1 СЕПТЕМВРИ 2018 – СЪБОТА
Детето, родени в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде упорито, инатливо и целеустремено. Ще се опитва да направлява живота на околните. Съдбовният му  път е причината да се стреми да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори.

2 СЕПТЕМВРИ 2018 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде умерено и тактично, но в същото време готово да подрежда живота на хората около себе си, понякога с агресия. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота само без странична помощ.

3 СЕПТЕМВРИ 2018– ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Ще бъде общително, ще говори добре и ще обича да го слушат. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън своята родина.

4 СЕПТЕМВРИ 2018 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Марс. Денят му на раждане, ако само го избрало, е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване ще изчисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да гради стабилност в личен и професионален план и да създаде хармония в живота си. Денят не е добър избор за раждане със секцио или предизвикано раждане.

5 СЕПТЕМВРИ 2018 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий, който е управител и на зодиакалния знак. Ще бъде подредено, добър партньор в личен и професионален план, но и любвеобвилно и чаровно. Ще се стреми към перфекционизъм в работата си.  Ще бъде и променливо и устремено да пътува. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

6 СЕПТЕМВРИ 2018 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер.  Вибрацията в деня му на раждане е носител на стремеж към стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква с труда си да гради материалната си стабилност.

7 СЕПТЕМВРИ 2018 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. Ще бъде устремено към духовно и интелектуално израстване и ще умее да говори добро. На моменти ще е лъчезарно, в други ще е затворено в себе си. Съдбовният му път е носител на емоции и чувствителност.

8 СЕПТЕМВРИ 2018 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Сатурн. Вибрацията в деня на раждане го орисва на кармична разплата и трудности в живота, ако се роди само в този ден, а Луната го превръща в меланхолично и готово да помага на хората. . Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 СЕПТЕМВРИ 2018 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Понеже вибрацията в деня му на раждане е управлявана от Марс то ще бъде изключително упорито, на моменти агресивно, ако види, че не успява да постигне целите си и да наложи мнението си. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си.

10 СЕПТЕМВРИ 2018 – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Ще бъде импулсивно, общително, инатливо и ще успява да налага мнението и идеите си с лекота. Ще се стреми винаги към върха. Второто място няма да му харесва. Съдбовният му път на своя ред е причина да общува и често да сменя средата си.

{*


11 СЕПТЕМВРИ 2018 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Марс. От една страна ще бъде умерено, на моменти бавно при взимане на решения, а от друга, когато вече ги е взело, ще отстоява упорито и безкомпромисно позициите си. Съдбовният му път изисква да се справя с трудностите без странична помощ.

12 СЕПТЕМВРИ 2018 – СРЯДА
Детето, родено в този ден е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий, който управлява и знака. Ще бъде общително, чувствително и съпричастно към проблемите на хората, но е добре да се научи как да разпознава кого да не допуска в живота си, за да не бъде използвано. Съдбовният му път изисква да да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

13 СЕПТЕМВРИ 2018 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер. Натоварено е с избраната от него кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, ако само е избрало да се роди в този ден. Числото 13 му носи и късмет, ако успее да се възползва от неговата сила и не действа прибързано. Не бива да допуска до себе си хора, които не са добронамерени. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14 СЕПТЕМВРИ 2018 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. Заради вибрацията в деня си на раждане ще е променливо, неспокойно и готово да пътува по света. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера.

15 СЕПТЕМВРИ 2018– СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Сатурн, който ще забавя взимането на важни решения,  за да избегне грешките. Ще се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Длъжно е да постига целите си по честен начин, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да да постигне с труда си материална стабилност и финансова независимост.

16 СЕПТЕМВРИ 2018– НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде упорито, интелигентно, но орисано да се примири с второто място в живота, а този факт от своя страна ще го превърна в агресивно и готово да се бори за първото, но не винаги с успех. Съдбовният му път е причината да е емоционално и чувствително. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

17 СЕПТЕМВРИ 2018– ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Вибрацията в деня му на раждане е носител на избраната от него кармична разплата, ако се появи само в този ден на бял свят. Ще бъде общително и готово да помогне на нуждаещите си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

18 СЕПТЕМВРИ 2018– ВТОРНИК
Детето, родено в този ден е подвластно на Дева и на управителя на деня Марс. От една страна е орисано на кармично наказание, заради проява на егоизъм в предишно прераждане, но само ако то е избрало този ден на раждане, за да коригира кармата си. От друга ще проявява егоизъм до степен на агресия по отношение на чувствата и ще иска да получава много, а да дава малко от себе си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не допуска странично влияние и импулсивни действия. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

19 СЕПТЕМВРИ 2018 – СРЯДА
Детето, родено в този ден е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде амбициозно, устремено на всяка цена към първите редици, но също така и очакващо винаги да е възкачено на пиедестал, дори и когато не го заслужава. Научете го да е целенасочено и по-умерено в действията си. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си докато намери своята.

20 СЕПТЕМВРИ 2018– ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер. Денят му на раждане изисква да внимава кого допуска в живота си, за да не търпи разочарования. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ.

*} {literal} {/literal}