На 1 август 2014 година Меркурий преминава в Лъв. На 2 август е в съвпад с Юпитер. Наложете си или се научете на изкуството да изслушвате, вместо да се противопоставяте на всеки за всичко.

Слънцето е в съвпад с Меркурий на 8 август и заедно образуват тригон с Уран на 8 и 9 август, както и квадрат със Сатурн на 9 август. Съветът ми е да приемате всичко случващо ви се в тези дни като изпитания за вашата лоялност и издръжливост, на умение без агресия да кажете мнението и да поднесете идеите си.

Пълнолунието на 10 август ви дава възможност да осъзнаете, че сте по-различни от другите хора. Дали е така? Ако отговорът е положителен, се замислете дали не сте сами срещу целия свят.

На 12 август Венера преминава в Лъв и изисква да дарявате обичта си на околните, но не и когато не е заслужена.

На 15 август Меркурий преминава в Дева, където е на своя трон. Време е да направите преоценка на идеите и мнението си и ако има какво да коригирате да го сторите незабавно.

На 18 август Венера е в съвпад с Юпитер в Лъв. Наложете си спокойствие и ще видите колко много възможности ви предоставя Съдбата.

На 19 август Меркурий е в опозиция с Нептун и ви дава възможност да изявите вашите скрити сили и възможности и да разберете кой не е искрен с вас.

На 21 август Меркурий образува тригон с Плутон и на 24 август опозиция с Хирон. Ще изживеете болезнени истини, които сте отказвали да приемете.

На 25 август съвпадът Марс и Сатурн ви позволява да проявите благоразумие и да простите на неприятелите си, естествено, ако не са ви навредили необратимо.

Новолунието на 25 август ще ви изненада с неочаквано посещение. Заради квадратурата на Венера със Сатурн на 26 август и с Марс на 27 август бъдете със засилено внимание.