1 ЮНИ  2018– ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Венера. Ще бъде целеустремено и амбициозно, заради зодиакалния знак и вибрацията в деня на раждане. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

2 ЮНИ  2018– СЪБОТА
Детето, родено в този ден е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да не сгреши вярната посока. Денят му на раждане е причина да е колебливо и неуверено, много любвеобвилно и готово да помогне на всеки. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

3 ЮНИ  2018 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде общително, приказливо и ще сменя често средата си, ще е чаровно и любвеобвилно. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

4 ЮНИ  2018– ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Луната. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава какви хора допуска до себе си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 ЮНИ 2018 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Марс, който ще е причината на моменти да е агресивно и нападателно, когато иска да наложи мнението си. Заради вибрацията в деня му на раждане ще задоволи жаждата на Близнаци, да пътува по света и да го опознава. Променливо и с много различни интереси. Съдбовният му път изисква да преодолява допълнителни трудности, породени от странични фактори.

6 ЮНИ 2018 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Меркурий  планетата управител и на знака. Ще бъде замислено и на моменти затворено в себе си заради влиянието на планетата управител на деня. Вибрация в деня му на раждане е причина за стабилност и умение да живее в хармония с околните. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

7 ЮНИ 2018 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Юпитер, който ще го зарежда с инат и агресия. Ще бъде замислено и на моменти затворено в себе си заради влиянието на планетата управител на деня. Вибрация в деня му на раждане е причина за стабилност и умение да живее в хармония с околните. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

8 ЮНИ 2018 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Венера. Денят му на раждане, ако си го избрало само, го орисва на кармична разплата и материални стремежи. Съдбовният му път изисква да гради кариера в интелектуалната сфера. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 ЮНИ  2018 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Близнаци и на управителя на деня Сатурн, който ще му пречи да е прибързано и ще му помога да обмисля добре действията си. Ще бъде забързано, импулсивно и неуправляемо. Денят му на раждане е носител на инат, амбиция и целеустременост, но и на агресия. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.