Обща характеристика
Второто служебно правителство за по-малко от две години беше обявено на приемлива дата. Ден на промени за България, но общата вибрация е на Съдбовно подчинение. Това означава, че служебните  министри ще се сблъскат с непреодолими проблеми при изпълнение на своите задължения, които са им наследство от подалото оставка правителство на БСП, някои от които няма да бъдат преодолени в рамките на мандата на служебния кабинет.

Денят, в който служебният кабинет встъпи в длъжност, подтиква към работа за налагане стабилност в държавата и в работата на институциите, а общата вибрация е носител на ползотворно общуване, срещи и уговорки. Те ще помогнат за възстановяване на хармонията в отношенията между хората, ако няма провокирани безпричинни протести, за да бъдат блокирани възможностите да излезе наяве всичко онова, което правителството на тройната коалиция е натворило във вреда на България.

Интересен е фактът, че в този служебен кабинет има седем министри, включително и премиерът Близнашки, родени на дати на кармична разплата. Петима от тях са родени под влияние на вибрация 4, а двама под влияние на вибрация 17. Това съвпадение, което, въпреки че съгласно заложеното от звездите, е случайно, носи шанс за кармична разплата между избиратели, политици и управляващи, която ни е изключително необходима. Очаква ни период на преболедуване, страдание и лишения, докато държавата отново влезе в градивния за нея правилен път.

{*

Най-много министри са родени в земни знаци
Те създават от тях упорити и инатливи хора, които основават действията и убежденията си преди всичко върху набрания житейски опит и прозаичната действителност. Не обичат необмислените постъпки, нито пък им харесва прахосничеството и задоволяването на егото с луксозни непотребности. Винаги се стремят към реални действия и резултати и с невероятно търпение и упоритост вървят към целта си. Могат да възприемат света в цялото му разнообразие от форми, миризми и цветове и да го разберат, защото всичко е осезаемо и те го виждат или усещат със своята земна същност. Никога не се отказват от започнатото, дори и да се наложи да вървят бавно към целта,  продължават по пътя си, което работи в полза на България и народа ни. Бих могла да кажа – жалко, че само 100 дни ще управляват тези хора.

*} {literal} {/literal}