Кметът на София Йорданка Фандъкова е в лична година на глобални промени, която изисква да е максимално активна и да гони с упорство и даже непреклонност целите си.

През юни прибързаността, качество заложено й от нейния зодиакален знак, води към проблеми. Такт и търпение е печелившото поведение. Да не се доверява на хора, които веднъж са предавали доверието й, защото ще го сторят отново. Съдбата й позволява да съхрани добрите отношения със своите подчинени, но и да изглади недоразуменията там, където съществуват, за да не блокират пътя й през следващите месеци.

Президентът Росен Плевнелиев е в личната си година на материална стабилизация и кармична разплата.

През юни, от една страна, има възможност да претвори в положителна кармата, която е създал с България, с избирателите и със своите подчинени, както и с парламентарно представените партии. От друга, ще донесе полза на България, ако успее да подпише икономически споразумения, които да внесат инвестиции в страната ни и да съживят българската икономика и производство. Месецът му позволява да извърши глобални промени, които могат да бъдат положителни или отрицателни единствено заради собствените му действия и ще формират живота му в личен и професионален план през следващите девет месеца.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов до рождения си ден е в лична година на анализ и себеанализ, позволяваща му да наложи идеите си с лекота. След това навлиза в година на материална стабилизация, но и на кармична разплата.

До рождения си ден е в месец на трудности, породени от странични и непредвидими фактори. Юни, след рождения му ден, позволява да предприеме глобални промени и пътувания, но само от него зависи те да бъдат положителни и да не са във вреда на ГЕРБ заради проява на прибързаност, необмислени думи и действия. Както си подреди месеца след рождения ден, такива ще бъдат неговите следващи девет месеца.

Лидерът на БСП Сергей Станишев, в лична година на материална стабилизация и кармична разплата.

Месец юни го зарежда с променливо настроение и неочаквана смяна на мнението му, заложена и заради неговия ден на раждане. Месецът няма да е лесен за него. Трудно ще спази изискването да твори само положителна карма, което всъщност му е и безразлично, стига да постигне целта, която си е поставил, и която не е задължително да съвпада с интересите на БСП. Месецът му дава шанс да увеличи материалното си състояние.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков до рождения си ден е в личната си година на ново начало, забраняваща прибързаност в думи и действия. След това навлиза в лична година на Съдбовно подчинение, която му забранява да надскача възможностите си, изисква такт, компромис и търпение в общуването.

В негова полза е да не забравя, че председателското място в парламента не отговаря на изискванията на вибрация 16, заради която е в състояние да съсипе не само своя авторитет, но да навреди и на България. След като месец юни за него е месец на материална стабилизация и кармична разплата, е в негова полза да е търпелив и умерен в думите си. Да спазва Съдбовните предупреждения, ако иска да съхрани позицията си.

Лидерът на ДПС Лютви Местан е в личната си година на стабилизация, в която ще жъне резултатите от всички свои предходни действия.

През месец юни има възможност да осъществи полезни запознанства, както лични, така и свързани с оглавявана от него партия ДПС. Съветът ми е да внимава и да преценява добре хората, които допуска до себе си и в редиците на ДПС, за да не се окаже, че без да иска, е допуснал неприятели, които целят да достигнат до вътрешните проблеми на партията и да вредят чрез тях, като убеждават членове да напускат и да се присъединяват към други формации, не задължително етнически.

Министър-председателят Пламен Орешарски е в година на контакти, на запознанства, на срещи с хора, които не винаги са подходящи, защото го използват, докато им е потребен.

През юни е орисан на емоции, на работа в полза на хората, която не му се удава, на чувствителност към отправената му критика, особено когато е градивна, защото не признава грешките си. След като заема поста премиер на България, не бива да критикува и напада опонентите си с думи, които след време ще се върнат като бумеранг към него, но не само в негова вреда, а във вреда и на България.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на нови контакти и нова среда, позволяваща му успешни пътувания и нови начинания.

Юни е емоционалният му месец, в който е добре да премълчава, да не критикува, а най-добре ще е, ако изобщо не участва в публични изяви, независимо какви са резултатите от изборите за евродепутати и дали се е лишил от представителство в Европарламента. Така ще си спести излагането заради словесната агресия, която ще е склонен да излее върху опонентите си, както и сблъсъка с органите на реда заради поведението си към хора, които ще предизвиква, за да бъде жертва

{* *} {literal} {/literal}