Обща характеристика
Второто служебно правителство за по-малко от две години беше обявено на приемлива дата. Ден на промени за България, но общата вибрация е на Съдбовно подчинение. Това означава, че служебните  министри ще се сблъскат с непреодолими проблеми при изпълнение на своите задължения, които са им наследство от подалото оставка правителство на БСП, някои от които няма да бъдат преодолени в рамките на мандата на служебния кабинет.

Денят, в който служебният кабинет встъпи в длъжност, подтиква към работа за налагане стабилност в държавата и в работата на институциите, а общата вибрация е носител на ползотворно общуване, срещи и уговорки. Те ще помогнат за възстановяване на хармонията в отношенията между хората, ако няма провокирани безпричинни протести, за да бъдат блокирани възможностите да излезе наяве всичко онова, което правителството на тройната коалиция е натворило във вреда на България.

Интересен е фактът, че в този служебен кабинет има седем министри, включително и премиерът Близнашки, родени на дати на кармична разплата. Петима от тях са родени под влияние на вибрация 4, а двама под влияние на вибрация 17. Това съвпадение, което, въпреки че съгласно заложеното от звездите, е случайно, носи шанс за кармична разплата между избиратели, политици и управляващи, която ни е изключително необходима. Очаква ни период на преболедуване, страдание и лишения, докато държавата отново влезе в градивния за нея правилен път.

Най-много министри са родени в земни знаци
Те създават от тях упорити и инатливи хора, които основават действията и убежденията си преди всичко върху набрания житейски опит и прозаичната действителност. Не обичат необмислените постъпки, нито пък им харесва прахосничеството и задоволяването на егото с луксозни непотребности. Винаги се стремят към реални действия и резултати и с невероятно търпение и упоритост вървят към целта си. Могат да възприемат света в цялото му разнообразие от форми, миризми и цветове и да го разберат, защото всичко е осезаемо и те го виждат или усещат със своята земна същност. Никога не се отказват от започнатото, дори и да се наложи да вървят бавно към целта,  продължават по пътя си, което работи в полза на България и народа ни. Бих могла да кажа – жалко, че само 100 дни ще управляват тези хора.

На второ място са представителите на огнените знаци
Родените под това влияние са бързи и спонтанни. Винаги преливат от сили и енергия. За тях е важен моментният импулс. В същото време са  вглъбени и  обективни, особено когато трябва да вземат  сериозно и жизненоважно решение. Самоуверени, винаги  бодри и готови за атака. Искат  да бъдат уважавани и да се изявяват най-добре от всички, но понякога тези положителни качества се превръщат в стремеж за постигане на лични цели.

На трето място са представителите на въздушните знаци
Те  са волни души и идеите им са носители на обещанието за бъдещо осъществяване. Отдават  голямо значение на разсъжденията и проверката на истинността, както и на думите, с които си служат много добре и успяват да бъдат убедителни. В действията си или в намесата си в нечии действия  са безпристрастни и не само че съветът им е обективен, а и чрез своята неутралност слагат позволената граница за намесата си. Не са склонни да навлизат в дълбочината на нечии чувства и емоции, както и да се товарят с чужди проблеми с години, защото са над всичко това. Изискването към тях заради постовете, които са поели, е именно да работят за разрешаване проблемите на хората.

Само двама от министрите са родени във водни знаци
Притежават невероятна интуиция, силно въображение и  богата душевност. Те са привърженици на сетивата и усещанията, които получават чрез тях. Много са емоционални и винаги са изпълнени със състрадание към околните, което често  преминава в съжаление към тях самите, защото са неразбрани. Обикновено се доверяват изцяло на своята интуиция. Свързани са с дълбочината на човешката същност.  Едва ли ще са особено полезни на постовете, които заемат, ако не потискат тези си качества.

Луна в Лъв
Най-много министри - 4,  имат Луна в Лъв в своята звездна карта
Всички те притежават общата характеристика да са свръхчувствителни хора, раздаващи щедро и от сърце обичта си. Всички около тях усещат загрижената им добронамереност и готовност да помогнат. Ако не ги оцените по достойнство за свършената работа и техния професионализъм  и не получат признанието, което заслужават, се чувстват засегнати и са способни да мъстят, преди всичко като се дистанцират, за да бъде осъзната липсата им и тяхното благотворно влияние. Стремят се да са винаги на върха и да са водачи, в което няма лошо, стига в този случай да не е във вреда на България.

Меркурий в Дева
Най-много министри  - 4, имат Меркурий в Дева в своята звездна карта
Планетата е на своя трон като управител на знака Дева и дарява хората, родени под това влияние, с бърз и остър ум и най-вече с умелост във всяка рутинна работа. Характерното за тях е, че идеално внасят ред на работното си място, а и във всякакви ситуации. Отлично се справят с парите и материалното в живота. Умението им да оценяват бързо нещата с истинската им стойност е тяхната най-ценна дарба. Затова са незаменими във всички области на банковото дело и финансите. Добре се сработват в нова среда. Ръководните позиции, които заемат, изискват да си наложат спокойствие, да не опитват за променят хората около себе си, за да не си създадат здравословни проблеми, когато осъзнаят, че няма как поемат работата на тези, които им пречат.

Меркурий в Скорпион
На второ място е групата  от 3-ма министри с Меркурий в Скорпион в тяхната рождена звездна карта
Притежават достатъчно интелект и сила на ума, които им помагат да развият заложбите си. Способни са да концентрират усилията си върху една точно определена цел. Преследват я, без да отвличат вниманието си със странични неща. Когато са заети с нещо, те потъват изцяло в своите занимания, докато ги завършат. Умеят идеално да прикриват чувствата си, но въпреки това привличат хората към себе си и будят доверие у тях, докато в един момент се превърнат в незаменими. Изредените качества ще им помогнат да донесат полза и на България във времето на управление на служебното правителство.

{* *} {literal} {/literal}