През юни Меркурий е ретрограден от 7.06. до края на месеца. Не бива да подписвате договори, да сменяте работата си, да уговаряте и правите инвестиции, да взимате заеми, да купувате бяла и черна техника, за да не си създадете бъдещи проблеми. Ако договорите са неизбежни, то направете така, че да има клауза за преподписване, когато планетата ще е в своето директно движение. Използвайте тези дни, за да се справите с проблемите в личния си живот и да отхвърлите изостаналите си задачи, както и рутинните си задължения. Интуицията ви е засилена от факта, че Меркурий е в Рак.

На 9.06. Нептун също навлиза в своето ретроградно движение и изисква да преценим дали сме се доверили на правилните хора. Избягвайте да създавате конфликти, за да не си спечелите кармични врагове.

Пълнолунието на 13.06.2014 година ще ви донесе хубави емоции.

Под влияние на квадратурата Марс - Плутон на 14.06. ще изчистите пътя си от досадници. Гледайте смело напред и не се колебайте да обмислите бъдещите си планове и цели.

Опозицията Марс - Уран на 25.06. ви подтиква към рисковани действия, които са ви забранени.

Новолунието на 27.06.2014 година позволява да направите някого щастлив.

Квадратурата Венера - Нептун на 29 юни ви прави податливи на ласкателства и комплименти, които може да ви подведат и провалят.