лична, така и професионална финансова стабилност. И тъй като месецът е на кармична разплата, за да постига целите си, от него се изисква да е умерен и премерен в думите и действията си, да поднася информацията обвързана само с факти и доказателства, без емоция. Така ще избегне опасността да натовари негативно кармата си заради опити да рушат авторитета му, хващайки се за някоя не на място изречена дума.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките.

Месецът на кармична разплата и възможност да претвори създадената негативна карма в положителна няма да му е от полза, защото трудно ще овладява непремерените си думи. Всеки опит за обвързване с провалили се, дискредитирани политици и желание за коалиция извън съществуващата е в негова вреда, защото кармата му, свързана с България и политическата му коректност, са на път да разрушат и личния, и професионалния му живот.